Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברה ..

רציתי לדעת מה הגודל של הפתח של תיבת הכפולה של gbl דגם GT5-2402BR

כמה הקוטר של הפתח האמצעי של התיבה .?(כמה צול ) .

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=2124&PHPSESSID=7164ae9e52afef1f88b239f914736f5e

תודה למי שעוזר לי אתם באמת עוזרים לי בזה ..

תודה מראש אלי ..

zzzס.JPG

פורסם

גזענות לאו דווקא מתייחסת לעדה, מקור, דת וכן הלאה.

היא גם מיוחסת לאפליה והתנשאות.

התנשאת עליו לכן יצאת גזען.

הנחת עליו הנחה שאם הוא אמר GBL אז הוא ערס.

שוב, יצאת גזען ומתנשא.

וזה לא משנה מה הוא אמר, GBL או GBזובי. אז הוא טעה, אז מה?

את ההודעה שלך היית יכול לשמור בבטן ולצחוק לעצמך. ולא להבהיר לכלל הפורום את דעתך.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

יש לפורם כללים לא? GBL JBL אכן מה זה משנה...

בכל מקרה - אולי הייתי דורסני מידי וכן מודה שהפעם הגזמתי והייתי מתנשא וזה היה מגעיל מצידי.

אבל זה גם די דרש את זה... זה פשוט ביקש את זה... ולא יכלתי להתאפק :?

החזקתי את עצמי בשיניים לכל הרוחות! למה? למה?? למהההההה??? :-D

ולפותח הת'רד - אופציה אחת היא לגשת לאתר היצרן ולקרוא את הספסיפיקציות של המוצר.

אופציה שניה היא לקחת סרגל ולמדוד את הקוטר של הפורטים בס"מ - אח"כ אפשר לחפש בגוגל אתרי המרה בין יחידות ולתרגם לך ס"מ לצול ממש בקלות.

תשים לב אם הפורטים האלה בצורת גליל לאורכם או בצורת חרוט (כלומר הפתח הולך ונהיה צר יותר לאורך הדרך) - יש לזה משמעות קריטית כיוון שנפח הפורט הוא הרבה יותר קטן ממה שהוא היה במידה והפורט היה גלילי...

תנסה לראות אם אתה יכול גם למדוד את עומק הפורט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התסריט מאוד נחמד ומאוד יפה ולא סתם שאלתי אם הפורט הזה הוא גלילי או בצורת קרן כזו או אחרת כי זה נראה כמו פורט מתוכנן.

פורט דומה לזה היה מגיע בקיט של המורל 800W (שלוש מאות RMS בפועל וגם זה לא...) 15 אינטש ביחד עם המלצות יצרן.

התיבה הזו תוכננה באופן ספציפי לסאב הזה והפורט תוכנן בהתאם לסאב ולתיבה - לא הייתי מבצע בו שינויים גם לא בתיבה.

אם כל היופי והטופי הזה, אני לא יודע מה רמת הסאב ועד כמה הוא איכותי, מדוייק, פאנצי, חזק.

אני לא יודע אם הוא... קריספי :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לשאלה:

אם ברשותך הסאב אתה יכול לבדוק עם סרגל זה פשוט מאוד אם לא בעיה..

אני מעריך שזה 8 אניצ' אולי סטיה קטנה למטה..

נסה לראות כמה החור מהווה מהסאב שהוא 12 בערך 2 שליש

פורסם

טוב - קודם כל אני רוצה להתנצל.

הת'רד הזה התחיל בהערה שלי שהכוונה שלה היתה להיות בדיחה אבל היא היתה הרבה יותר עלבון מתנשא מאשר בדיחה - התגובה נמחקה אפרופו ע"י מנהלי הפורום.

איך אומרים - הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות?

בכל מקרה - נמשיך הלאה.

אין טעם בכלל למדוד את הפורט הזה כי הצורה שלו היא לא גליל ולא חרוט.

הצורה של הפורט הזה היא בעצם כמו שני חרוטים מעוגלים בקצוות שלהם והתפקוד של הפורט הזה הוא טוב בהרבה מאשר סתם פורט גלילי מצוי באותו הקוטר הראשי.

מה החשיבות? למה זה משנה לך הגודל של הפורט?

אם אתה רוצה יותר באס - סביר להניח שרק תיגרע מהיכולות של התיבה הזו כי היא מתוכננת לספק תוצאה מסויימת.

ואולי גם הסאב עצמו - לא ממש שיא הטכנולוגיה מבחינת SPL אם אתה יורד לסוף דעתי.

תגיד מה הדרישות שלך, מה אתה מחפש?

אולי נוכל לעזור לך בצורה יותר טובה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...