Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני אני מבין אותך לגמרי, גם אני כבר שנים ממלא בתחנה הזו 98, שנים(!) אפילו שהיא התחנה היותר יקרה באיזור איכות הדלק בה הוא ללא פשרות.

לאחרונה הם הצליחו כ"כ להרגיז אותי עם בדיוק אותו קטע שעשו לך היום בבוקר אחרי שהנעתי את הרכב בפעם השנייה רק כדי לראות שהאזיקון שם נתתי בגז ונסעתי משם הישר לפז כביש החוף שם הדלק משמעותית זול יותר, ומאז כבר מספר טנקים נכבדים של דלק אני לא נתקל יותר בבעיות. מעדיף לנסוע עוד 5 קילומטרים ולא לתת לגזלנים הללו אגורה (מעבר לעובדה שיש הפרש של כמעט חצי שקל-!! בין התחנות).

אבי.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שבוע נסעתי ברכבי מכיוון צומת קסטינה לכיוון אשקלון.כמה מאות מטרים לפני בסיס ג'וליס ממוקמת תחנת דלק של סונול.

נכנס ע"מ לתדלק 98,אך להפתעתי גיליתי שלא קיים דלק באוקטן הנ"ל כלל בתחנה זאת.ניגשתי למתדלק בכדי לברר מה פשר הדבר,הוא ענה לי בנימוס שהבעלים החליט שלא לרכוש דלק 98 כי כמעט ולא צורכים אותו.כאילו WTF??

לא יודע,אך כנראה יש לחברת "סונול" בעיה כלשהי עם מתדלקים 98.אני מבחינתי את הסיפור איתם גמרתי.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
פז-גדולה, גני התערוכה - אותו דבר.

ה 98 שירות עצמי, תמיד מקולקלות משום מה.

שירות מלא - ברור שהכל עובד.

(התחנה הקטנה ממול דווקא לא נתקלתי בתופעה)

שתי התחנות האלו כבר יצאו כמוהלות דלק במס' בדיקות אם זכרוני אינו מטעה אותי...

אכן חוצפה להכריח אנשים לתדלק עם שירות מלא 98/9, ולו רק בגלל שיש אנשים (כמוני למשל)

שלא ממש בקטע שמתדלק יכניס את הפיה של הדלק לתוך הכנף שלהם (קרה לי ברכב הקודם) ומעדיפים לתדלק בעצמם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הסבר יפה ומלומד ליטל,

אבל עדיין יוצא לי לראות יותר מידי תחנות שבהן דווקא ה-98/99 בשירות עצמי "מקולקל".

בינינו , במאמר מוסגר , זלזול באינטיליגנציה של הלקוח שאמור לחשוב שישנה תקלה.

הסיבה שתופעה זו עדיין ממשיכה (לדעתי) , היא שתמיד אפשר לתת הסבר (מקצועי) כזה ל"תקלה".

פורסם
שתי התחנות האלו כבר יצאו כמוהלות דלק במס' בדיקות אם זכרוני אינו מטעה אותי...

אולי בגלל זה ה 98 שם זול כל כך :p;)

אני ממלא שם כבר כמה שנים והרכבים מגיבים בסדר, אז כנראה שהם הפסיקו.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני מתדלק עם דלקן אבל בד"כ במסלולים בשירות עצמי ולמרבה הפלא בהרבה תחנות הדלקן לא עובד דווקא בשירות העצמי (עלות זהה בתדלוק עצמי ובשירות מלא).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני מתדלק עם דלקן אבל בד"כ במסלולים בשירות עצמי ולמרבה הפלא בהרבה תחנות הדלקן לא עובד דווקא בשירות העצמי (עלות זהה בתדלוק עצמי ובשירות מלא).

כניראה כי אין פיקוח של המתדלקים , ואז זה פותח דלת לרמאים שמגיעים עם משדר דלקן (או מה שלא יהיה) של רכב אחר.

פורסם

מחזק את הדעה של להתלונן בחברה.

מכתב מנוסח יפה, יעשה את שלו יופי טופי. אם זה אומר שתקבל התנצלות בכתב, או אם האחראי יבוא על עונשו

!AWDSOME

פורסם

גם לי יצא להיתקל דווקא בשירות העצמי שלא תקין, אבל לפחות בפעם אחת המתדלק(בתחנה בחולון ליד חצי חינם, לא זוכר של מי כרגע, יש שם כמה) תדלק לי בשירות מלא אבל נתן את ההנחה של העצמי. לכן נראה לי למרות שאני לא מבים בזה,שהם דווקא כן יכולים לשנות את החיוב על פי הצורך והם רק חיפשו להרוויח על מי שלא הייתה לו ברירה. זו חוצפה שאין כדוגמתה עם ה 98, תחנות כאלה צריך פשוט להחרים.

פורסם

אני גם שמתי לב למהו מוזר בתחנת סונול שהייתי מתדלק בה (ליד הר הרצל בירושלים ) תמיד הייתי מתדלק שם באופן עצמאי אך יום אחד באתי וראיתי שהוסיפו איזה חתיכת גומי גדולה על הפיה של צינור התדלוק שנכנסת לרכב הגומיה תפוסה על בנד שחור גדול,

(חשבתי לעצמי שאם זה משהו חדש אז למה זה תפוס בצורה חאפרית כזאת) בכל מקרה זה לא איפשר לי יותר לתדלק את ה 205 שלי מכיוון שהפיה היתה קצרה ולא נכנסה לפתח התדלוק ודלק השפריץ החוצה, גם לי המתדלק אמר ככה זה , זה נועד למנוע שדלק ישפריץ או משהו בסגנון. תדלקתי במלא ושם ממש לא היתה בעיה הכל נכנס פנימה כמו שצריך , חזרתי לשם אחרי כמה חודשים ועדיין אותו הסיפור ומאז הפסקתי לתדלק שם.

פורסם

מדובר בהתקן שתפקידו לשאוב את אדי הדלק שנפלטים בזמן התדלוק ולמנוע זיהום אוויר.

בעתיד הוא יהפוך למחייב בכל תחנות הדלק בארץ, כרגע זה עדיין בהרצה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חבר'ה חבר'ה... אני עבדתי בתחנת סונול וגם בפז מספיק זמן,

ואני יכול לומר בוודאות שהשירות העצמי לא הכי מעניין אותם...

אם תשימו לב תראו מתדלקים נמצאים ליד רכב בשירות עצמי רק כשמכסה המנוע פתוח וזאת בכדי למכור לו שמנים..

עוד טענה, אם תשימו לב מצאת השבת ועד 10 בלילה, אתם משלמים בשרות מלא - 2.5 ש"ח דמי שירות, כמו בלילה/שבת.

הבעיה היא שלמתדלקים משלמים 100% ולא 150%, אז יוצא שאתם משלמים דמי שרות - סתם!!!

הוכחה להפקרות!!!

פורסם

יש הנחיה מאוד ברורה של החוק שברגע שבתחנה לא ניתן למלא בשירות עצמי, הם חייבים להשוות את המחיר בשירות מלא - אתם רוצים לומר לי שזה לא נאכף? זה כבר על גבול הפלילי לדעתי.

פורסם

גיא, זה לא חדש, זה כבר לפחות חודש ככה באילוש, והשיא הוא שאתה הולך למתדלק ואז גם משלם דמי שירות (היה בשבת) וגם משלם מחיר מלא.

אני מתדלק בתחנה הזאת כבר כמה שנים רק 99 ואותי הם כנראה יפסידו. אם אתה רוצה לעשות משהו בעניין אני איתך.

• תוכן חדש...