Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חן מדוע אתה מצפה מארוע שאין לו אמא ואבא ומבוסס בעיקר על כוונות טובות להיות מאורגן ברמה כזו?

לדעתי זו לא הכוונה ולכן הציפיות שלך בנוגע לסדר והניקיון לא במקומן.

בסך הכל מדובר על מפגש גדול של חברים ומועדוני רכב לדעתי יהיה חכם לשלוח נציג מכל מועדון שאמור להגיע בכדי לתחום את ה"שטח" של כל מועדון בהתאם לצפי המוזמנים שלו.

אל תשכח שבארוע של CF היו פעילויות מוטוריות שונות וכאן מדובר בגדול בקבוצת מכוניות גדולה בחניה ללא שום פעילות.

כמו כן תמיד אפשר לבקש "בנימוס" מהזעטוטים שמתפרעים עם המכוניות לעשות זאת במקום אחר.

ברור לי שאני אופטימי בנוגע להתנהלות העניינים אבל זה עדיין עדיף מכלום.

נ.ב

יצא לי להיות כמעט בכל הארועים שציינת.

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשהייתי קטן, לימדו אותי שלהצלחה אבות רבים והכישלון הוא יתום.:-)

בלי סדר והכוונה, אל תצפו שמועדונים רציניים יגיעו.

וכידוע לך, אין וואקום, ואת מקומם של המועדונים הרציניים יתפסו חוליגנים לרוב שיפרפרו עצמם לדעת.

שלא לדבר על כך שאף אחד לא ממש יודע כמה מגיעים ומה יהיה סידור החנייה.

ועכשיו ברצינות - כאחד שמצוי בתחום האירועיים המוטוריים למעלה מ 20 שנה, אני מנסה לתרום מניסיון רב שצברתי, ולא כתבתי את אשר כתבתי על מנת לרפות את ידכם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן אני לא קשור בשום צורה למפגש הזה אני רק מביע את דעתי.

עד כמה שאני מבין כרגע אין אף אחד ש"מארגן" או עומד מאחורי הארוע הנ"ל.

פורסם

כל עוד אין ארגון מסודר וצוות שיסדיר הכל ויקבל את האישורים המתאימים, זו תהיה פשוט ערסיידה.

מה יקרה אם השוטרים יגיעו לשם ולא יהיה לנו אישור והם לא יידעו מי ארגן את זה?

הם פשוט יתחילו לדפוק קנסות על ימין ועל שמאל וישתלו ניידות עם בוחני תנועה ביציאות, שיורידו המון מכוניות מהכביש.

זה יהיה פשוט גן עדן לרואי החשבון של המשטרה.

אני לא מתכנן לסכן את עצמי בקנסות רק בשביל להיות במפגש לא מסודר.

מה יהיה אם ידרסו מישהו? מי יקח אחריות חוקית?

איך יזעיקו מהר אמבולנס?

תאמין לי שתהיה חקירה בנושא הזה וזה יכול לדפוק לא רק אותך, אלא ראשי מועדונים שיהיו שם, כי להמון אנשים יש סטיקרים של קארזפורום, מועדון הונדה, VAG, מועדון פיאט, מועדון החמש, FUEL SLUT, מועדון אלפא, חיפושיות, מועדון סקאלה ועוד כל מיני מועדונים.

ברגע שהשוטרים יראו את הפעילות, תאמין לי שהם יגיעו. רק תראה מה קורה ביד אליהו בימי שישי.

אני מאוד בעד מפגש ענק אבל זה כבר חוסר אחריות.

פורסם

לכל מי שחסר המפגש של של שישי אח"צ בקניון איילון בימיו היפים, שיבוא.

לא היה וגם עכשיו אין "מארגן"

לא היה וגם עכשיו אין "אישורים"

יש מגרש חניה ציבורי ריק ויש רצון לחלק מהציבור לראות מכוניות ולהראות את שלהם . זה הכל.

עשיתם הררררר מקן נמלים, ראבאק. במשך שנים היו מפגשים כאלה כל יום שישי וכבר הרבה זמן לא... מי שמתגעגע שיבוא.

נקודה.

מי שרואה שחורות ומנבא לרע מכל - באמת באמת אל תבוא. חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו.

פורסם

אריק, אתה יוצא מתוך הנחה שהכל יתנהל על מי מנוחות ויעבור ללא הפרעות. לא שחלילה אני מייחל לאסון, אבל רק במידה ואכן יתרחש משהו, אתה תהיה מוכן לקחת על כך אחריות אישית?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אריק, אתה יוצא מתוך הנחה שהכל יתנהל על מי מנוחות ויעבור ללא הפרעות. לא שחלילה אני מייחל לאסון, אבל רק במידה ואכן יתרחש משהו, אתה תהיה מוכן לקחת על כך אחריות אישית?

מה לא ברור ממה שכתבתי? אני לא מארגן כלום. לא אחראי לא עליך ולא על אף אחד. רוצה לבוא , בוא. לא רוצה, חכה לראות ת'תמונות כאן בפורום.

פורסם

מעניין. במקרה שוטטתי לי בפורום סקאלה, ונתקלתי בשתי הודעות מעניינות שנכתבו ע"י יוזר העונה לשם Mad Max. תקן אותי אם אני טועה, אבל ידוע לי שהיוזר הזה הוא אתה עצמך, לא?

בכל אופן, בוא נביט לרגע באותן שתי הודעות:

תראו, אני לא יכול להרים ולארגן ... אני רק הצעתי ואני רואה הענות גדולה

תתחילו לדבר עם חבריכם ולמנהלי מועדוני המכוניות למניהם

שבת ה 7 למרץ, בדיוק לפני פורים, נראה לי יום טוב להתכנסות Car Meet Israel 2009

icon_biggrin.gif

רק נשאר למצוא מקום ולהחליט מי מביא אוזני המן לכולם icon_lol.gif

אתה ממשיך וכותב:

עדכון !!

יום שבת ה 7 למרץ

שעה 11 בבוקר

מגרש החניה של איקיאה נתניה

נבקש שמכוניות הספורט והמועדונים יחנו ביחד - מכוניות מבקרים ומשפחותיים יחנו בנפרד . בכל מקרה יש שם מספיק מקום לכולם

צריכים כמה מתנדבים להיות סדרנים ואנשים שמעוניינים לקיים את התחרויות "אוטו היפה" "אוטו המושקע" "אוטו הנקי" וכו'... כולל הכל - הרשמה שצבעה שיפוט ופרסים

אם יש תחרות חולצה רטובה - אני שופט #1 icon_twisted.gificon_twisted.gif

אם תרצה או לא תרצה, בשתי ההודעות האלה אתה מניע את גלגלי המפגש הזה. ההיתממות שאתה בוחר לנקוט בה באמת שאינה לעניין, וחבל שאתה לא מקבל את העצות המועילות שנכתבו ע"י אנשים שכנראה כבר הספיקו לארגן מפגש אחד או שניים בחיים שלהם ורוצים בסה"כ לתרום להצלחת העניין. אכן, אתה מיישם היטב את תרבות ה"סמוך" הישראלית.

מעבר לכך, אתה מתבקש לא לצטט הודעה מעליך, וכן לא להשתמש בשפת רחוב (מילים כמו "ת'תמונות" אינן מתקבלות כאן בעין יפה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

בנוסף, 350Z זה לא בדיוק משהו נפוץ בארץ. יהיה די קל לזהות מי התחיל הכל פה.

אין לי שום דבר נגדך ואני לא מכיר אותך באופן אישי. אני רק לא רוצה שייוצר מצב שהמועדונים והתרבות המוטורית יידפקו שוב בגלל ערס אחד שהחליט לעשות דונאטס במקום פומבי.

המשטרה מתייחסת לנהגים כמו זבל, ואת זה אתה בטח יודע טוב. הם רק מחפשים תירוץ לדפוק אותנו כל הזמן.

כן, זה לא פייר.

כן, זה מעצבן.

כן, זה עושה מכשולים דפוקים שלא צריכים להיות.

אבל זה מה שקורה כשרוצים לעשות את הכל בצורה מסודרת וחוקית.

פורסם

הפחדתם את הילד,הוא סה"כ רוצה לנסות לעשות טוב (נכון שהדרך לגהנום רצופה בוונות טובות)

אבל אני לא רואה הבדל בין מפגשי שישי במועדון ה5 ביד אליהו שלשם גם מגיעים כל המי ומי,

לבין המפגש הספציפי הזה.

כמובן שתמיד אותם אנשים פסימיים שלא ממש עשו עדיין משהו בתחום תמיד יקטרגו

ותמיד יראו רק שחור.

זה סה"כ מפגש חברים מהתחום שבאים לקשקש ולהראות ולהראות,אז קצת תרגעו מהלחץ.

המשך ההודעה נמחק.

להזכירכם: ביקורת על פעולות הנהלת הפורום תועבר בה"פ בלבד.

אלעד

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
מה לא ברור ממה שכתבתי? אני לא מארגן כלום. לא אחראי לא עליך ולא על אף אחד. רוצה לבוא , בוא. לא רוצה, חכה לראות ת'תמונות כאן בפורום.

סליחה!!!!

מה לא ברור ממה שכתבתי? אני לא מארגן כלום. לא אחראי לא עליך ולא על אף אחד. רוצה לבוא , בוא. לא רוצה, חכה לראות את התמונות כאן בפורום.

עכשיו למען הסר ספק

any man women child or other living being that chooses of their own free will with absolutely no coercion or promises of anything ever no how no way from Eric aka Mad Max aka threeefifteeezee to visit this very public gathering that is in no way affiliated with any one person or company does so at their own risk and willingly aknowledges that that he/she/it is absolutely & fully aware of the dangers of visiting so close to netanya

מישהו יכול לתרגם לעברית ערבית אמהרית ורוסית

:roll:

פורסם
מה לא ברור ממה שכתבתי? אני לא מארגן כלום. לא אחראי לא עליך ולא על אף אחד. רוצה לבוא , בוא. לא רוצה, חכה לראות את התמונות כאן בפורום.

אין בעיה, אז למעשה אתה מעביר את האחריות לראשי המועדונים שהוזמנו לקחת חלק רשמי באירוע שלך.

אני לא יודע מה לעזאזל עבר לך בראש, אבל אתה באמת מאמין שמישהו שפוי יהיה מוכן לקחת אחריות על אירוע שהוא עצמו עדיין לא יכול לעמוד על טיבו?

אריק, ברור לי שהמטרה שלך טובה, אולם ברגע שתבין שאף אחד כאן אינו מבקש את רעתך ותתחיל לפקוח את עיניך, אולי משהו מכל מה שנאמר כאן יכנס לתודעתך. אני רק מקווה שזה יקרה לפני שיקרה משהו שכולנו נצטער עליו.

פורסם
אין בעיה, אז למעשה אתה מעביר את האחריות לראשי המועדונים שהוזמנו לקחת חלק רשמי באירוע שלך.

ארררררג , לא שלי ולא מעביר כלום לאף אחד כי לא היה לי ועדיין אין לי לא יהיה לי מה לעביר .

jeez you are a real party pooper

:lol:

פורסם

אריק, אף אחד לא תוקף אותך באופן אישי.

אם כבר, אז תוקפים את חוסר הניסיון שלך בארגון אירועים פומביים (אני לא יודע כמה ניסיון יש לך באמת, אני לא תוקף).

העניין הוא שכל מי שעשה אי פעם אירוע פומבי יודע שיש לזה השלכות חוקיות, במיוחד כשאתה מזמין אנשים מגוונים בתחום שבו יש לא מעט עבריינים (מצטער, זו המציאות. יש עבריינים שמתפרעים בצורה מסוכנת בין חברי הפורומים).

גם אם אתה לא ארגנת את זה, תמיד ימצאו דרך לדפוק אותך מבחינה חוקית ולמצוא אחראי.

ככה פועלת המשטרה שלנו.

מועדון החמש למשל הגיע לכמה הסדרים עם העיריה והמשטרה בשביל לקיים את המפגשים כל יום שישי. בגלל זה להם לא עושים כלום והשוטרים לא בודקים את המכוניות שלהם.

מצד שני, החבר'ה שבחניה ליד יד אליהו, לא הגיעו להסדר והמשטרה כל הזמן מחפשת אותם ודופקת דוחות. אין לך מושג כמה דוחות קיבלו שם בזמן האחרון. כל שבועיים אני רואה אנשים מתווכחים עם השוטרים על דוחות, למרות שאותם אנשים לא מעורבים בזה אפילו.

פעם נתנו למישהו דו"ח על "חניה לא במקביל לקווים", רק כי לא מצאו משהו יותר טוב.

תחשוב מה יקרה בחניה מפוצצת כשאיזשהו אידיוט יחליט שהוא צריך להראות שהוא הכי מהיר, אז הוא ייסע מהר וידרוס מישהו.

המשטרה תגיע ותתחיל חקירה, יידרשו אישורים ובגלל שהרעיון היה שלך, אותך ידפקו.

אם אתה רוצה לעשות את זה בצורה רצינית, שלח מכתבים למועדונים, דבר איתם, תארגן את המקום, שים אנשים עם ווסטים זוהרים, תביא משטרה שתשמור (ולא תדפוק אותך) ואמבולנסים לכל מקרה.

יש חוקים בארץ שאומרים שבהתקהלות מעל כמות מסוימת של אנשים חייבים להיות אמבולנסים ולפעמים אפילו מכבי אש.

שוב, אני תומך בך לגמרי, אבל זה חייב להיעשות בצורה חוקית ועם אישורים.

עריכה:

תזכור רק מה קורה כשהמשטרה מגיעה ומחליטה שהיה ספורט מוטורי במקום מסוים ודופקים את כל מי ששם ומחרימים מכוניות.

אם יש לך אישורים, המשטרה תגיד לך מה אפשר ומה אסור ואז הם לא יציקו לך.

אין להם בעיה להמציא ראיות ועדויות לזה שהיו תחרויות בין רכבים בתוך החניה של איקאה. הם עשו זאת בעבר.

פורסם

אני מרגיש כאילו אני מדבר לקיר.

בכל מקרה אני אהיה שם לפגוש חברים - חונה ישר ומדויק בין הקוים ( תודה על העיצה :lol: ) מי שרוצה להגיד שלום ולז**ן את השכל קצת על מכוניות ציצים וספורט מוטורי - בכיף !

• תוכן חדש...