Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו MiTo הושקה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוני, ראיתי את ה-500 (ויש לי אחת במשפוחה) וראיתי וישבתי ב-MITO.

MITO מרגישה כמו פונטו שעברה שידרוג קל מבחינת איכות החומרים וההרכבה - לצערי, זה עדיין לא זה - לא מרגיש איכותי במיוחד. ברב המקרים - הפלסטיקה מרגישה זולה.

הפיאט בראבו שהייתה לי באירופה והכרומה (המתוחה) שיש לדוד שלי - מרגישות איכותיות משמעותית.

הקודר הוא ספציפי לגבי הרכב שנמצא כרגע אצל היבואן - הכל שחור. יותר מידי שחור :|.

מוזר שאתה אומר את זה, כי זה ניגוד מוחלט לכל הביקורות עליה. בכל מקרה, מחר אני אראה בעצמי.

emotion of motion

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

MITO מרגישה כמו פונטו שעברה שידרוג קל מבחינת איכות החומרים וההרכבה - לצערי, זה עדיין לא זה - לא מרגיש איכותי במיוחד. ברב המקרים - הפלסטיקה מרגישה זולה.

הפיאט בראבו שהייתה לי באירופה והכרומה (המתוחה) שיש לדוד שלי - מרגישות איכותיות משמעותית.

אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר. המיטו בפירוש ל-א מרגישה כמו פונטו משודרגת מבחינת איכות.

וכדי שיהיה ברור: הפער בינה לבין ה-500 מבחינת נהיגה הוא תהומי. ה-500 היא מבחינתי צעצוע אופנתי, מגניב מאד אבל לא יותר. המיטו היא הוט-האץ' ראויה.

ואגב, אני גם לא חושב שהמיטו בליגה של השירוקו, בהסתייגות שהדברים נאמרים אחרי נהיגה בגרסת 2.0 TSI הבכירה של השירוקו. המכונית הזו פשוט סקסית בצורה שלא תאמן, חדה, מדוייקת, נוקשה ומגיבה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

מצטרף לטל - אין קשר בין תחושת האיכות במיטו לזו שבפונטו. לא ראיתי את הרכב שנמצא אצל היבואן אבל למיטב זכרוני למיטו יש קונסולה מרכזית כסופה ופתחי איוורור כסופים, יחד עם עוד נגיעות כסופות ברחבי התא. אתה משוכנע שברכב ההדגמה הכל שחור?

ובנוגע ל-500 - אצלה זה הפוך, היא אולי צבעונית ועליזה מבפנים, אבל איכות הפלסטיקה והחומרים בכלל נמוכה (וזה הגיוני - סה"כ מדובר במכונית שמבוססת על הפנדה וצריכה להיות זולה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פלטפורמה משותפת זה לא דבר חדש בעולם הרכב, למה כשזה מגיע לאלפא תמיד יקומו הציניקנים אוהבי ההגיון ונטולי הרגש ויצעקו- היי, מדובר בעצם בפיאט!

בשום שת"פ יפני/צרפתי/שבדי/גרמני/ספרדי אנשים לא מגיבים בהשוואות גוונים ואיכות הרכבה.

בלי לגעת במיטו אני מאמין שאין בינה ובין הGP יותר מדי משותף, לא יותר מסיאט VW או מיצובישי וולבו.

הרכב נראה נפלא, לא 8C וגם הנעה קדמית, לא נורא הכיוון נכון. יורשת לספרינט (מבוססת הסוד).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
מצטרף לטל - אין קשר בין תחושת האיכות במיטו לזו שבפונטו. לא ראיתי את הרכב שנמצא אצל היבואן אבל למיטב זכרוני למיטו יש קונסולה מרכזית כסופה ופתחי איוורור כסופים, יחד עם עוד נגיעות כסופות ברחבי התא. אתה משוכנע שברכב ההדגמה הכל שחור?

ובנוגע ל-500 - אצלה זה הפוך, היא אולי צבעונית ועליזה מבפנים, אבל איכות הפלסטיקה והחומרים בכלל נמוכה (וזה הגיוני - סה"כ מדובר במכונית שמבוססת על הפנדה וצריכה להיות זולה).

רוני

רוני, כאחד שנהג את מיטו ואת 500 אבארת', איך היית משווה את השתיים?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
פלטפורמה משותפת זה לא דבר חדש בעולם הרכב, למה כשזה מגיע לאלפא תמיד יקומו הציניקנים...

ויגידו, הפכת מיצרנית מכוניות ספורט ליצרנית אביזרי אופנה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה משוכנע שברכב ההדגמה הכל שחור?

רוני

רוני, יש נגיעות קלות מאוד של כסוף - וכל השאר שחור למהדרין. אתה מוזמן להיכנס לאולם התצוגה הראשי ולראות במו עיניך :|.

לגבי תא הנוסעים - אין ספק שהוא נראה טוב יותר מהתא של הגרנדה פונטו, אך איכות החומרים מאכזבת - ציפיתי ליותר.

הבראבו הרגישה יותר איכותית ומוקפדת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, יש במשפחה שלך 500 חדשה ועוד לא צילמת אותה אני לא מאמין האם אכן ה-500 שיש למשפחתך היא ה-500 החדשה?.

יניב

פורסם

אמש ישבתי במיטו.

אז כן, היא בהחלט חולקת מתגים שונים עם הג"פ, כגון: מנופי איתות ומגבים, הגה, פאנל אורות ובקרת אקלים (אלה הדברים ששמתי לב אליהם).

מכאן ועד לומר שהיא מרגישה כמו פונטו?! אוראל, תגיד, מה עישנת לפני כן? אני גם רוצה!

אפשר לחשוב שסקודה לא חולקת חלקים עם פולקסווגן קאדי :roll:

אלוהים, מה שהעיוורון לעתים יכול לעולל לבריות...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אמש ישבתי במיטו.

אז כן, היא בהחלט חולקת מתגים שונים עם הג"פ, כגון: מנופי איתות ומגבים, הגה, פאנל אורות ובקרת אקלים (אלה הדברים ששמתי לב אליהם).

מכאן ועד לומר שהיא מרגישה כמו פונטו?! אוראל, תגיד, מה עישנת לפני כן? אני גם רוצה!

אפשר לחשוב שסקודה לא חולקת חלקים עם פולקסווגן קאדי :roll:

אלוהים, מה שהעיוורון לעתים יכול לעולל לבריות...

אלעד, לא נגעתי בזה שהיא חולקת איתה מתגים רבים (הרי זה מובן מאליו - היא מתבססת עליה, אז למה לא לחסוך קצת בעלויות? הגיוני לגמרי).

ל-MITO תא נוסעים משודרג משל הפונטו, אבל לא מספיק.

תאי הנוסעים הטובים ביותר שנתקלתי בהם בפיאט - שייכים לבראבו החדשה (שגיששתי ובדקתי אם ניתן להזמין - לצערי, קיבלתי תשובה שלילית - "המחיר יהיה גבוה מידי...") ולכרומה המתוחה - האיכות חומרים וההרכבה טובה יותר ויש הקפדה על דברים קטנים (מה שפיאט לא בדיוק נהגו לעשות עד כה).

לא אוהב את הניסיונות עקיצה האלה שלך - להזכירך שאתה הוא המשוחד לאלפא? :roll:

למען הכנות, אני לא משונאי אלפא ואני גם לא מהחובבים הגדולים ביותר של אלפא - אני אי שם באמצע.

לא אתנגד ל-159 מדהימה :-P.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כן, ידוע שאני חובב אלפא. אני אפילו מצאתי דבר אחד לשיפור בתא הנוסעים של המיטו: בנגיעה אקראית, חיפוי של הקונסולה באיזור בלם היד הרגיש לי מעט רופף. חזרתי לבדוק אותו, ובבדיקה החלק פשוט נשר ונשאר לי ביד. שתבין, הוא לא היה שבור או לקוי, פשוט כנראה לא מהודק היטב. גם לאחר שהחזרתי אותו למקומו, הוא עדיין הרגיש מעט רופף. אני מודה שזה בהחלט לא לעניין, אבל עדיין לא מדובר כאן בג"פ משודרגת, או כל הנפצה אחרת.

בוא נגיד שאם עד היום ידעתי שהאלפא הבאה שלי תהיה 147 2 ליטר, היום אני כבר לא כל כך בטוח בעצמי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
רוני, כאחד שנהג את מיטו ואת 500 אבארת', איך היית משווה את השתיים?

אחת פנדה, אחת פונטו, לא? :wink:

וברצינות - האבארת' יותר הארד-קור בתחושות. מרגישה מאוד קטנה ותזזיתית, מאוד קשיחה ומגיבה. המיטו יותר מעוגלת ונעימה, הרבה יותר נוחה. תנוחת נהיגה עדיפה, תפעול יותר נעים, הגה יותר טוב, אבל גם פחות אקשן. שתיהן בכל זאת מהנות, כל אחת בדרכה, אבל אף אחת מהן לא יודעת לעשות כל מה שהנהג רוצה. ל-500 אין מספיק היגוי יתר לפי דרישה (או כמעט בכלל כשהכביש אוחז) והמיטו פחות ספורטיבית מהגדרה כך שגם היא חסרה משהו. אני חושב שלנהיגת אקשן הייתי לוקח את ה-500, אבל ליום יום בפירוש מעדיף את המיטו - שמאוד הרשימה אותי בוורסטיליות שלה - גם יכולת פרקטית, גם נוחות, גם אבזור, גם איכות וגם קצת אקשן כשצריך - הרבה בזכות כיול המתלים, מערכת ה-DNA והדמוי-דיפרנציאל האלקטרוני. גם מנוע ה-1.4 טורבו (בשתיהן) הוא מצוין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אחת פנדה, אחת פונטו, לא? :wink:

וברצינות - האבארת' יותר הארד-קור בתחושות. מרגישה מאוד קטנה ותזזיתית, מאוד קשיחה ומגיבה. המיטו יותר מעוגלת ונעימה, הרבה יותר נוחה. תנוחת נהיגה עדיפה, תפעול יותר נעים, הגה יותר טוב, אבל גם פחות אקשן. שתיהן בכל זאת מהנות, כל אחת בדרכה, אבל אף אחת מהן לא יודעת לעשות כל מה שהנהג רוצה. ל-500 אין מספיק היגוי יתר לפי דרישה (או כמעט בכלל כשהכביש אוחז) והמיטו פחות ספורטיבית מהגדרה כך שגם היא חסרה משהו. אני חושב שלנהיגת אקשן הייתי לוקח את ה-500, אבל ליום יום בפירוש מעדיף את המיטו - שמאוד הרשימה אותי בוורסטיליות שלה - גם יכולת פרקטית, גם נוחות, גם אבזור, גם איכות וגם קצת אקשן כשצריך - הרבה בזכות כיול המתלים, מערכת ה-DNA והדמוי-דיפרנציאל האלקטרוני. גם מנוע ה-1.4 טורבו (בשתיהן) הוא מצוין.

רוני

תודה על השיתוף. נהניתי לקרוא.

אגב, אותו דמוי דיפרנציאל אלקטרוני נמצא גם באבארת'(TTC). מעניין יהיה לנסות את גרסת ה-SS של המכונית, עם יותר כח(160 כ"ס), כיול שונה למתלים+הנמכה וצמיגים אחרים. קראתי עליה במספר מקומות(והופיעה גם בטופ-גיר) - והיא אמורה להיות ממוקדת יותר. אני מניח שגם התחושה, או לפחות הכובד של ההגה ישתפרו.

איך מצאת את ה-ESP בשתי אלו(שהרי אינו ניתן לניתוק :-()?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...