Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שציינתי למעלה קודם ...

אם תבצע את החלק הראשון תוכל לדעת קצת יותר מאיזה כיוון מגיעה הבעייה .

אני לא כ"כ יודע איך הרשת אצלך בנוייה , המודם מתפקד כראוטר וחייגן עצמאי או שמא משותף בחיבור האינטרנט דרך אחת התחנות ?

אוקיי, הרצתי. הפינג מקבל אות כמעט כל הזמן, כאשר לפעמים רחוקות הוא מקבל request timed out, אחד או מקסימום שניים ברצף. לא בטוח שזה קורה בהכרח בסמיכות להתנתקות.

הרשת בנויה פשוט מאוד - יש HUB, כל מחשב מחובר אליו (דרך הקיר) והמודם נמצא על המחשב של אחי. אני יודע שזה לא אופטימלי בלשון המעטה, אבל זה מה יש בינתיים.

רוני

ה-REQUEST TIME OUT חייב להיות בזמן ההתנתקות.

מה שקורה הוא - שאתה עושה משלוחה של אות מסויים (PING) , ובתגובה השולח מצפה לקבל אות מוסכם (PONG). ככה ממשיך משחק הפינג-פונג בין המחשבים כדאי לוודא שכל התקשורת ביניהם תקינה.

למה זה קורה לך רק מול האינטרנט ? זה לא ,רק שברשת מקומית אתה לא מרגיש את זה כי בפאקט (חבילת) הנתונים הבאה המידע נשלח שוב. מול האינטרנט אתה מאבד קשר ומקבל ניתוק.

שתי השערות לגבי הבעייה : 1. הרץ כבל LAN ישיר מהמחשב שלך אל ה-HUB (אפילו על הרצפה באופן זמני).

2. החלף PORT ב-HUB שלך (או אם אין , הצלב עם מחשב אחר ובדוק אם הבעייה עוברת דירה).

אם שני אלה לא עוזרים , יש סיכוי קטן שהבעייה בכרטיס רשת אצלך במחשב (קרה לי בכרטיס ON BOARD על לוח אם חדש) .נסה להחליף כרטיס רשת.

פורסם

מה שמוזר לי הוא שיש request timed out אחד ואז זה ממשיך כרגיל, אבל האינטרנט, כשהוא מפסיק לעבוד, מפסיק לדקה או יותר. אז מה גורם לו לחזור בעצמו?

העניין הוא שזה התחיל סתם ככה בלי שבעצם שיניתי כלום. בעצם, אפשר לומר שזכור לי שזה התחיל מאוד קרוב לזמן שבו העברתי את המחשב שלי לחדר של אחי (כי המחשב של אחי לא עבד) בשביל שיהיה לי אינטרנט. אחרי שהחזרתי אותו זה התחיל.

אני אנסה לשנות PORT ב-HUB, ואז אנסה להחליף בין המחשבים ולראות אם הבעיה חוזרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האם שיתוף האינטרנט עובד עם ICS של חלונות?

אם כן אז שם עלולה להיות הבעיה.

תאתחל את המחשב עם ה-ICS (זה שמחובר ישירות למודם) ותראה אם זה משפר את המצב.

עוד עיצה: תריץ בחלון CMD את הפקודה PING -T 194.90.1.5 (זה יפעל ברצף עד שתפסיק את זה) בשני המחשבים, ותדווח לנו מה קורה עם זה בזמן ההתנתקויות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
נשמע מוזר אבל תנסה להריץ spysweepr spy bot מה שיש לך ....

ישנם מקרים שבהם זאת הייתה הפיתרון.

ביצעת??? זה מ נ-י-ס-י-ו-ן

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
נשמע מוזר אבל תנסה להריץ spysweepr spy bot מה שיש לך ....

ישנם מקרים שבהם זאת הייתה הפיתרון.

ביצעת??? זה מ נ-י-ס-י-ו-ן

מצטרף להמלצה על התוכנה המעולה הזו. טוב לכל מחשב.

http://www.safer-networking.org/

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

א. תבדוק שהמגעים של הכבל רשת טובים תסתכל מאוחרי המחשב על הכרטיס רשת איך המנורה מגיבה.

ב. תתקין את הרשת שלך מחדש - תמחק את כל הפרוטוקלים בשני המחשבים ותתקין אותם מחדש.

פורסם
מה שמוזר לי הוא שיש request timed out אחד ואז זה ממשיך כרגיל, אבל האינטרנט, כשהוא מפסיק לעבוד, מפסיק לדקה או יותר. אז מה גורם לו לחזור בעצמו?

העניין הוא שזה התחיל סתם ככה בלי שבעצם שיניתי כלום. בעצם, אפשר לומר שזכור לי שזה התחיל מאוד קרוב לזמן שבו העברתי את המחשב שלי לחדר של אחי (כי המחשב של אחי לא עבד) בשביל שיהיה לי אינטרנט. אחרי שהחזרתי אותו זה התחיל.

אני אנסה לשנות PORT ב-HUB, ואז אנסה להחליף בין המחשבים ולראות אם הבעיה חוזרת.

רוני

הוא חוזר להיות מחובר כי המחשב שלך מבקש חיבור מהמחשב המארח, כמו שיש תוכנות שצריכות אינטרנט כך גם המחשב שלך.

הוא מתנתק מסיבה שלא ברורה לי אולי באמת אין החלפת נתונים ישירה.

אצלי המחשב גם משתף אינטרנט אבל אני לא נתקלתי בבעיה כזאת (אצלי אין HUB , חיבור ישיר).

דניאל.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...