Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתבלט בבחירת ג'יפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב לאישתי (נהגת חדשה). הרכב ישמש אותה לנסיעות יומיות לעבודה. בסופי שבוע קצת טיולי שטח. לא משהו עצבני אלא שטח-לייט. אנו מחפשים רכב קצר. הדגש הוא אמינות, הוצאות אחזקה, הוצאות דלק וביטוחים (בסדר זה).

חובה רכב אוטומטי.

התקציב הוא כ70000 + 10000 לישורי קו למיניהם. כרגע מסכתלים לכיוון הטרנו והטרופר הקצרים משנתונים 2001-2003.

נשמח לשמוע דעתכם על הרכבים הללו והמלצות על רכבים אחרים.

יבגני

יבגני

בחו"ל: Audi Q7 3.0 TFSI 2014, ו- Porsche Cayman S 2013

בארץ: מחפש

פורסם

טרופר יקר מאוד להחזיק (UMI), טראנו זה סביר (האמנם שייך לקרסו, אבל יש ח"ח בשפע).

אם אתם זוג צעיר ואין ילדים/תכנון להביא ילדים בקרוב, הייתי ממליץ לכם לשקול ג'ימני, זה הג'יפ עם הוצאות התחזוקה הכי זולות שיש, אני אישית מחזיק אחד כזה ומרוצה עד הגג, מה גם שבתקציב שלכם אפשר לקנות 2006 ולא יהיה צורך בישור קו (בטח לא ב10 אלף)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור,

תודה רבה על התשובה. אנחנו מעדיפים רכב קצת יוצר גדול (למרות שהוא יהיה רכב שני בבית).

יבגני

פורסם

בתקציב שהגדרת אתה יכול לבדוק גם יונדאי גאלופר ומיצובישי פאג'רו Q (זה הדגם שלפני ה"קינג").

למרות שאתה מחפש רכב קצר, אם זה עבור האישה, תבדוק גם קיאה ספורטאז' וסוזוקי גראנד ויטארה. הם אינם גדולים (כמעט כמו רכב משפחתי) אבל בעלי יכולות שטח מצויינות, ואת הגראנד ניתן למצוא בגירסאות קצרות וארוכות.

לגבי הטרופר - הוא בסדר גמור רק בגרסת הבנזין. יש קצרים שמורים במצב מדהים, במחירים שישאירו לך עודף מהתקציב הבסיסי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה לגבי סאנגיונג קורנדו?

http://209.200.225.207/forums/showthread.php?t=18427

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתקציב שהגדרת אתה יכול לבדוק גם יונדאי גאלופר ומיצובישי פאג'רו Q (זה הדגם שלפני ה"קינג").

למרות שאתה מחפש רכב קצר, אם זה עבור האישה, תבדוק גם קיאה ספורטאז' וסוזוקי גראנד ויטארה. הם אינם גדולים (כמעט כמו רכב משפחתי) אבל בעלי יכולות שטח מצויינות, ואת הגראנד ניתן למצוא בגירסאות קצרות וארוכות.

לגבי הטרופר - הוא בסדר גמור רק בגרסת הבנזין. יש קצרים שמורים במצב מדהים, במחירים שישאירו לך עודף מהתקציב הבסיסי.

ה-Q זה הדגם המרובע?

למה גאלופר? הוא עדיף על ניסן במשהו?

שכחתי גם לציין שאני מעדיף ךא לרדת משנתון 2000-2001

יבגני

פורסם

היי, בתקציב שלך אין בעיה לקנות טראנו 2002 אפילו.

גלופר זה רכב מיותר לא עדיף על טראנו בשום מידה.

פג'ארו יש לו יתרון שהוא מגיע עם נעילת דיפרנציאל חשמלית אורגינל מהחברה החל משנת 95, אבל אני חושב שבתקציב שלך אי אפשר להשיג מעל שנת 98

את הסאניונג אני לא מכיר בכלל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בתור בעל טרנו המון זמן אני יכול להמליץ לך עליו בחום.

הוא לא רק לשטח לייט הוא אפילו יותר מזה.

נ.ב

לבחור עם הג'ימיני השחור אין הרבה חלקי חילוף לטרנו ובטח שלא בשפע.

אבל עדיין אני ממליץ עליו.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

הפאג'רו Q זה הדגם שהגיע לארץ בין השנים 1994 ל 2000 (כולל). מדובר ברכב מצויין, ובעל מגוון גירסאות קצר פתוח, קצר סגור, ארוך, בנזין, טורבו דיזל, מפואר או פשוט, אוטומטי או ידני, רק תבחר.

לגבי הגאלופר - היונדאי גאלופר הוא המיצובישי פאג'רו שלפני 1994. מדובר ברכב פשוט, בעל עבירות טובה מאוד, זול מאוד, ואם אינני טועה יש אותו עד שנת 2001. גם הוא במבחר גירסאות ארוך/קצר, ידני / אוטומטי. הוא מגיע רק בגירסת טורבו דיזל, ובכל מקרה רצוי להעדיף רכב מ 2000 וצפונה.

גם לגאלופר יש יתרונות ואין שום סיבה לזלזל בו. העבירות שלו טובה מאוד, וכתמורה לשקל הוא נותן תמורה מצויינת. אל תטעו מהחזות הפשוטה של הרכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

omerroz,

כמו שאמרתי, אנחנו מחפשים משהו "בגודל מלא". מספר שנים נסעתי על הסיריון ומאוד נמאס לי מהרכב (רועש, לא נוח, קטן, בלי בגז' וכו). טריוס זה סיריון מוגבה ב 4X4

יבגני

• תוכן חדש...