Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שמח לשמוע חוות דעתכם על הרכב

כגון: "מחלות"=תקלות , עלויות אחזקה , צריכת דלק , אמינות , איכות רכב מנוע-גיר , נתוני ייצרן- כוחות סוס וכדומה.

כל המלצה ודעה אני ישמח לקבל ולקרוא למי שיש יידע על הרכב הנ"ל.

בתודה מראש על עזרתכם חברי הפורום

אדם

:roll:

פורסם

הי גולפנית,

לאישתח בזמנו היתה קיא ספוטאז' מאותו השנתון.

הרכב הפגין אמינות טובה אך הוא זללן בדלק עם נוחות עירונית בינונית מאוד ויכולת שטח מפתיע

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הדברים של עידן נכונים.

האמינות הבסיסית טובה, הנוחות סבירה יחסית לרכב שטח אבל תצרוכת הדלק היא נקודת התורפה העיקרית של הספורטאז', במיוחד האוטומטי. תצרוכת הדלק של הכלים האלו עומדת על משהו באזור ה1:7 בנסיעה עירונית רגועה, 1:10 מחוץ לעיר.

עלויות האחזקה לא גבוהות (שוב, בהשוואה לרכב שטח אחר מהמודלים האלו) אבל בהחלט גבוהות יותר מעלויות אחזקה של משפחתית סטנדרטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ת'אמת שאנחנו מחזיקים כזה במשפחה סתם ככה כרכב נוסף.

קאיה ספורטאג' שנת 97 אוטמטית,כל הזמן עולות תהיות האם למכור אותה אך מצד שני העלויות אחזקה נמוכות מאוד והיא שורדת יפה את הזמן,למרות שאינני אוהב שטח יצא לי לנסוע איתה פה ושם בדרכי עפר ובאדמה בוצית ויש לומר שהיא בהחלט עושה עבודה טובה,מה שמפתיע שבכיבש היא מתנהגת לא רע להבדיל מרכבים אחרים שנסעתי בהם מהסגמנט הנ''ל.

אם תרצי יותר אינפורמציה אני יכול לבדוק בשבילך תשאלי בפרטי בכיף.

כמו שאמרו צריכת הדלק היא בהחלט נקודת החולשה שלה ועושה 1:7+ בנסיעה רגועה בעיר ומחוץ לעיר 1:11.

מנוע 2.0 ליטרים עם תיבה אוטו' בת 4 הילוכים,הנעה אחורית קבועה ובשילוב הנעה כפולה כמובן.

הרכב מציג אמינות טובה ולא מבקר מוסכים כלל למעט טיפולים פה ושם.

פורסם

תודה רבה לחברי הפורום שהגיבו

האם ידוע למישהו לגבי נתוני ייצרן? כמה כ"ס הרכב?

והרכב עבר 200,000 - יחסית משנת 97 זה לא כזה גרוע אבל עדיין מה דעתכם? הרכב ישאר אמין גם לאחר ק"מ לא הכי קטן

:roll:

• תוכן חדש...