Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל,

אני חוזר שוב על מה שאמרתי, הבוכנה שצרפתי היא בוכנה שטוחה אשר במהלך ניסויים לחיפוש עוד כח ממנוע אשר מיצה את השיפורים המותרים בו (עפ"י החוקה) התחילו לבצע ניסויים בשטח פני הבוכנה לשיפור הבעירה.

בבוכנה הספציפית הזאת, המגרעת גרמה לעליה של 8 כ"ס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

348.jpg

יש מצב שמאיפה שקראת את זה התכוונו שהשקע דמוי עדשה שעל כל שטח הבוכנה הוא התורם להספק ואולי לא החריטות הדומות לחריצי שסטומים הם העניין ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כן, החלק המסומן ולא חריצי השסתומים.

קראתי שוב את התגובות וכנראה שלא הבנתי את דברי דניאל נכונה.

concave.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רגע..

אם אני מחליף בוכנות ב FR שלי לכאלו ש"קצת" גולחו בראשם בעצם אני מגדיל את נפח תא הבערה לא ? אז בוודאי בשינויים המחוייבים בניהול זה ייתן לי יותר כח.. (בלי להתייחס לסוגיית משקל הבוכנה לפני ואחרי)

אז למה כולנו לא מחליפים בוכנות מלכתחילה (עושה רושם שזה שיפור אפקטיבי ל 1.8T, לא ?)

יכול להיות שאני טועה - ואם כן, תקנו אותי בבקשה.

...CASKA for life

פורסם

יש אנשים שמורידים משטח הבוכנה כדי להוריד את יחס הדחיסה.

אני מכיר מישהו שהוריד 2.5 מ"מ מהבוכנה שלו כדי להוריד את יחס הדחיסה.

בעיקרון לוקחים בוכנה שנראת שטוחה לגמריי ועושים אותה כמו שדניאל רשם,משאירים את הקצה ומורידים מהאמצע,זה יוצא שיש בשטח הבוכנה 90% שהורידו בו,ו10 % שלא נגעו בו.:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אל תשכחו שלא מכל בוכנה אפשר לגלח,

יש כאלו שאפשר לבצע בהם חפירה ארכיאולוגית וכאלו שמילימטר יכול לסכן אותם

וזה בלי קשר להספקים שאליהם הם מיועדות אלא פשוט ככה הינדסו אותם כי סך הכל לא חושבים שמישהו ירצה לחרוט אותם אחרכך

פורסם

אתה רק תוריד את יחס הדחיסה ולא תגדיל נפח.

אולי זה יאפשר לך לתת יותר קידום בהצתה.

לא הייתי מתעסק בשטות הזו ב1.8T, אם אתה רוצה להוריד יחס דחיסה תשיג בוכנות שמיועדות לכך.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

ב 1.8T גם ככה כדי לעבור הספק מסויים אתה צריך להחליך טלטלים

אז כבר קונים את הטלטלים המחוזקים קצרים יותר שיתנו יחס דחיסה נמוך יותר אם רוצים להוריד עוד את היחס דחיסה

אין צורך לגעת בבוכנה זה לא יתן כלום כי גם ככה לא תוכל להגיע להספים שבגללם אתה מוריד יחס דחיסה שתוכל לגדוש יותר עם טורבו גדול יותר

• תוכן חדש...