Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן חזרתי מהמפגש הקטן והמצומצם ביותר שהפורום ראה ב 4 השנים האחרונות :wink:.

עם זאת היה דווקא ממש נחמד, במיוחד הריצה ההמונית לסככה כל פעם שהתחיל גשם (לי זה הזכיר מראות מהמלחמה האחרונה שאנשים בורחים לתפוס מחסה באזעקה :lol:).

שמחתי למזמז את ה 9990 של דני ואני בשוק מהמניואל והשלט שלו. צריך תואר ראשון בספרות אנגלית כדי להבין מה הם רוצים שם. אהבתי את האנימציות בלד שהתחלף בין ירוק לכחול לכתום :lol::lol::lol:. לא סתם המכשיר הזה עולה 5,000$ :lol:

נהנתי גם לשמוע את הסאנדאון 8" של אריק, נותן בראש כמו שצריך :wink:

היה מפגש קטן ואיכותי. כיף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היה באמת מפגש קטן אבל איכותי, הרבה רכיבים חדשים ואחלה אנשים.

תודה לך איתמר שעזרת לי עם הכיוונים, עכשיו זה נשמע בהרבה יותר טוב.

לגבי האנשים שרצים עם הגשם - באמת זה היה מצחיק, איך שמרגישים את הטיפות הראשונות ישר כולם רצים לכיון הסככה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

מסופקני אם יש. היום לא היו בגז'ים פתוחים :wink:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מפגשון נחמד. שמחתי להשמיע לאנשים את המערכת בקור ובגשם - קצת חימום (לאוזניים גם :-P).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לצערי הגשם לא אפשר לי לנסוע עד רמת גן בגלל ההורים.

מחכה למפגש הבא :)

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

הרגע חזרתי מהצפון המאוד מאוד גשום

לא תיארתי לעצמי שישארו אנשים עד כזה מאוחר במפגש

נפגש בפעם הבאה:)

ונכין את המנגל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כמו שסטס אמר הגעתי לכמה דקות אחדות כי הייתי עם חברה שלי ולא היה נעים להשאיר אותה זמן רב באוטו

היה נחמד לכמה דקות שהגעתי מקווה להגיע למפגש הבא עם במה קדמית מוכנה

בנתיים אני יבנה לי תיבה קטנה מפיבר :-D

אלמוג שרון.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

היה מפגש טוב, קצת קריר וגשום אבל טוב

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

האמת שהתאכזבתי היום קצת - ולא בגלל המפגש, אלא בגלל גודל ההמבורגר של אחרי המפגש :twisted:

גורל - תהיה בריא, אתה אחד האנשים המצחיקים ביותר שאני מכיר (וחלאס להריץ בדיחות עלי ועל חן!:bad-word:), בחיי שבכיתי היום רוב הארוחה :lol:

נ.ב.

אני יודע שזה דורש הנחתה - גורל, אני מרשה לך להנחית...

נ.נ.ב.

קקה של קצפת :?

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

היה בהחלט מפגש נחמד, אני אישית נהנתי להשמיע ולשמוע מעט...

היה חם בלב לראות את כולם ביחד מתחת לסככה של ההתאחדות.

אבל בהחלט היה מפגש סבבה.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...