Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה אמור להסתובב ובכלל לא מסתובב אז זו בעיה אלקטרונית של ג'וק פיקוד כלשהוא,

אם אתה אומר שזה זז קצת אז ייתכן שזה רק בעיה מכאנית, שווה לך לתקן את זה . אין הרבה מכשירים עם הקסטה שעולה למעלה,

זה משהו די נדיר, אל תתייחס לאף אחד שמזלזל, אני במקומך הייתי הופך את כל העיר שאני גר בה כדי למצא מישהו שיסכים להתעסק עם זה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המכשיר לא נדיר, אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו נושא?

כשמכניסים את הקלטת היא נכנסת ושוקעת למטה. כשרוצים להוציא אותה היא עולה למעלה ואז יוצאת החוצה.

צירפתי 2 תמונות:

תמונה 1: מראה חיצוני.

תמונה 2: פנים המכשיר, הסברים על התמונה. בקצרה: הגלגל המסומן בחץ אדום לא מסתובב כמו שצריך ונשמעים ממנו קולות.

האם מישהו מזהה תקלה מהתמונה?

c1ktznp63c977lj787vs.jpg

dne8a6619b426z8ey3l3.jpg

פורסם

אוקיי עכשיו הבנתי על איזה ווידאו מדובר.

תבדוק שכל השיניים שלו שלמות, תבדוק שהוא יושב במקום כמו שצריך ולא "רוקד" , תנסה שהוידאו כבוי לסובב אותו ידנית ותראה איך הוא מסובב.

פרטים בה"פ .

פורסם

עשיתי בדיקה עכשיו.

קודם כל כל השיניים שלמות לחלוטין, הוא אכן יושב טוב מאוד ולא רוקד, כשאני מסובב אותו ידנית כשהמכשיר מנותק מהחשמל הוא מסתובב יפה וגם מסובב כמו שצריך את הציר שמחובר אליו- עדיין לא מסתובב כשהמכשיר פועל.

אבל המכשיר עושה כרגע עוד בעיה: הוא לא מוציא את הקלטת, נשמעים רעשים והקלטת נשארת בפנים, במקביל סמל הקלטת מהבהב. דבר כזה לא היה מעולם.

זה קשור לתקלה הראשונה או שעוד משהו עם המזל שלי נהרס שם? לא נגעתי בכלום חוץ מהציר הזה.

פורסם

כשהמכשיר מנותק מהחשמל, תבדוק בעדינות אם בצורה ידנית הוא מתפקד, הכוונה שאין משהו שבור מבחינה מכאנית, ושהכל זז כמו שצריך, ובהנחה שזה תקין, אז יש לך בעיה חשמלית כלשהיא.

כשאני חושב שוב אז אתה מציין שבעצם היה פיצוץ, אז בא תבדוק איפה יש

" שחור " ,פיח, על המעגל של הווידאו, יכול להיות שזה קבל כלשהוא שהתייבש והתפוצץ, ויכול להיות משהו אחר,

אם תאתר את מה שגרם לפיצוץ כבר תהיה לפחות בכיוון כלשהוא.

סיבה מכאנית , אני קצת בספק כי אני מניח שקודם הפיצוץ הכל היה תקין.

פרטים בה"פ .

פורסם

כשהמכשיר מנותק מהחשמל בצורה ידנית הכל עובד מצויין.

"שחור" (כתם עגול ושחור) אני ראיתי בכמות גדולה מאוד על המכסה העליון אבל מבפנים, בצד. ממבט על הרכיבים לא ראיתי כלום.

פורסם

זה ככל הנראה קבל שהתפוצץ כי היה יבש או בגלל טעינת יתר,

תנסה לבדוק את האופציה הזו, תבדוק הייטב את הקבלים האלקטרוליטים (דוד) הגדולים ותחפש איפה יש חור בקבל או "ניפוח " מסויים בחלקו העליון. זה יכול להעיד על קבל שסים את תפקידו.

אם יש לך קצת ידע באלקטרוניקה אתה יכול (כהמכשיר היה מנותק מהחשמל למשך זמן מסוים) לבדוק עם מד התנגדות את התנגדות הקבלים, הם אמורים להיטען ולהראות התנגדות אין סופית ברב מודד אתה לא תראה תצוגה כי זה מספר גבוה מידי,

תחבר את הרב מודד בתחום התנגדות הכי נמוך וקבל (שים לב לקוטביות), ולאחר מכן נתק את הרב מודד העבר אותו למצב מדידת מתח ובדוק אם הוא מחזיק מתח , אם הקבל קצר אז הוא דפוק, אם הוא לא שומר על מתח אז גם הוא דפוק, הוא אמור לשמור אבל לרדת לאט לאט, אם הוא יורד מהר מידי , שוב צריך לבדוק היטב אין זמן קבוע שהוא מתפרק, אבל בכל אופן זו השיטה לבדוק קבלים עם רב מודד,

פרטים בה"פ .

פורסם

קראתי את השרשור ההזוי..

אני מוכן לתקן לך את המכשיר ללא תמורה!!

העבר אותו אלי.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

אתה מוכן להשיג חלקים לקומפקט דיסק שלי, ולתקן אותו? (בתשלום כמובן)

פרטים בה"פ .

פורסם
על פניו, נשמע לי כאילו התקלה נובעת מרצועת גומי קרועה.

אם כן, ניתן לתקן בעלות של כמה שקלים בודדים.

כיוון שהגלגל מסתובב מעט, אני מחזק את תליית האשמה בגומיה אך מאמין שהיא אינה קרועה {כי אז לא היה סיבוב בכלל} אלא רפויה מזיקנה.

כיוון שיש קצת סיבוב וחשש לבעית גומיה שאינה מעבירה מספיק כח מהמנוע לגלגל. אולי אפשר לנסות לחזק את האבחנה.

זה רק ניחוש אבל אולי זה יעבוד.

כאשר הקלטת קרובה לתחילתה - גלגל א' ריק וגלגל ב' מלא בסרט מגנטי. גלגל א' יצטרך לסובב יותר משקל מגלגל ב'

כאשר הקלטת קרובה לסוף. המצב יהיה הפוך.

אם אתה יכול לנסות להפעיל את המכשיר עם 2 קלטות (בעלות זמן הקלטה זהה) כאשר אחת בהתחלה ואחת לקראת הסוף. האם עם אחת מהן מצליח המכשיר לנגן את הקלטת יותר טוב?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי, אז עדכון קטן ובזה נסיים את השרשור הארוך..

לאחר התלבטויות של "מה עושים" החלטתי לתת את המכשיר לטכנאי.

נסעתי והבאתי לו את המכשיר, הוא בדק, תיקן, ואלו הממצאים.

הוחלפו לפי המדבקה: איגלר+ מעלית. עלה 150 ש"ח סה"כ.

ועכשיו מגיע החלק המעניין: מה זה לכל הרוחות החלקים שהוא החליף ועל מה הם שולטים?

אני מקווה שאת השם הראשון הצלחתי לרשום כמו שצריך כי בקושי מבינים מה כתוב שם, זה כתב כמו של שוטרים.

בכל מקרה המכשיר תקין לחלוטין ועובד מעולה, עכשיו מרגישים שהוא גם שקט הרבה יותר. אז לאחר 10 שנות שימוש במכשיר, אני אמשיך להשתמש איתו :-)

פורסם

אייל, תסכים איתי שבד"כ המכשירים האלו ב- 200 ש"ח לא מאריכים ימים. אני לא מאמין שעם המכשיר ב- 200 ש"ח הייתי יכול לסגור 10 שנים איתו כמו על הטושיבה שלי.

היום כל הייצור עבר לסין, ומפה הבלאגן. הייתם מוכנים לרכוש לעצמכם רכב סיני חדש ב- 70K? זה אותו דבר..

פורסם

אתה באמת הולך להשתמש ב10 שנים הקרובות בוידאו?

אני מעריך שבעוד 10 שנים אנשים לא יזכרו מה זה וידאו.

שלא לדבר על כך שאני בטוח שאיכות מוצר חדש יותר טובה מתיקון ישן במעבדה, אבל חבל על הויכוח ,

אתה תלמד בדרך הקשה שחייבים להמשיך הלאה עם הקידמה :)

בקשר לירידה באיכות המוצרים אתה צודק, אבל אל תשכח שכשזה יוצר ביפן - לא היית יכול לקנות וידאו במחיר של מתחת ל1000 ש"ח. בכל מקרה למי שירצה להשקיע כסף תמיד ימצא מוצר באיכות טובה, גם כאלה שמיוצרים ביפן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

את הוידיאו הזה רכשתי בזמנו ב- 1000 ש"ח.

אני מאמין שבעוד 10 שנים היס מקס יעלה גרושים, ואז יהיה אפשר לרכוש אותו ואת הוידיאו יהיה אפשר להוציא לפנסיה.

בכל אופן הוידיאו עכשיו תקין, סוף סוף.

אגב, בוידיאו ב- 200 ש"ח של שארפ ממחסני חשמל אין טיונר! איך אני אחבר את כל העסק? הם עושים צחוק? אצלי בוידיאו הנוכחי הטיונר מחובר.

• תוכן חדש...