Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, האוטו שייך לאבא שלי והוא קנה אותה לפני כחצי שנה. מאז הקנייה יש את הבעייה של ההגה רועד קלות (ויש תחושה שזה דווקא נחלש עם עליית מהירות) ומושך ימינה, גם כן לא חזק מדי. לאחרונה נמעס לו מהתקלות האלו והוא החליט שהגיע הזמן לתקן אותם. אני המלצתי לו לעשות כיוון פרונט, ולאחר מכן איזון גלגלים - במקרה והרעידות לא יעברו. לחץ בצמיגים נבדק 1 לשבוע, וגם מצבם טוב. מה שכן, זוג צמיגים קדמיים שונים מהאחוריים (חברות שונות והחלפתם לחדשים לא עומד על פרק היום לעת עתה). היום היינו במוסך ומישהו- מוסכניק יותר נכון, אמר שהבעיה ידוע במזדה 6 , התיקון יקח 3 שעות ו 700 שח.

אז רציתי לשאול, האם זה נכון מה שהוא אמר לגבי בעיה מוכרת ? והאם עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת במאזדה 6 "הישנה"?

תודה לעונים,

ליבר

פורסם

למה לא לבצע כיוון פרונט ואיזון גלגלים באמת? לרוב זוהי הבעיה שגורמת לרעידות ומשיכה לצד.

האם המוסכניק בדק וראה שאכן זו הבעיה או שהוא משער ועוד צריך לבדוק את העניין?

פורסם

אם זאת הבעיה של הפעמון -- זו בעיה ששמעתי עליה מהרבה בעלי מזדה 6.

גם אצלי במזדה 5 היתה בעיה כזאת.

אצלי החליפו מוטות מייצבים+ פעמון וזה הסתדר לעת עתה.

פורסם

אני אפילו לא רוצה לדעת כמה עלה לך עלות החלפת מוטות מייצבים והפעמונים :oops:

אצלי כנראה הבעיה הייתה עקב לחץ אויר נמוך (21 PSI) בגלגל. אבל עדיין יש רעידות חלשות

פורסם

אצלי גם יש את זה - פרימיום 2003 , הייתי אצל 5 אנשים שעושים כיוון פרונט כולם אמרו לי שיש לרכב הזה מחלה של משיכה ימינה , למרות שהחלפתי גם צמיגים אמרו לי שזה מחלה ברכב , ניתן לסדר את זה על ידי החלפת כל מיני דברים ( לא זוכר בדיוק מה) שמעתי את המחיר אמרתי לא משנה , בסביבות 2500 שקל .

פורסם

מאזדה בזמנו פרסמה TSB לגבי התקלה הזו. אני כבר לא זוכה מה גרם לתופעה הזו ומה המוסכים החליפו, לכן שווה ללכת לבדוק את הנושא. לגשת למנהל העבודה, לומר לו שאתה יודע שיש הוראה טכנית מסויימת בנושא, ושיעבדו לפיה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...