Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי סיטרואן C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

כפי שכולכם כבר רואים, אני לא מבינה ברכב, אבל ממש לא מבינה כלום (לצערי הרב) :-(

אני מחפשת רכב לקנייה, ואחרי שקראתי את מה שכתוב כאן על סיטרואן C5 די נדלקתי, כי זה בתקציב שלי, וגם לקבל מכונית מנהלים נשמע לי נפלא.

אולם...

שאלות חשובות לי:

1. באיזה שנה בוצעה המתיחת פנים לרכב, ב-2004 או ב-2005 והאם המתיחה מצדיקה את הקנייה משנים אלו ומעלה.

2. מה העלויות של ביטוח מקיף לרכב משנת 2005 והאם צריך? דהיינו האם זהו רכב גניב?

3. אלו עוד עלויות מיוחדות עלי לקחת בחשבון (לעומת מכונית קטנה לדוגמא - כמו ניסן מיקרה)

4. בלובלינסקי טרייד יש מבחר של הדגם הזה, מליסינג שלהם, האם עדיף לקנות מהם, שהם נותנים אחריות לשנה או מאדם פרטי - חייבת לציין שהמחירים שלהם די גבוהים.

עוד המלצות, הסתייגויות או כל מה שעולה על לבכם... אשמח לשמוע.

יום טוב

מהלא מבינה לגמרי ולחלוטין מכוניות (במגוון נושאים אחרים מבינה יותר מדי).:-)

פורסם

אולי תספרי לנו למה בחרת דווקא ברכב הזה ועל מה נהגת עד עכשיו ומה את מחפשת ברכב שלך.C5 הוא מכוניות נעימה ונוחה אבל היא לא ממש לכל אחד (במיוחד משומשת) ויש זולות לאחזקה ממנה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני מעוניינת לקנות רכב משומש, בהתחלה חשבתי על קטנה קומפקטית וחסכונית.

היה לי מיצובישי לנסר 89 ולפני כן דייהטסו שרייד 85

לא מזמן השכרתי דייהטסו סיריון ונסעתי איתה מחוץ לעיר וממש לא היה לי נוח הישיבה ובכלל הנהיגה.

רוצה כמו כולם אוטו אמין, נוח וחסכוני.

הבנתי שה-C5 עלולה לא להיות חסכונית כלל, אך מה ששבה את ליבי זה התיאורים על הנוחות, וגם העובדה שהיא מאד בטוחה לפי מבחני הריסוק.

אני לא נוסעת הרבה (בממוצע פעם בשבועיים, נסיעה קטנה בד"כ, בעיר ולעיתים מרחיקה מת"א לכפר סבא). רוצה רכב שאם יבוא לי ליסוע רחוק יותר, אז לא אפחד שיתקע לי באמצע (זה מה שהיה לי עם הלנסר).

הקסים אותי שבתקציב שלי 50-60K אפשר לקנות רכב מפואר יחסית.

אבל בעצם הכל אפשרי.

קרוב משפחה המליץ לי רק על יפניות. אבל מקריאה פה הבנתי שהן הרבה פחות נוחות מה-C5

ושוב, לא מבינה בכלל. רוצה לקנות מאד.

מקווה שלא בילבתי אותך

ערב נעים

פורסם

אם את נוסעת לבד רוב הזמן ולא צריכה את ייצוגיות(פוזה ) של מכונית מנהלים והסיריון הייתה לך לא נוחה(ואני מבין אותך) אז את יכולה לחפש משהו באמצע למשל רנו מגאן שתיהיה בודאות יותר נוחה מהסיריון ויתר זולה מC5.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

במחירים שלך את יכולה לרכוש C5 ולהנות ממנה (כמוני)

כדאי כמובן מאדם פרטי שמטפל אך ורק במוסך מורשה וכדאי שיהיה יד ראשונה

לדעתי ה C4 יקרה יותר לתקציב שלך אבל גם היא קניה נחמדה

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

רכבים צרפתיים די מצטיינים בנוחות, בעיקר רכבי המנהלים שבהם הנוחות היא די דבר עיקרי (מניסיון על 407 של פ'יגו נורא התלהבתי).

את נוסעת נורא מעט, לקחת רכב מנהלים לנסיעה של פעם בשבועיים זה "זריקת" כסף לביטוח, ואני לא חושב שלרכב בעל מנוע קטן יותר תהיה בעיה להתמודד בדרישות המצומצמות.

פ'יגו 206 ממודל 2005 יכולה להיכנס לתקציב, כמובן בדגם הxt שמצוייד ב6 כריות אויר וabs.

פורסם

אני אשאל אותך שאלה אחרת:

למה את צריכה להחזיק רכב בשביל לנסוע איתו פעם בשבועיים?

לא עדיף אוטובוס? אפילו להזמין מונית?

הרי עוד לפני שהאוטו יזוז מטר אחד את כבר תצטרכי להוציא עליו כ-5000 ש"ח (רשיון + ביטוח).

פורסם

מצטרף לתהיה - למה את רוצה רכב מנהלים, שהוא גדול מאד פיזית ומשמעותית פחות נוח להתניידות וחניה בעיר - וגם עם הוצאות בהתאם לרכב מקבוצה זו.

יש רכבים נוחים ונחמדים מאד שהם קטנים יותר וזולים יותר. בלי המערכות של הC5 זה נכון - אבל בהחלט נוחים יותר מהסיריון.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

הייתי ממליץ לך על הסיטרואן c3 יותר מתאימה לעיר, ועם התנהגות דומה.

c5 נוחה מאוד (הגב שלי אומר תודה) אבל במקרה כזה c3 תספק אותך יותר.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על מרצדס, משהו מתצורת c קלאס, רכב מפנק ונוח נורא במושב האחורי, וגם לא תשתעממי בנהיגה:-D

רכב מנהלים גדול בשביל נסיעות עירוניות קצרות אחת לשבועיים? באמת שנשמע הזוי למדי, אני מאמין שתמצאי אלטרנטיבות חסכוניות ויעילות יותר, כמו מוניות ורכבות.

פורסם

ממליץ לך בחום לא לרכוש רכב אלא להשכיר בעת הצורך , הרבה יותר זול.

יש את החברה בת"א שמשכירה רכב לפי שעות, יצא לך זול ובגדול מאשר לקנות ולתחזק רכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לשים לב שביטוח מקיף לא מכסה רק גניבה אלא גם מקרה של תאונה. ולכן אין קשר אם הרכב גניב או לא - גם בתאונה בה לא תהיי אשמה בתי המשפט נוטים לעתים לפסוק לאחריות חלקית גם לזה שאינו אשם.

ובלי קשר - כולם טועים ויכולה להיות תאונה שתהיה באשמתך.

בקיצור - לעשות מקיף.

פורסם

אין לי ספק שמכונית כזו היא בהחלט מותרות, ובכלל רכב זה מותרות.

אני מתניידת בעיר על טוסטוס, אך עם זאת, כשאני רוצה לצאת מחוץ לעיר, ואני לא מדברת על רחוק, אפילו להרצליה, אני מפחדת ליסוע עם ה-50 סמ"ק שלי, ולהשכיר רכב צריך שיהיה ממש הצדקה לנסיעה, אני לא ממש יכולה להיות ספונטנית אם בא לי ליסוע ב-10 בלילה. מוניות זה משהו מיוחד, ובאמת משהו מיוחד, אין לדעת מי הטיפוס שאפגש איתו, יש את העצבניים, האיטיים שעוצרים בכל רמזור וממש מחכים לאדום, הפוליטיקאים שחייבים, אבל ממש חייבים לדעת מה הדעות שלי, לאן אני הולכת, ולמה בחורה יפה כמוני עדיין לבד. בקצרה, אחרי נסיעות של כשנה במוניות - זה לא הדבר החביב עלי.

אז בא לי רכב טוב, שלא יבלה במוסך (המיצובישי האחרונה עלתה לי הרבה כספים - דגם 89). וחשוב לי הבטיחות, כי אני מקווה שבעתיד הקרוב יהיו גם צאצאים.

אז תודה רבה על ההמלצות, אני קוראת כל הזמן ומחכימה, ובסוף אצטרך להחליף את הניק שלי מ"לא מבינה ברכב" ל"מומחית לקניית רכב יד 2".

אז אם אולי אתם מכירים איזה מישהו אמין שמוכר אוטו שיתאים לי, או יש עוד עצות על רכבים, אשמח מאד לשמוע.

יום מעולה

נוי :-P

• תוכן חדש...