Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו טוב בתקציב הזה - מיד שניה.

בין החדשים הכי זול ומחברה נורמאלית (וקצת מעל לתקציב)- פיוניר:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687200

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף להמלצה על הפיוניר הנ"ל.

בטווח המחירים הזול הכי חשוב לרכוש מכשיר מחברה מוכרת. ההבדלים באיכות הם שמיים וארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואיי דבר ראשון תודה רבה על התשובות והדעות ,אז ככה בעקבות מה שאמרתם לי יש לי כמה שאלות :

- לפי מה שאני רואה נגיד באתר:

http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=DEH3050UB&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1&aff=Zap&lang=HE

אז אני רואה שזה יד ראשונה ולא יד שנייה כמו שאמרתם או שלא הבנתי אתכם נכון ..

- באתר אחד רשום שאני מקבל זוג טויטרים מתנה , מה זה אומר?מה זה בכלל טויטר?

אממ זהו ,אלה כרגע השאלות החדשות שיש לי .. תודה על ההבנה .

פורסם

את הטוויטרים שתקבל מהם במתנה אתה יכול לזרוק לפח בלב שלם :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

לא הבנת.

פיוניר DEH 3050 הוא מכשיר בסיסי, ללא דפדפן בתיקיות, ללא כפתור השתקה.

זה מכשיר חדש.לדעתי זאת האופציה הכי טובה לתקציב שלך, אם אתה רוצה רק חדש.

לחלופין,

בתקציב של בערך 500 ש"ח אפשר למצוא רדיו דיסק אחר ברמה יותר גבוהה משומש במצב טוב (מיד שניה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...