Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהתמונה של הדלת בסמלון שלו הייתי מוכן להשבע לרגע שרומןX חזר לפורום - חבל... לא יודע לאן הוא נעלם. :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סט חזק יש לך מקדימה.

ואני עדיין מחכה לראות את המפלצת שלך ששוקלת 40+ קילו :roll: (הסאב למי שלא הבין).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באמת מזכיר את הK3P של רומן X

הוא ואחרים במקום נחמד...

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

נראה מהמם - התקנה ממש יפה על גבי הדלת.

אתה מוכן להרחיב קצת בפרטים?

איזה רכב?

על איזה סט מדובר?

סט שני חלקים או שלושה חלקים? - הוופרים שנראים בכלל כמו סאבים, נראים כמו משהו איטי מידי ומגושם מידי בכדי לספק מיד נורמלי - האם יהיה גם שילוב של מידריינג'ים יעודיים?

מהם שאר רכיבי המערכת?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, המידבאסים האלה מטורפים מבחינת העוצמה וכמות הבאס שהם מוציאים! גם הסאונד שלהם דיי טוב, אבל גם אני באותה מחשבה כמוך - הייתי משלב איתם מידים וגורם להם לעבוד עוד יותר טוב ולהיות יותר "רוצחים" :-D

היה רשום לו בחתימה - audio system - helon (המידבאסים בכל אופן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הרכב הוא מזדה לנטיס F

הסט הוא של אודיו סיסטם helon 165-4 DOUBLE MIDBASSAK VSK,

בכל דלת מורכבים שני וופרים של 150 RMS

מגבר של STEG 04.02

הבניה נעשתה על הדלת מMDF

החיפוי של הדלת נחתך והותאם .

פורסם

תודה, אבל קצת יותר פרטים טכניים יהיה הרבה יותר משמח.

קוטר הרכיבים, תחומי תדרים, עמידה בהספקים, תצורות.

נראה מעניין מאוד.

עריכה - השגת אותי :-)

Pioneer TS-X150

פורסם

המידבסים האלה הכי מטורפים ששמעתי,ועוד בלי סאב,כמות הבאס שיש באותה-בלתי יאמן,ואני עוד אמרתי לו תפתך בגז לראות שבאמת אין סאב

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
אדי, המידבאסים האלה מטורפים מבחינת העוצמה וכמות הבאס שהם מוציאים!

חולק עליך :)

המיד באסים האלו מטורפים בכמות הDB שלהם אבל בהחלט לא מדובר בבאס עמוק ומפורר עצמות

• תוכן חדש...