Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אמרו לי באמת שהדנלופ חלקם מאינדונזיה וחלק מיפן נראה לי

איך אתה יודע שהוא מאינדונזיה?

יש איזה אתר שאני יכול לראות את זה שם?

פורסם

אז מה? קניתי לאחרונה 4 צמיגי גודייר אינדונזיים, ואין לי שום דבר רע להגיד עליהם. דברים טובים, דוקא יש: אוחזים טוב, טריים (תאריך יצור פחות מ-3 חודשים לפני תאריך הקנייה - חשוב לי כי האוטו של אישתי נוסע פחות מהאוטו של stio :-)) ובזול.

צריך להתרגל לעובדה שרוב החברות הגדולות מעבירות את הייצור לאיפה שזול להן לייצר. אין בהכרח קשר ישיר בין ארץ הייצור והאיכות.

עריכה: ארץ הייצור כתובה על הצמיג.

:turn-l:
פורסם
חשוב לי כי האוטו של אישתי נוסע פחות מהאוטו של stio :-).

יש אוטו כזה? אולי רק אחד שנוסע רק רוורס נוסע פחות מ STIO

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הצמיגים האלה היו מותקנים במכוניתי במשך 48 שעות, והוחלפו בצמיגים של מישלין אחרי שגרמו לרעידות במהירויות שיוט.

ככל שאני מבין זה צמיג שאינו משווק באף מדינה אירופית - אתה יכול לנסות לנחש מה הסיבה לכך.

במאמר מוסגר, דנלופ חייבה יבואן שייבא 600 צמיגים כאלה לאירופה להשמידם ואסרה את מכירתם שם.

PRESS RELEASE

Goodyear Dunlop success in protecting UK motorists with legal action against unapproved tyres

Goodyear Dunlop Tyres UK Limited has succeeded in the first phase of a campaign to protect UK customers from unknowingly buying tyres that were not designed for road conditions in this market. As a result of this campaign, one tyre dealer has had to send 600 Dunlop tyres for recycling, to prevent these tyres from being used on UK roads.

The Goodyear Dunlop campaign targets Asian and African manufactured tyres bearing the famous Dunlop and SP trademarks, but designed for their local markets, and not imported or recommended by the UK company.

The 600 Dunlop SP490 tyres had been imported by a tyre dealer for sale in the UK, despite not being on the approved list of Dunlop tyres designed for the UK market. In an out-of-court settlement, the dealer has agreed to send these tyres to an approved collection agency, at the dealer’s cost, to be recycled according to the guidelines set by the Responsible Recycling Scheme.

Paul Wilde, Director, Consumer Tyres, UK explained: “These tyres did not carry the standard Goodyear Dunlop UK warranties on quality and performance. Therefore we took this action to remove unapproved and trademark infringing tyres from the UK market and protect innocent UK motorists who trust our brands to perform to the highest level. The tyres we list for sale in the UK are designed to have the optimum safety levels, particularly in terms of reduced braking distances, wet weather performance and are engineered for the types of road surfaces, road conditions and climatic extremes that prevail in this market.’’

We began proceedings against this dealer to protect the UK motoring public and to protect our loyal dealers. We would not hesitate to take the same action against any other dealer selling similar tyres that we do not list for UK sale. If we cannot guarantee their suitability for the local market, it is vital we take steps to ensure that the Goodyear and Dunlop product on sale from reputable UK dealers is the correct tyre for the market. ” added Mr Wilde.

“As a result of this action, customers should be reassured that the majority of professional tyre dealers in the UK are fitting the correct Goodyear and Dunlop tyres for our road conditions”

פורסם

ארנון צריך לשנות לך את השם לחוש חש הבלש.:wink:

טוב לדעת.

רק חבל שפה הם כן עומדים בתקנים.

ובמקרה שגם מפה יציאו אותם, קצת קשה לי להאמין שזה יקרה.

יום למחרת, תראה מבצע באוטו דיפו 2 צמיגים ב-200 ש"ח.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני נוסע כבר שנתיים על דנלופ 490

עלו לי 280 כל אחד .

אוחזים היטב , עוצרים היטב.

אם תקשיב לכל מה שנאמר בפורום תצטרך לקנות מרצדס slk

בקצור , סע לשלום , המפתחות בפנים .

חודש טוב .

פורסם

ברכבי פאסט 93 היו מותקנים זוג SP490 , במעבר מן כביש יבש לרטוב היית בעיית אחיזה רצינית.

הצמיגים היו מחליקים וננעלים בכל בלימה קטנה, בכל מעבר משטח יבש לרטוב או בגשם ראשוני ממש סכנת נפשות!

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ה SP490 היו מותקנים אצלי על הרכב מעל שנתיים ועד היום זה הצמיג הכי גרוע שהיה לי על האוטו.

ביבש האחיזה בינונית אבל על רטוב זה כבר הופך להיות מסוכן (במיוחד במעבר ראשוני). והמחיר שלהם ממש לא מצדיק את הקניה.

לעומת זאת על הדוראגריפ אני יכול להמליץ לטובה,אוחז טוב על יבש ורטוב,והמעבר מיבש לרטוב אינו מורגש. בסך הכל לא צמיג ספורטיבי,אבל בטוח ועושה את העבודה.

נ.ב.

האוטו שלי נועל את אותה מידת צמיגים שאתה מעוניין בה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

שני סוגי הצמיגים טובים וחברות מוכרות למרות מקום היצור זה לא אומר שהאיכות ירודה, ברכב הקודם היה לי צמיגי דנלופ וברכב הנוכחי יש ליצמיגי גודייר ואין שום בעיה בכביש יבש ,רטוב,האחיזה מצוינת.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אין להסיק מכך שהצמיג מיוצר באינדונזיה שהוא אינו עומד בתקן האירופאי.

על דופן הצמיג, אם עומד בתקן האירופאי, יסומן סמל E מוקף בעגול, ואחריו ספרות. ראו F בדיאגרמה:

http://www.dunloptyres.co.uk/ourTyres/car/sidewallMarkings/

על הצמיגים שלי מצויין E11 מה שמציין שהם אושרו על ידי שלטונות בריטניה.

לא עשיתי הרבה ק"מ עם הצמיגים, אבל התנסתי איתם במהירויות גבוהות, סיבובים, וכביש רטוב, ואני בהחלט מרוצה. תמורה מעולה למחיר ואין לי ספקות לגבי האיכות.

:turn-l:
פורסם

sp 490 במידה 175\70\13 מותקנים אצלי כבר 3 שנים. כמו שאמרו קודם בגשם ראשון ובמעבר

מיבש לרטוב - סכנת נפשות (פעם כמעט נכנסתי ברמזור למרות שפניתי אולי ב-20 קמ"ש), אחיזה

בכללי לא משהו בכלל, מרעישים מאוד,נוחות נסיעה דווקא בסדר.בקיצור, לא חוזר אליהם יותר.

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

פורסם

בגשם ראשון הכביש חלק בגלל ששמן שספוג בכביש צף על המים בגלל זה ההחלקות לאחר יום יומים של גשם נישטף הכביש וניגמר הסיפור,גם ב 1000 ש"ח לצמיג יש סיכוי גבוהה להחלקה בגשמים ראשונים בתחילת החורף.

אפרופו נוחות נסיעה זה אומר שהצמיג רך ולא בטון מה שמראה על יותר אחיזת כביש כי צמיג בטון אין נוחות נסיעה טובה ואחיזה פחות טובה.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...