Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון לשנה החדשה ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאחד מנושאי הויכוח האהובים על ישראלים הוא 'כמה עולה להחזיק את האוטו'

הייתי ממליץ לתעד את עלות האחזקה של הרכב שלכם לשנת 2004 ובסוף השנה נראה באמת כמה עולה לנו הרכב שאנחנו מחזיקים.

אל תשכחו לרשום כמה ק"מ עשה הרכב בתחילת השנה (עכשיו) ותעדו גם את עלות הדלק (לא ניחוש מלומד בסוף שנה)

פורסם
מכיוון שאחד מנושאי הויכוח האהובים על ישראלים הוא 'כמה עולה להחזיק את האוטו'

הייתי ממליץ לתעד את עלות האחזקה של הרכב שלכם לשנת 2004 ובסוף השנה נראה באמת כמה עולה לנו הרכב שאנחנו מחזיקים.

אל תשכחו לרשום כמה ק"מ עשה הרכב בתחילת השנה (עכשיו) ותעדו גם את עלות הדלק (לא ניחוש מלומד בסוף שנה)

חלק מחברי הפורום עושים את זה כבר, ולדעתי זה רעיון מצוין. אני עשיתי סיכום שנתי לסקסו. בפברואר היא אצלי שנה ואז אני אפרסם אותו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חלק מחברי הפורום עושים את זה כבר, ולדעתי זה רעיון מצוין. אני עשיתי סיכום שנתי לסקסו. בפברואר היא אצלי שנה ואז אני אפרסם אותו.

רוני

נא לשרשר להודעה המקורית (של הרמן כמדומני).

בתודה מראש,

ההנהלה :p

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רוני

נא לשרשר להודעה המקורית (של הרמן כמדומני).

בתודה מראש,

ההנהלה :p

איציק

מצטער, פניות להנהלה בה"פ בלבד, אנא קרא את חוקי הפורום :p

1-1

:lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...