Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

דוד, נראה לי שצריך להחליף לך אטם ראש :wink:

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הטעות שלי לא הייתה הבדיקה שביצעתי ללא חיוב ,אלא אני חש שזילזלתי בבדיקה , הייתי צריך לסחוט את המנוע ולבדוק עישון ! זו בדיקה מאוד חשובה , הייתי צריך לאמר לנגר שלא ניתן כך לבדוק רכב ועוד....... בסופו של דבר אמרתי "המצב של הרכב סביר" ופה קבור הכלב !!.

תאמינו לי שאני נושך את שפתי ואומר לעצמי : "יא חמור מתי תלמד להיות גבר ולא רכיכה בלי עמוד שדרה". אני יודע שפעלתי לא נכון ומשום מה משהו בתוכי אומר : " לא נורא דוד, זה בסך הכל כסף "...מכניס יד לכיס ו מ ש ל ם !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אתה יודע זה אחלה טריק עכשיו לבוא אליך לבדיקה עם רכב שהמנוע לא בשיאו, אתה תגיד שהמנוע בסדר, ביום שאחרי לעשות נזק כזה שיראה כאילו המנוע מת ולא מחבלה מכוונת וככה מקבלים מנוע חדש עם ק"מ נמוך יותר וכ"ו על חשבונך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר שלום,

אוי לנו אם זהו המצב , ברוך ה' , אני כבר 30 שנה בודק כלי רכב ומצבי הכלכלי טוב . יש לפעמים פיספוסים שאני משלם ללא שום היסוס , יש פה ושם אנשים רעים המנצלים את טוב ליבי (תפיסת חיים) ואנוכי סוגר עניין ומקצר תהליכים ! תאמין לי תומר כך אני יושן טוב בליילה.

אינני יודע אם קראת את העניין של הטויוטה AVENSIS , אני לא ישנתי לילות .

מי צריך את כאבי הראש האלה ! .

שבת שלום !

דוד

פורסם

לפי דעתי "דין פרוטה כדין מאה"

ז"א, אם חבר או בן משפחה בא לבדוק רכב במכון שלך,

אז תיקח לו מאה שח, או שלא תיקח כלום,

אבל עדיין הוא סומך עליך,

ועל חוות הדעת המקצועית שלך.

כלומר, אתה צריך לבדוק את הרכב באותה רצינות

גם אם שילמו לך 50 שח,

וגם אם שילמו 300 שח.

פורסם

עברו שלושה שבועות והנגר עם הרכב חזר אלי עם הרכב המדובר ובפיו טענה "שמע דוד אחרי שהחלפתי שמן מנוע הוא התחיל לשרוף שמן ...איך לא גילת שהמנוע גמור ? " , אמר זאת עם פנים כועסות והוסיף ", מה עושים עכשו ואיפה כאן האחריות שלך בגלל שאמרתי מצב סביר אני רכשתי את הרכב !.

.

כנראה שבמקרה הזה,

המוכר הוסיף "שמן דבש" כדי להסוות את המצב הגרוע

של המנוע.

הרכב הגיע אליך, ואתה לא ראית עשן.

אחרי שבועיים, הנגר החליף לשמן רגיל,

ואז התגלתה בעיית העישון החמורה.

פורסם
ולמה לי כל השרשור הזה מריח כמו איזה ספין פרסומי...

שלום ,

איזה פירסום זה שבו אני כותב על הפשלות שלי כבוחן רכב.

מהתגובות שלך אני מריח כי אתה מדבר מהרהורי ליבך , אתה תמיד חשדן תמיד לא מאמין , אתה גם כך כתבת על המקרה שלי עם הצבע של הטויוטה AVENSIS כתבת : שזהו מקרה הזוי וכו' .... עד שיו"ר איגוד מכוני הבדיקה החדיר את כל תיק התביעה ופסק הדין לשרשור .

חבר, אני מציע לך לעדן את סיגנונך שלטעמי הוא גס וחסר רגשות. סלח לי שאמרתי את דעתי עליך וזאת בקריאה של תגובותיך (לא את המקצועיות שלך שהן לעניין ולדעתי מאוד מחמיאות לך כאיש מקצוע}.

דוד ברזילי

פורסם
לפי דעתי "דין פרוטה כדין מאה"

ז"א, אם חבר או בן משפחה בא לבדוק רכב במכון שלך,

אז תיקח לו מאה שח, או שלא תיקח כלום,

אבל עדיין הוא סומך עליך,

ועל חוות הדעת המקצועית שלך.

כלומר, אתה צריך לבדוק את הרכב באותה רצינות

גם אם שילמו לך 50 שח,

וגם אם שילמו 300 שח.

בדיוק כך חשבתי . אני אמרתי לעצמי "האיש סמך עליך , יכולת לסרב לבדוק בדיקה שטחית ולא מעמיקה , למרות בקשתו של האיש וזאת ללא תלות באם זה בחינם או בעד 5 שקלים" , בהחלט זה לא ענין של כסף , פה היה זילזול בבדיקה כי האיש גם לא שילם ....פה טעיתי ואני חייב לשלם !

פורסם

דוד ברזילי איש מקצוע ידוע בבאר שבע , איש צנוע , אדם ישר כמו סרגל , יש לו לקוחות הבאים אליו עם עיניים עצומות . הוא ידוע כאיש פשרות , הוא מאמין בדרכו , לכן רכש לו שם בכל הנגב. הוא לא זקוק לפרסום , הוא לא יודע מה זה ספין פרסומי .

פורסם

יוסי שלום , ראשית תודה על מה שכתבת עלי, הסמקתי :oops: כאשר קראתי את המחמאות שכתבת , עכשו באמת יחשדו שזהו "ספין פרסומי" :lol: .

פורסם

אהלן דוד,

אם אתה איכשהו גם ''נפלת'' ברמאות השמן דבש(ימח שימו זה שהמציא את הדבר הזה),

אז אני יכול להיות רגוע,כי גם לי אישית קרה מקרה כזה,זה פשוט מכה עם רכב יפני,

ולדעתי לא ניתן לאבחן ממש את תופעת העישון במנוע חם חד משמעית!

לא נורא על המקרה הזה גם לי זה עלה בערך כ-2000 שקל כל הסיפור של החלפת המנוע.

פעם הבא באמת תיהיה יותר זהיר,ושם דגש כבד על היפניות.

אני בהחלט מבין אותך,

יניב

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

שלום לך עמית יקר ,הפתרון הוא ספקטרומטר מכשיר די יקר, למכשיר יש מעין מקרוגל שאליו מכניסים דוגמית של שמן חשוד, סוגרים את הדלתית ומפעילים את המקרו-גל , השמן נדלק מהחום הרב , הבערה שולחת גלי אור באורכים שונים , לכל חומר בשמן כאשר הוא בוער שולח גל באורך שונה מאחר ( בדיוק כמו גווני האור שכוכבים שולחים אלינו ולפי הגוון יודעים מה שם בוער ), המכשיר הממוחשב לפי אורך הגלים יודע לזהות את הרכב החומרים בשמן הנבדק , הוא מוציא דף על הרכב השמן הנבדק עם מדידת הכמיות של כל החומרים כולל גרפים וכו' , כמו מתכות, פולימרים , טפלון וכו'.

• תוכן חדש...