Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אינני טועה, הרכב הזה היה בנוקיה לפני שבועיים.

אגב, לפני חודש ומחצה, שלבי 500 חדשה!!! באחד מנמלי ארצנו. תג המחיר עליה (לפני מס ) 79000$

לא סתם החליטו להחזיר עטרה לישנה....

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם
אם אינני טועה, הרכב הזה היה בנוקיה לפני שבועיים.

אגב, לפני חודש ומחצה, שלבי 500 חדשה!!! באחד מנמלי ארצנו. תג המחיר עליה (לפני מס ) 79000$

לא סתם החליטו להחזיר עטרה לישנה....

fordmustangshelby1.jpg

לא אני צילמתי...ואני לא מכיר את הרכב אם הוא מקורי או לא...

מישהו מכיר ומעוניין לשפוך עליו מידע?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היא אמיתית והיא לא עולה "79000$ לפני מיסים" כלשונו של שמועתי.

יותר לכיוון 48-50 ואפילו פחות. מה שאומר שבחגיגת היבוא האישי של לפני שנה היא הייתה שלכם במחיר של לנד קרוזר הנמכר כאן כסופגניות ביום הראשון של חנוכה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ישנה כתבה בעיתון אוטו של החודש על הרכב הנ"ל.

כאמור זאת לא GT500 מהסיבה ש"אלינור" אינה GT500.

זאת גם לא רפליקת" GT500 אלינור" של יוניק פרפורמנס (מוסטנג ששופרה ברישיון שלבי עצמו)

זאת מקסימום GT350, וגם זה לא בטוח, וגם אם כן המנוע לא היה מקורי מלכתחילה ואינו מקורי עכשיו. הרכב הזה הוא אוסף של חלקים שנבנה בהרכבה מקומית והבעלים לא בטוח במקוריות הבסיס (שגם אם כן, היה GT350 ולא GT500) וגם אם היה מקורי הוא מעיד שהיה במצב גרוע.

בקיצור...

פורסם

מקורית או לא, מושקעת או חובבנית,

במצבנו בישראל, בה כל מיני בעלי מוסטאנג/קמארו/קורבט (אפילו לא גרסאות הקצה ע"ע BOSS) מחללים את המונח "מכונית שרירים" תחת כל עץ רענן ועל גבי כל גבעה רמה, גם רפליקה כזו היא מחזה מבורך ונבך חשוב בדרך אל מקום טוב יותר...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

ללא כל קשר, המכונית נראית יפה, בעל הרכב מאושר, ובסופו של דבר, זה מה שקובע.

כל הכבוד על המאמץ, ההשקעה והעיקר שיהנה ממנה.

ישראל (מוסטנג 65)

• תוכן חדש...