Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

full range class D. למה לא בעצם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כידוע (או שלא ידוע) כדי לקבל הספקים גבוהים ברכב ממגבר קלאס AB צריך אספקת מתח בריאה הכוללת חיווט עבה ואיכותי, אלטרנטור תקין וחזק ולקינוח רצוי מצבר פריקה עמוקה, בשביל הכיף.

מגברי קלאס D הנפוצים בעיקר במונובלוקים מאוד מאוד נצילים (סביב ה 80% ומעלה) מה שאומר צריכת זרם נמוכה ובו בזמן הספקים בריאים.

אני מעוניין לדעת מדוע קלאס D לא תפס בשוק הזה, ואיך עם כל הטכנולוגיה של היום אי אפשר להגיד על שום מגבר פול-ריינג' קלאס D "וואוו!!"

אשמח לקבל תשובות ממומחים, לא השערות שמתבססות על אמרו לי או שמעתי.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במגבר קלאס D מתבצעת המרה של האות אנלוגי בכניסה לאות דיגיטאלי, ולאחר מכן חזרה לאות אנלוגי מוגבר.

האות הדיגיטאלי נכנס לדרגת הגברה אחרונה וממותג על ידי PWM.

מאוד קשה לרכיב בהספק גבוהה שנמצא בדרגת הגברה אחרונה למתג בתדר מאוד גבוהה הנדרש כדי לשחזר באופן מדוייק תדרים גבוהים.

לכן

קשה מאוד להגיע לאותה רמת "איכות" כמו מגבר קלאס AB.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אריק, מה שאתה רוצה להגיד שבעצם אתה לא תקבל את אותה האיכות בגלל שקשה לשחזר תדרים מסויימים או שזה אותו סיפור כמו ההבדל בין תקליט לבין דיסק שבעצם תקליט היותו אנלוגי ישמע הרבה יותר איכותי מדיסק ,כי הדיסק עובד בצורה דיגיטאלית וקורא בצורה של דירוג?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אריק, מגבר קלאס D הוא אל דיגיטלי.

מגבר קלאס D אומר שהמוספטים שלו [כן, מוספטים כמו במגבר רגיל, לא דיגיטלים] עובדים בשיטת ON OFF בשביל להגביר נצילות.

בעוד זה טוב ויפה בשביל הספקים מפלצתיים, זה פשוט לא מספיק מהיר ודינאמי בשביל להוות חלק ממערכת סאונד איכותית.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי, אני לא אמרתי שהוא "דיגיטאלי" אמרתי שאות הכניסה מומרת לאות דיגיטאלי.

ואז האות הדיגיטאלי מומר חזרה על ידי מיתוג של מוספטים לאות אנלוגי.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

למרות שהמון חברות הגברה עוברות היום למגברים דיגיטלים.

בעיקר מהסיבה של משקל.

לדוגמא מגבר רגיל היה שוקל 20-40 קילו.

ומגבר דיגיטלי שנותן את אותה תוצאה. ישקול עכשיו עד 10-15 קילו.

ולכן אני לא חושב שיש סיבה לזלזל במגברים דיגיטלים מחברות טובות!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...