Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איך זה ביס , אבל בהוט אפשר לקנות את זה בסכום חד פעמי של סביבות ה700-800 ש"ח (את המקבייל ליס מקס - ההוט מג'יק - כמעט אותו מכשיר מיוצר באותו מקום)

שווה כל ש"ח - המכשיר הזה הציל לי עשרות עד מאות שעות מהחיים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מה שאני עשיתי - פיקדון חד פעמי של 1200 ש"ח עם פחת 10 אחוז שנתי + דמי מנוי מופחתים.

אפשר גם לקנות אבל זה עולה כמעט 2000 ש"ח אם אני לא טועה.

באמת מכשיר שהציל לי הרבה שעות מהחיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ומה זה DVD מקליט? איך אפשר להקליט על דיסקים?

אתה אמיתי?

מסתובב עם מכשיר סלולרי ישן, רואה האח הגדול ועוד בוידאו, ועובד על מחשב שאם אתה מריץ עליו אקספלורר 8 המעבד יוצא ומתחיל להכות אותך עם אלה טלסקופית.

זאת ועוד, יש לך רכב דנדש בן 4 חודשים ונסעת עליו נסועה שאנשים עושים ביומיים לעתים.

ואתה לא יודע שאפשר לצרוב על דיסקים.

אני מבין שאתה מה שנקרא, היקה המודרני.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

לצרוב אני יודע מצויין, אל תגזימו... (הריי איך אני צורב דיסקים לרכב?) אבל השתמשו במונח "מקליט". הזכרתם לי שגם הצורב מקולקל, המגש לא נפתח אלא רק עם מכות, אבל העיקר זה צורב.

אם כל פעם שאני ארצה להקליט תוכנית אני אצטרך להקדיש בשביל זה דיסק- ואח"כ אני לא יכול למחוק את ההקלטה אני אפשוט רגל.

בקשר לנסועה עם הפאביה- רק אתמול לקחתי את הרכב לנסיעה של 40 ק"מ תוך פחות משעה, אני מתקרב ל- 1000 ק"מ, זה לא מעט בכלל (נראה לי).

בקשר למחשב אני עדיין מתלבט אם להחליף את הלוח אם או להעיף אותו לכל הרוחות ולקנות חדש.

יש בפורום מישהו שמוכן למסור לי לוח בחינם, וגם ביד 2 לא חסר לוחות כאלו.

בכל אופן, לעיניין:

מאחורי מכשיר הוידיאו יש 2 ברגים, הוצאתי אותם החוצה ופתחתי את המכסה העליון, כמובן לאחר שניתקתי את המכשיר מהחשמל. הוצאתי את הסרט החוצה (יצא בקלות), והכנסתי אותו בחזרה לקלטת. חיברתי הכל בחזרה וניסיתי להכניס קלטת אחרת, לחצתי "פליי" והיתה תמונה על המסך אבל ראו קצת מטושטש. בכל אופן ניסיתי להריץ קדימה או אחורה, ולא עובד, שומעים רעש של גלגלי שיניים והסרט שוב מתחיל להיתקע בפנים, אז הוצאתי את הקלטת החוצה מהר.

בקיצור לא עובד בשום אופן! איזה עצבים, כל הדברים מתקלקלים לי בבת אחת, ממש אכזבה.

למה יש רעש של גלגלי שיניים? מישהו אולי יודע מהתיאור שלי מה התקלקל שם?

תודה מראש.

פורסם

בקשר לנסועה עם הפאביה- רק אתמול לקחתי את הרכב לנסיעה של 40 ק"מ תוך פחות משעה, אני מתקרב ל- 1000 ק"מ, זה לא מעט בכלל (נראה לי).

אז מה באת להגיד, שנסעת במהירות העולה על 40 קמ"ש או שעשית 1,000 ק"מ בשלושה חודשים, מרחק שרכב ממוצע עושה בשבועיים? :roll:

כנס ל YAD2 ופנק עצמך בוידאו משומש בזיל הזול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עליתי על התקלה.

בתוך המכשיר יש 2 גלגלי שיניים, שמאלי וימני, שאמורים לסובב את הגלגלות שנמצאות בקלטת עצמה.

גלגל השיניים הימני לא מסתובב, בעוד שהשמאלי כן מסתובב (במקום ששניהם יסתובבו ביחד) ויוצא שהסרט נפלט החוצה.

מצאתי טכנאי בבינימינה שמגיע עד לבית הלקוח, לוקח איתו את הפריט המקולקל למעבדה ואחרי כמה ימים מחזיר אותו חזרה לבית הלקוח- מבלי שהלקוח יצטרך לצאת מהבית, אז מחר בערב ארים אליו טלפון.

הייתי רוכש את הyes max אבל המחיר מופרז, ואין לי סבלנות לשחק איתם משחקים של חתול ועכבר (התנתקות), רק לאנשים סבלניים זה אולי עובד.

בקיצור מקווה שהתיקון לא יעלה יותר מידי ותודה רבה לכל מי שעזר.

פורסם
לצרוב אני יודע מצויין, אל תגזימו... (הריי איך אני צורב דיסקים לרכב?) אבל השתמשו במונח "מקליט". הזכרתם לי שגם הצורב מקולקל, המגש לא נפתח אלא רק עם מכות, אבל העיקר זה צורב.

אם כל פעם שאני ארצה להקליט תוכנית אני אצטרך להקדיש בשביל זה דיסק- ואח"כ אני לא יכול למחוק את ההקלטה אני אפשוט רגל.

בקשר למחשב אני עדיין מתלבט אם להחליף את הלוח אם או להעיף אותו לכל הרוחות ולקנות חדש.

יש בפורום מישהו שמוכן למסור לי לוח בחינם, וגם ביד 2 לא חסר לוחות כאלו.

בכל אופן, לעיניין:

מאחורי מכשיר הוידיאו יש 2 ברגים, הוצאתי אותם החוצה ופתחתי את המכסה העליון, כמובן לאחר שניתקתי את המכשיר מהחשמל. הוצאתי את הסרט החוצה (יצא בקלות), והכנסתי אותו בחזרה לקלטת. חיברתי הכל בחזרה וניסיתי להכניס קלטת אחרת, לחצתי "פליי" והיתה תמונה על המסך אבל ראו קצת מטושטש. בכל אופן ניסיתי להריץ קדימה או אחורה, ולא עובד, שומעים רעש של גלגלי שיניים והסרט שוב מתחיל להיתקע בפנים, אז הוצאתי את הקלטת החוצה מהר.

בקיצור לא עובד בשום אופן! איזה עצבים, כל הדברים מתקלקלים לי בבת אחת, ממש אכזבה.

למה יש רעש של גלגלי שיניים? מישהו אולי יודע מהתיאור שלי מה התקלקל שם?

תודה מראש.

כמה מבזקים טכנולוגיים, נכונים לתחילת שנות ה2000 :

א) כיום יש לרכבים אפשרות להתקין נגן MP3

ב) מחירי המדיות ירדו מתחת לחצי ש"ח לדיסק

ג) קניתי בשבוע שעבר באייבורי צורב DVD חדש ב60 ש"ח (של SONY) עם אחריות לשנתיים , לא חבל על המכות?

ד) יש מדיות DVD-RW שאפשר לפרמט אותן.

ה) דיי כבר, שנות ה80 נגמרו. אבל אם אתה מתעקש על וידאו, יש DVD משולב וידאו בגרושים.

לפני כמה חודשים פיניתי מקום ל HTPC והרסיבר, זרקתי 2 מכשירי וידאו ואיזה 200 קסטות שאני לא זוכר מתי השתמשתי בהם לאחרונה. לא יאומן כמה מקום תופס הח$א הזה.

נ.ב. בדרך כלל בוידאו הבעיה היא בקלאץ', פעם אחרונה שהתעמקתי בזה היה באצבע/סוף שנות ה90.

נ.ב.2. גם האח הגדול, גם בוידאו? אין גבול לתחתית שאפשר להגיע אליה? :)

נ.ב.3 . תעשה חישוב עלות הרכב לפי ק"מ ותעשה את זה כשאתה יושב.

הייתי אומר לך כמה קילומטרים עברנו בשעה אחת בטיולון לילי בתחילת השבוע,

אבל אני לא חושב שהפיקסלים יסבלו את המספר :)

הייתי רוכש את הyes max אבל המחיר מופרז, ואין לי סבלנות לשחק איתם משחקים של חתול ועכבר (התנתקות), רק לאנשים סבלניים זה אולי עובד.

.

תאמין לי שזה יקח פחות זמן מלשחק בקקה עם כל מיני מכשירים מתפרקים שאתה מתעקש לא להחליף :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אוסיף על מה שאייל אומר על מכשירים ישנים ומתפרקים - אם אתה מצפה שהוא יפתור לך את הבעיה בפחות ממה שיעלה לך לקנות 2 וידאוים ביד 2 - או שהוא עובד בהפסד או שאתה חי קצת בסרט.

בקיצר - הגיע הזמן להתקדם - העצות שאייל נתן לך מצוינות - או הוט מג'יק/יסמקס או מקליט DVD (כשהיתרון במקליטים הדיגיטלים של החברות הקלטה מ2 ערוצים בו זמנית ומעקב אחרי סדרות בצורה מצוינת + ממיר ברמה מעל שאר הממירים לרוב).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כמה מבזקים טכנולוגיים, נכונים לתחילת שנות ה2000 :

א) כיום יש לרכבים אפשרות להתקין נגן MP3

ב) מחירי המדיות ירדו מתחת לחצי ש"ח לדיסק

ג) קניתי בשבוע שעבר באייבורי צורב DVD חדש ב60 ש"ח (של SONY) עם אחריות לשנתיים , לא חבל על המכות?

ד) יש מדיות DVD-RW שאפשר לפרמט אותן.

ה) דיי כבר, שנות ה80 נגמרו. אבל אם אתה מתעקש על וידאו, יש DVD משולב וידאו בגרושים.

לפני כמה חודשים פיניתי מקום ל HTPC והרסיבר, זרקתי 2 מכשירי וידאו ואיזה 200 קסטות שאני לא זוכר מתי השתמשתי בהם לאחרונה. לא יאומן כמה מקום תופס הח$א הזה.

נ.ב. בדרך כלל בוידאו הבעיה היא בקלאץ', פעם אחרונה שהתעמקתי בזה היה באצבע/סוף שנות ה90.

נ.ב.2. גם האח הגדול, גם בוידאו? אין גבול לתחתית שאפשר להגיע אליה? :)

נ.ב.3 . תעשה חישוב עלות הרכב לפי ק"מ ותעשה את זה כשאתה יושב.

הייתי אומר לך כמה קילומטרים עברנו בשעה אחת בטיולון לילי בתחילת השבוע,

אבל אני לא חושב שהפיקסלים יסבלו את המספר :)

תודה על המבזק :-)

א. יש לי נגן MP4 חדש 1GB שאני מעביר עליו שירים ומחבר אותו ליציאת AUX ברדיו דיסק של הרכב.

ב. עדיין, כשקונים כמות רצינית של דיסקים זה כואב בכיס, זה כסף זרוק. בקלטת הישנה הייתי מקליט על החומר שכבר מוקלט.

ג. אני לא רוצה להשקיע על המחשב הזה אגורה, חוץ מזה הצורב עובד, רק יש בעיה עם המגש שלא נפתח בקלות, אז אני עוזר לו קצת. זה צורב של LG שאני בעצמי החלפתי לפני כמה שנים.

ד. גם המדיות DVD-RW הרב פעמיות, לא בדיוק רב פעמיות. הבנתי שאומנם ניתן לפרמט, אבל לא לאורך זמן.

ה. אני אבדוק את המכשירים המשולבים, אם זה באמת "גרושים" לעומת התיקון של המכשיר הנוכחי, אני ארכוש את המשולב.

נ.ב2: הסיבה שראיתי "האח הגדול" היא שאני אכלתי ארוחת ערב, ולא היה מה לראות בטלוויזיה, אז שמתי את הקלטת הראשונה וזה מה שהיה מוקלט עליה.

נ.ב3: אני לא עושה חישובים של עלות הרכב מול ק"מ מהסיבה הפשוטה- אני לא יכול בלי רכב ולא מעניין אותי כמה ק"מ הוא נוסע :-)

* חשבתי שהבעיה בוידיאו היא יותר פשוטה (אולי איזו רצועה השתחררה או משהו כזה) ובעזרת עזרה שלכם אני יוכל לסדר את הבעיה, אבל כנראה שהבעיה הרבה יותר רצינית והלך שם איזה חלק, חבל.

פורסם

אפילו טכנאי אתה מביא שיקח לך את הוידאו מהבית אז או שאתה כמו מוישה אופניק וגר באוטו או שהוא אצלך רק ליופי ואז\ אני ממליץ לך לפנות לבית הדפוס של המשטרה שיכין לך קרטון כמו הניידות דמי שלהם אבל של פורשה. אם בכר אוטו שאתה לא משתמש בו אז לפחות שיהיה בסטייל.

לגבי עלות תיקון, תעשה חשבון פשוט. האיש יבוא אליך פעמיים הלוך וחזור (הערכה גסה: שעה+כמות ק"מ כפול 2.5 ש"ח), ישקיע שעה במעבדה ואת כל זה אתה רוצה שיעשה בפחות מ 500 ש"ח?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כל אני מכיר את הטכנאי הזה, הוא היה אצלי בעבר, והוידיאו הזה היה ביולי 2000 לתיקון אצלו לפי המדבקה מאחורה.

הוא לא לוקח כסף על השירות עד הבית, פעם הבאתי לו רדיו דיסק של פיליפס והוא לקח 50 ש"ח תיקון.

חוץ מזה שגם המיקרוגל שלי מקולקל (לאחר זמן החימום הוא מצפצף אבל ממשיך לעבוד ומתכבה רק אם פותחים את הדלת), וגם המערכת סטריאו קצת מקולקלת (טייפ לא עובד בשום אופן) אז חשבתי "על הדרך" לתקן עוד כמה דברים במקום להחליף.

המיקרוגל אצלי 6 שנים והמערכת 7 שנים- לא ממש ישן.

אנשים צריכים להבין שמוצרים ששומרים עליהם כמו שצריך מחזיקים לאורך זמן. יש לי גם רהיטים בבית בני 24 שנים שלא קורה להם כלום, ואני לא מדבר על רהיט מסכן, אלא על פינת אוכל וסלון.

פורסם

הייתי מציע לך וידאו ישן שאמא שלי רוצה לזרוק, אבל לאור היסטריית הקילומטראז' שלך (לנסוע 40 ק"מ בשעה אחת?! התפרעות!!!) - אני בספק אם היית מגיע למרכז בשביל לקחת אותו.

אם אתה בכל זאת רוצה, צור קשר בה"פ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אנשים צריכים להבין שמוצרים ששומרים עליהם כמו שצריך מחזיקים לאורך זמן. יש לי גם רהיטים בבית בני 24 שנים שלא קורה להם כלום, ואני לא מדבר על רהיט מסכן, אלא על פינת אוכל וסלון.

אם מחליפים את הנילון על הספות בזמן הן נשמרות הרבה שנים.

אני לא יודע מה אצלך אבל ריהוט אני מחליף לא רק בגלל שגמר את חייו אלא גם כדי לשנות מידי פעם את הצורה של הבית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...