Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי במוסך ברעננה גגג, ונאמר לי שאין יותר כזה דבר ואני לא יכול לקבל אישור מהיבואן לקסנון שהורכב בקופרה

סתם הקטנת ראש של המוסך? יש למישהו עצות?

אני לא בעד לפרק ולהרכיב פעם בשנה.

אברה קדברה

פורסם

אם הקסנון היה מקורי לא הייתה עולה השאלה..

נאמר לי מהבחור שקניתי את הרכב כי הקסנון "מקורי" והורכב ברדיו מילאנו שהוא שייך לצמפיון ולא יודע מה

אברה קדברה

פורסם

תתפלא היה כבר מקרה שדובר עליו בפורום(GTI) שהייתה בעיה עם קסנון מקורי.

מילאנו עושים התקנות לצ'מפיון אבל זה לא הופך את הקסנון לחוקי, תברר מול מי שמכר לך את הרכב למיטב ידעתי היבואנים אף פעם לא סיפקו אישורים להתקנות מקומיות.

Peugeot 208GTI

פורסם

נאמר לי מהבחור שקניתי את הרכב כי הקסנון "מקורי" והורכב ברדיו מילאנו שהוא שייך לצמפיון ולא יודע מה

דבר עם רדיו מילאנו - אולי יש להם אישור יצרן/יבואן להתקנת קסנון .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני קיבלתי אישור מצ'מפיון על הקסנון שמורכב אצלי בפולו GTI.

אני עדיין לא סגור על זה אם זה הגיע ככה מהמפעל, או שהרכיבו את זה במילאנו.

אבל האישור קיים.

עדיין עושים לי פרצופים על האישור, ואחרי מבט קצר על הקיט טוענים שזה לא מקורי (אנשים שמבינים גדולים בזה. כמובן.). ורק אחרי כמה ויכוחים מתייאשים.

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

זה די קריטי אם זה מקורי או הורכב לבד

בכל מקרה אני אשמח אם תפנה אלי בפרטי לגבי צעדים יותר מפורטים מה עשית ואיך

תודה

אברה קדברה

• תוכן חדש...