Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הרכבתי מערכת אחרי שדרוג קל, הוספתי מגבר והחלפתי את הקבל פלוס לעבה יותר, לאחר ההרכבה כשהאוטו עם סוויצ' בלבד המערכת עובדת סבבה והכל בסדר אבל כשמניעים את האוטו מתחיל זמזום ממש חזק מהמערכת ומה שעוד יותר מצחיק שלוחצים על הגז הוא גובר. כאילו הוא ממש מחובר למד סל"ד. :?

זה קרה למישהו פעם? מה יכולה להיות הסיבה לזה?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

מה שנקרא : רעשי אלטרנטור

יש סיכוי קטן שהכבל מתח אצלך עובר לתא המטען באותו הצד בו עובר ה-RCA ? אם כן, זו הסיבה

בכל מקרה , גם סבך של חיווט מתחת למושבים האחוריים עלול לגרום לכזה רעש מרגיז.

בדוק את מה שאמרתי לך, תחזור חכם יותר...

מחכה לתשובה

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

יש כל כך הרבה סיבות לבעית הרעשים. אם ההתקנה בוצעה אצל מתקין אז לך אליו שהוא יסדר את הבעיה.

במידה ואתה התקנת , תנסה לעקוב לאחר הסעיפים הנ"ל ואולי זה יפתור את הבעיה.

1. כבל הRCA - תוודא שיש לך כבל RCA איכותי (ז"א בעל סיכוך רב שכבתי) ושהוא עובר בצד המקביל לזה של כבל המתח.

2. כבל המינוס שמחובר למגבר , תוודא שהוא קצר ומחובר לנקודה טובה (ולא סתם עם בורג קודח במקום שיש בו צבע) - תבחר נקודה טובה תשייף את הצבע ותחבר את המינוס שם , או לחילופין תמצא לא בורג (חגורה , מושב ומה לא) ותחבר שם.

3. אם יש לך ר"ד של פיונייר , עליך להאריק את כבל ה RCA שיוצא מהר"ד למגבר , פורסמו כל מיני מדריכים על איך לעשות זאת.

תתחיל משלושת סעיפים אלו , ותעדכן, ובטח תקבל עוד עזרה.

בהצלחה!

פורסם

קודם כל תודה רבה על תגובות המהירות.. עכשיו כן אני התקנתי את זה ואכן הכבל rca‏ עובר עם הכבל מתח, זה חידוש בשבלי שזה לא טוב, ובמחשבה לאחור כשניסיתי לפטור את הבעיה דווקא כשניתקתי את הכבל rca‏ שעובר בצד המקביל למתח הזמזום הופחת ממש הכשניתקתי את הrca‏ שעובר עם המתח לא הופחת הזימזום.. הרדיו דיסק הוא לא פייוניר וסבח בחוטים אין.. אז מה אתם אומרים שעדיין זה rca‏ עם המתח? אני כבר יבדוק את זה מחר.. ושוב תודה! בחיים לא הייתי חושב על זה..

פורסם
שאלה סתם לידע הר"ד אצלך הוא של פיוניר במקרה? ואם כן איזה דגם?

רשמתי בהודעה אחת למעלה שלא, הרדיו דיסק לא של פיוניר.

פורסם

מה שקרה הוא שאתה נגעת ב RCA בזמן שהמערכת עבדה, וכך נתת פיקים למערכת, ובעצם גרמם לרעשים האלה.

קרה לי אותו דבר בדיוק לפני שבוע, ופשוט אני אסביר לך עכשיו איך מתקנים את זה כך שזה לא יקרה לך לעולם.

כל מה שאתה צריך לעשות זה להוציא מינוס מה RCA של המערכת לתוך ה + של המערכת, זה פשוט זה עובד.

וזה בדיוק שתי דקות.

אם הסתבכת ולא הבנת אני אנסה להסביר בדרך אחרת רק תגיד.

שיהיה בהצלחה , שי.

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

אצלי אין רעשי אלטרנטור . ולא רדיו דיסק של פיוניר והתקנתי לבדי.

ומתי שאני מכניס דיסק ומרים ווליום עוד לפני שהשיר מתנגן יש רעש של ססס כזה(כמו שאתם מדליקים טלויזיה והיא לא מחוברת ויש שלג על המסך ) אם מישהו הבין את כוונתי . האם זה בעיה שיש לכולם או זה משהו שניתן לפתור?.

תודה רבה מיכאל

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם
קודם כל תודה רבה על תגובות המהירות.. עכשיו כן אני התקנתי את זה ואכן הכבל rca‏ עובר עם הכבל מתח, זה חידוש בשבלי שזה לא טוב, ובמחשבה לאחור כשניסיתי לפטור את הבעיה דווקא כשניתקתי את הכבל rca‏ שעובר בצד המקביל למתח הזמזום הופחת ממש הכשניתקתי את הrca‏ שעובר עם המתח לא הופחת הזימזום.. הרדיו דיסק הוא לא פייוניר וסבח בחוטים אין.. אז מה אתם אומרים שעדיין זה rca‏ עם המתח? אני כבר יבדוק את זה מחר.. ושוב תודה! בחיים לא הייתי חושב על זה..

הנה הבעיה.

כבלי RCA + רמקול עוברים בצד אחד

מתח בצד השני

תעשה את זה, תפתר הבעיה.

אני ממליץ פה לכולם , בנימה אישית, גם לקרוא את הפוסטים של האנשים.

• תוכן חדש...