Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

ברשותי פיאט פונטו S90 שנת 95.

לאחרונה קורה מצב שבו אני נכנס לסיבוים ומוריד להילוך שני,ואז הרכב פשוט נכבה באמצע סיבוב הרכב.

תופעה זו קורת רק לעיתים, אך בשבוע החולף זה קרה לי מספר פעמים.

הבנתי שיש הרבה אופציות שיכולות לגרום לתקלה זו.

האם למישהו יש רעיון כלשהו?

תודה מראש.

פורסם

יש כמה אפשרויות ולדוגמא, חיישן EGR מלוכלך ו/או תפוס, מנוע סרק לא תקין, מגעי חשמל חופשיים ועוד.

האם נורת בקרת מע' הזרקת דלק נדלקת בזמן התקלה?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הנורה דולקת כל הזמן .

מה שאני יודע שלא תקין ברכב זה מנוע הצעדים וכמה חיישנים "עייפים" כהגדרת מוסך מורשה פיאט שטיפל בפעם האחרונה ברכב.

פורסם

אני לא יודע מה הבעיה שגורמת לכך, אבל אני ממליץ לך לא לנסוע ברכב יותר, תעלה אותו מיידית על גרר.

שהמנוע נכבה ההגה גם ננעל, ציינת שזה קורה בסיבוב כך שזה רק מוסיף לסיכון.

תעשה טובה לך ולכלל הציבור ותעלה אותו על גרר לפני שיקרה אסון.

פורסם
הנורה דולקת כל הזמן .

מה שאני יודע שלא תקין ברכב זה מנוע הצעדים וכמה חיישנים "עייפים" כהגדרת מוסך מורשה פיאט שטיפל בפעם האחרונה ברכב.

אני לא מבין אותך, אתה מחפש פתרון קסמים? מנוע צעדים וכמה חיישנים עייפים הם סיבה מצויינת שהמנוע יכבה.

תנסה לטלטל חוטים של סנסורים כשהמנוע עובד ותבדוק אם המנוע מזייף או נכבה כשאתה מטלטל את אחת הצמות. יכול להיות שהחיבור שם שבור...

פורסם

ואפשר גם לא לנחש ולזרוק סתם כסף על דברים לא נחוצים, אלא לגשת למוסך/מכון הזרקות דלק שיש להם מחשב/סורק אבחון וידע

והכרות עם מכונית זאת (מע' נהול מנוע של ג'נרל מוטורס) ולבצע איבחון מדויק.

מכיוון שנורת הבקרה דולקת אז יהיהו תקלות רשומות בזכרון מחשב ניהול המנוע.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...