Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרתי אין לי ממש ניסיון איתו שמעתי אותו פעם אחת והגעתי למסקנה שהוא טוב אם מדווחים אל בעיות תוכנה ושהמכשיר בעייתי אז צריך לבדוק אם יש פיתרון לזה והאם הוא שווה לקניה.

.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פרוססורים של 701 פה בפורום למכירה . הייתי הולך עליהם.

כל הנושא של הH900 לדעתי לא מתאים לשרשור פה. מעטים מאוד האנשים עם המערכות שבאמת צריכים אותו כך שהוא לא לגמרי רלוונטי בשרשור הזה. לא צריך לקפוץ מעל הפופיק (וזה לא קפיצה , זה זינוק) :wink:

אני הייתי בוחר 701 עם מולטימדיה כל שהיא , או קומבו של P9. אופציות מוכחות כמעולות .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

גןם אני חשבתי על הקרוס 3WAY של לנזאר שישרת אותי "זמנית" - למשך תקופה עד שיהיה לי מספיק כסף לקנות את ה6XS של אודיו קונטרול..

אבל אצלי יש בעיה

אני רוצה להפעיל את הבמה הקידמית באקטיבי אבל אני רוצה גם להשאיר את הסאב שלי ואת הרמקולים האחוריים מה עושים בדיוק ואיזה קרוס צריך בשביל זה. ואולי מפצלים את כל הRCA.. אני קצת מבולבל אז מישהו יכול לקחת אותי לכיוון..

אלמוג שרון.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם
השאלה מה זה זמני, לעשרים דקות זה בטח טוב..

לאן אתה מכוון? מה התקציב בכלל?

זמני זה לכמה חודשים

כמו שאמרתי,התקציב כרגע לא מוגדר,אבל בטוח זה לא יהיה פרוססור וHU של F#1

חשבתי על 701 של אלפיין או BIT ONE

עתיד

לגבי המחליף של 701 התכוונתי למשהו עממי ופשוט יותר מ990 של F#1 ולא היי אנד.

לא כל אחד שרוצה פרוססור,צריך להוציא 25K.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

זהו שאלפיין ככל הנראה החליטו לזנוח את הנישה הזאת וכיום הם מציעים פרוססור רק למי שחושק בF1.

כנראה עיניין של מיצוב

פורסם

לא כל אחד שרוצה פרוססור,צריך להוציא 25K.

נכון, בדיוק בשביל אותם אלה היצרנים הוציאו מכשירים כגון ה 9855, 786, 7200, 880. די והותר לצרכים של המשתמש המתקדם ומעלה ואיכות סאונד משובחת.

הדעה שלי היא שכדאי לרכוש יחידת ראש מתקדמת ואיכותית, שתאפשר לך את כל המשחקים האפשריים בצורה נוחה ומדוייקת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מבין איך אתם נותנים פה המלצות לפרוססורים ב4000-8000-20000ש"ח מבלי בכלל לדעת מה תקציבו של הבחור.

אתם רושמים פה H900 והוא מעלה לכאן קישורים על קרוסים של לאנזר..

ופרט לכך, לא כל מעבר ל3 חלקים דורש פרוססור ב4000 ש"ח ומעלה.

עם כל הכבוד לכולם, שכחתם לגמרי שיש חלופות זולות ובהרבה וכמובן אפשריות לעבודה אקטיבית של 3 חלקים, בנוסף, לא כל מערכת חייבת להיות אקטיבית.

על סטים כמו לגטיה כמובן שחייבים אקטיבית כי זה סט ללא קרוס.

אבל גם סטים שהם ה-היי-אנד כמו ג'נסיס אבסולוט 3WAY או אלפיין F1 סטאטוס או סטים של בראקס,פוקאל,מורל וכו' מגיעים עם קרוסים פסיביים ואפשר לעבוד גם ללא פרוססור.

בנוסף, לא כל מי שמייעד אקטיבית חייב גם טיים קורקשיין,אקולייזר גרפי 31 ערוצים וכו'.

לפעמים קרוסים אקטיביים כמו אודיוקונטרול 4XS,6XS או פיניקס גולד AX406, AX406A או PPI FRX4/5/6 גם יעשו את העבודה.

ולא נשכח שקיימים בשוק גם פרוססורים זולים יותר כמו ה3.SIXSTY של רוקפורד, או אודיו-קונטרול DQX וDQXS.

נכון, האלפיין H701 הוא פרוססור מעולה ומספק תמורה פנטסטית למחיר, אבל לא כל אחד יכול כלכלית להוציא 4000 ש"ח על זה.

ולבסוף קיימים גם HU בעלי אפשרות חיבור 4WAY כמו הקלריון DXZ-9255/ HX-D2.

ודבר אחרון, ישנם מגברים ואפילו לא יקרים במיוחד כמו הסאן-דאון אודיו שיש להם קרוס מובנה בעל BAND-PASS, שילוב של כזה מגבר עם HU בעל קרוס אקטיבי של 2WAY+SUB גם פותר את הבעיה.

בואו נחזור קצת לפרופורציות.

under construction..

פורסם
על סטים כמו לגטיה כמובן שחייבים אקטיבית כי זה סט ללא קרוס.

את הלגטיה 3 חלקים אפשר להפעיל עם מגבר 4 ערוצים בודד.

מעבר לזה יש קרוס פאסיבי ללגטיה עם נקודות חיתוך של 200 הרץ ו6000 הרץ שאמור לצאת בקרוב (כבר כתוב עליו במנואל של הסטים).

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, כרגע אין עדיין את הקרוס של הלגטיה ונכון לעכשיו זה לא רלוונטי שיש קרוס שעתיד לצאת.

בנוסף,

זה שHAT אומרים שאתה יכול לחבר את המיד והטוויטר על אותו ערוץ הגברה רק עם קבל לטוויטר זה מאוד נחמד.

מדובר על למעשה שימוש פסיבי לטוויטר ע"י קבל והשאר הוא אקטיבי.

אבל יש לזה יותר חסרונות מיתרונות, זה מה שנקרא "3WAY לעניים" וHAT בטח שלא המציאו את זה.

מי שקונה סט בכ5000ש"ח ומשקיע עוד סכום גבוה בהתאם על בניות מתאימות והתקנה ראויה, לא חותך את הטוויטר ב6DB/סלופ ע"י קבל אומלל, ולא מחבר את הסט הזה על מגבר 4 ערוצים.

אלא עובד בצורה אקטיבית מלאה ע"י 6 ערוצי הגברה.

הדבר הזה הוא לא יותר מאשר גימיק שיווקי שמשכנע אנשים לרכוש כזה סט גם כאשר אין להם את התשתית המתאימה.

ראיה לכך, היא העובדה שאף אחד בפורום עם סט 3 חלקים לא עובד כך, בנוסף גם כל המחזיקים בHAT כולל אתה לא עובדים כך.

-----------------------------------

בכל מקרה יש גם אופציה יותר פשוטה

של מגברים עם קרוס באנד פאס מובנה

כדוגמאת הסאנדאון

גורל, זה בדיוק מה שכתבתי:).

under construction..

פורסם

ניר אתה לוקח את מה שאמרתי לכיוון אחר לגמרי.

אין ספק שתצורה של פרוססור ושישה ערוצי הגברה היא עדיפה. אבל זו לא הנקודה בכלל. התצורת חיבור הזו נועדה לאפשר למי שאין כרגע את מלוא התקציב לפרוססורים ומגברים להנות מסט ברמה כל כך גבוהה וזה מצוין. העובדה שרוב האנשים שהלכו על הסט הזו יכלו להרשות לעצמם רכיבים מעולים אחרים לא הופכת את הפיתרון התקציבי הזה ללא ראוי. בן אדם שרוצה לבנות מערכת מעולה , ואין בידו את מלוא התקציב ברגע זה יכול להנות מהסט גם לפני שיהיה לו את כל התקציב על מנת למקסם את הביצועים למאה אחוז.

אתה יכול להגיד עד מחר שזה גימיק שיווקי - בפועל זה נשמע מצוין. עשיתי בדיקה כזו.

מעבר לזה , סט-אפ מספר 6 שלי בפרוססור מחכה את הנקודות חיתוך האלו וכולם מוזמנים לשמוע בעצמם עד כמה זה נשמע טוב. לא מבין איך אתה מרשה לעצמך להגיד שזה גימיק אם לא בדקת את זה.

יותר מזה , לגבי הנושא של לחבר את הטוויטר עם קרוס של 6 DB - זה נשמע מצוין. אצלי בסט אפ שאני הכי אוהב הטוויטר חתוך כך.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, מי בכלל דיבר על נקודות החיתוך?

דיברתי על עבודה של הסט הנ"ל על מגבר 4 ערוצים בשילוב קבל על הטוויטר -זה הגימיק השיווקי שדיברתי עליו(שאגב לא הומצא ע"י HAT).

under construction..

• תוכן חדש...