Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, מכונאי בדק לי אתמול תרכב ואמר שהלך לי אטם ראש, ולכן הרכב מאבד מים בהגזמה וצילינדר אחד לא פועל עקב שנכס בתוכו מים. כעת התיקון עולה 1500 שקל ואני חייל ואין לי גרוש. עכשיו השאלה היא האם תוסף של הולץ וורדרוולד תעזור לי, קראתי בכמה פורומים שזה עובד, אני בסך הכל יוצא פעם בשבועיים אז כך שאני לא נוהג הרבה. וגם תוכלו להסביר לי איך משתמשים בו. תודה מראש!

פורסם

שלום רב , חייל צעיר !

שתי ברירות לפנייך, לתקן או להשבית את הרכב.

טיפ: לפעמים התיקון מצליח אך תוך זמן קצר החולה מת, שקול זאת, אלא רק אם אתה מוכן לקחת הסיכון של השקעת 1500 שקל שאין לך, ולשרוף אותם לרכב שההשקעה תרד לטימיון.

המשך נסיעה במצב הנוכחי עלול לגרום לנעילה הדרוסטטית, ולמאמץ יתר של המנוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טוב תודה לכם. בכל מקרה להשבית את הרכב לא ניראה הושקע בו המון עבר אוברול כללי ומלא חלקים כמו משאבת דלק, מים וכולי. אם בכל זאת אנסה את התוסף, האם יכול להיגרם נזק כלשהו למנוע או לריאטור, כי אם לא אז בעצם אין לי מה להפסיד.

פורסם
טוב תודה לכם. בכל מקרה להשבית את הרכב לא ניראה הושקע בו המון עבר אוברול כללי ומלא חלקים כמו משאבת דלק, מים וכולי. אם בכל זאת אנסה את התוסף, האם יכול להיגרם נזק כלשהו למנוע או לריאטור, כי אם לא אז בעצם אין לי מה להפסיד.

חוץ מהמחיר של התוסף. במצב שלך אין סיכוי, אפילו קלוש ביותר, שהבעייה תסתדר מבלי להוריד את הראש.

1500 זה רק על האטם + עבודה, ללא שיפוץ של הראש.

פורסם

אוברול בוצע לפני כ25 אלף. 1500 שקל כולל חריטה. אני לא מבין משהו אתם אומרים שאין סיכוי שזה יעבוד, אז איך יש כאלו שהצליחו לאטום בלוק מנוע.

• תוכן חדש...