Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה הזו מופנת אליי או אל המגיב הקודם? אם אליי, אז התשובה חיובית.

יש לי שאלה:

יש לי ספריי מגעים יבש לאלקטרוניקה, כדאי שם לרסס את זה, אולי זה תקוע? מה עם WD40, כדאי לרסס?

פורסם

רסס אותו עם ראונדאפ, כדי שימות סופית ותוכל להפסיק לשגע אותנו על מכשיר שמקומו במוזיאון, אם לא במזבלה.

אגב, יש לנו במזכירות של המושב פקס נייר תרמי, אם אתה בעניין.

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל מי שהציע למסור לי מכשירים משומשים, אבל אני פשוט מעוניין לתקן את שלי, מכיוון שאני כבר רגיל אליו.

אז ככה:

התקשרתי שוב ל- yes, התווכחתי איתם והם לא מסכימים להוריד לי במחיר.

הם אומרים שאם אני מחליט להחזיר להם ממיר, הם יזכו אותי ב- 15 ש"ח. כלומר אני אצטרך לשלם על המקס 30 ש"ח בחודש לתמיד, + 150 ש"ח דמי התקנה, לדעתי יקר. מה שכן, הסכימו לי לשנות חבילה... לפחות זה.

אח"כ התקשרתי לטכנאי ("מוריס אלקטרוניקה"), הוא אמר שבשביל וידיאו הוא לא מגיע לבית הלקוח אלא רק בשביל טלוויזיות, ושאני צריך להביא את המכשיר אליו.

הוא נתן לי כתובת (לא רחוק), ואמר שהתיקון יכול להגיע עד ל- 150 ש"ח בלבד ולא לעלות מעבר לזה. הוא אמר שיש סיכוי גבוה שזה יעלה אפילו פחות.

האם המחיר של תיקון המכשיר בסדר? כדאי לתקן את המכשיר?

תודה מראש וסליחה ששיגעתי אתכם, זה חשוב לי בכל אופן.

גיא.

פורסם

יאללה, כולה 150 שקל, לא צריך לעשות מזה סרט. תתייחס לזה כאל 3/4 מיכל דלק.

במחשבה שניה, מיכל דלק מחזיק אצלך נצח, אז אולי האנלוגיה שלי לא הכי מוצלחת :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תלך על מסלול הפיקדון ב YES

אמנם ישכב אצלם קצת כסף שלך, אבל יעלה לך חודשית יותר זול ואתה בלי התחייבות ל3 שנים.

יש לך בעיה בסיסית : אתה לא מבין שקלקול של מכשיר ישן שהגיע זמנו לעוף לפני כ10 שנים, הוא הזדמנות להשתדרג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מבין שזה מכשיר ישן, אבל אני מסתכל מבחינה כלכלית בלבד.

מבחינתי לעבוד עם קלטות ישנות להקלטה או עם היס מקס זה אותו דבר, חוץ מבחינת האיכות כמובן.

בשניהם אני מכוון שזה יתחיל להקליט בשעה X ויתכבה בשעה Y.

בעיניין הפיקדון הוא אמר שיש פחת 10% כל שנה. אם אני מתנתק אחרי שנתיים אז הם מורידים לי 20% מהמחיר, וזה לא סכום קטן, מדובר במאות רבות של שקלים שצריך לשלם (במקרה הטוב, וגם זה אחרי ויכוחים).

ולא הבנתי על מה הם רוצים 150 ש"ח התקנה? מה הבעיה להתקין את הדבר הזה, הם עושים צחוק? זאת גניבה. גם אתה הסכמת שהם ייקחו התקנה 150 ש"ח?

אני משלם כרגע ל- yes עבור חבילת בסיס+ חבילת סרטים+ 3 חבילות (משחקים, מיוזיק סלקט, ובידור) 185 ש"ח בחודש, ובגלל שלקחתי עוד 2 ממירים רגילים אני משלם עבור כל ממיר עוד 15 ש"ח בחודש לתמיד, כך שיוצא 215 ש"ח בחודש (4 טלוויזיות בבית- בית גדול).

אם אני מזמין את המקס הוא מוכן לקחת ממיר אחד (דווקא זה הקטן 3100) ולזכות אותי ב- 15 ש"ח בחודש, ואז ייצא שאני אשלם 245 ש"ח בחודש במקום 215 ש"ח בסה"כ אחרי היס מקס.

מצד אחד אחרי זיכוי הממיר הקטן זה להוסיף רק 30 ש"ח בחודש, מצד שני זה יוצא רק 360 ש"ח בשנה+ 150 ש"ח התקנה חד פעמי, בעוד שאת הוידיאו אני מתקן ב- 150 ש"ח ונגמר הסיפור.

בקיצור בעיה רצינית. :-(

פורסם

מה מאות רבות?

10 אחוז מ1200 ש"ח זה 120 שקל בשנה אחת.

בשנה הבאה ירד לך 10 אחוז מ1080 שזה כבר 108 ש"ח.

וכן הלאה....

זה יחד עם דמי מנוי של 9.90 כל חודש (או 13.90 אם אתה לא יודע להתמקח מספיק טוב)

בקשר לממיר הקטן - עוד לא שמעתי כזה בולשיט.

כשבא המתקין של הMAX הגשתי לו את הממיר הענק שהיה לי בחדר השינה ושלום על ישראל.... (ואת ה3100 העברתי לחדר שינה)

אלא אם כן זה מהווה בשבילך מחסום טכנולוגי להחליף לבד בין הממירים לפני שהטכנאי בא.

בשורה התחתונה : אני משלם 19.90 ש"ח לחודש על YES MAX בלי התחייבות (כולל הפחת בפנים)

אז או שתתחיל להתמקח כמו שאמרתי לך , ויש לך יתרון כי אתה יודע ממני מה המחיר הכי טוב שאפשר לקבל ,

או שתישאר במאה הקודמת עם וידאו באיכות חרא.

אין בכלל מה להשוות בין זה לוידאו, זה כמו להשוות בין פיאט אונו לבין אאודי A8.... מבחינת סדרי גודל.

נ.ב. גם את ההתקנה חד פעמית ע"ס 139 ש"ח ביטלתי להם ע"י מיקוח. פשוט תשתמש במלה "התנתקות" פעם או פעמיים במהלך השיחה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה לא רק איכות - זה הקלטות רב ערוציות , מעקב אוטומטי אחרי סדרות , הקלטה ותכנות ב2 שניות עם אינטגרציה למדריך תוכניות (ויודע לשנות אוטומטית אם המדריך משתנה בזמן אמת) , הכל במכשיר אחד בלי צורך לרדוף אחרי קלטות , לא מתאפס מהפסקות חשמל , הרצה איכותית קדימה ואחורה ואני בטוח שוכח עוד כמה דברים.

אין בכלל מה להשוות בין הדברים האלו ויש סיבה שהמכשירים האלו נמצאים בכמעט כל בית בארה"ב.

המכשירים האלו פשוט מדהימים ושווים כל שקל של תוספת לעומת ממיר רגיל (במיוחד אחרי מיקוח למכירים שאייל ציין או בהוט מיקוח לעלות חד פעמית כמו שאני ציינתי)

אייל - יותר מדי הסכמות באותו חודש - מעכשיו מה שתגיד - אני לא מסכים :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בקשר לווידאו לא ענית אם הוא מהסוג של הקסטה שעולה למעלה.

בכל מקרה אם הוא מהמתקדמים יותר אז זה רק לפרק 4 ברגים של המכסה ופשטו להבין איך הסרט נכנס ויותצא בעזרת המנגנון ,

ופשוט לנסות ולשלוף אותו, זה מצריך הרבה סבלנות .(מניסיון)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
השאלה הזו מופנת אליי או אל המגיב הקודם? אם אליי, אז התשובה חיובית.

עניתי.. :-)

הסרט כבר בחוץ, אבל המכשיר לא עובד לי בכלל, רק תוקע לי את הסרט שוב.

יש שם 2 גלגלים, רק אחד מסתובב כמו שצריך, השני מקרטע עד שנתפס לגמרי ואז הסרט מתחיל להיזרק החוצה.

אחרי 5 שניות הוידיאו מרגיש שמשהו לא בסדר ומנסה להחזיר את הסרט עד הסוף, לפעמים זה נתפס בכל מיני חלקים שם.

ניסיתי לסובב ביד זה מסתובב (חשבתי ציר תפוס), אבל כשאני מחבר לחשמל פשוט זה לא מסתובב כמו שצריך.

מצאתי הרגע פורום אלקטרוניקה בתפוז, אני אנסה לשאול שם. ביום חמישי אני אחליט סופית מה לעשות, ואם כן אני אקח את המכשיר אליו לתיקון עוד באותו היום.

תודה לכולם.

פורסם

מחזק את דעתו של אלעד, אתה צריך לראות מה אמור לסובב את הציר הזה, תסתכל אם יש שם גומיה שכבר נהפכה לדביקה, זה מה שנראה לי שקרה, מרוב שהיא ישנה , אז היא פשוט נמסה,

אל תרסס שום WD , אם כבר אז תנסה לראות אם הגומיה קרועה אז תוציא אותה ותשמור אותה בצד ותנסה לבדוק אם היא השאירה סימנים דביקים, אם כן אז תיקח ניר טואלט עדין , שים קצת אלכוהול ותנגב בעדינות.

בכל מקרה אחרי הפיצוץ שארע, הווידאו נדלק כמו שצריך? כי ייתכן שהתפוצץ משהו שקשור לספק כח , ועדיף שזה יתפוצץ כי חלקים של ספק כח זה לא בעיה להחליף (קבלים נגדים שעומדים בהספקים קצת גבוהים) אבל אם התפוצץ איזה רכיב או ג'וק ספציפי זה כבר יכול להיות בעייתי.

עבודה להחלפת גומיה לא תעלה שקלים בודדים בכלל, כי יש הרבה מאוד עבודה של פירוק והרכבה מסביב בווידאוים הישנים האלו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני לא יודע מה היה מקור הפיצוץ. בגלגלת השנייה יש גומייה שחורה, ובזאת שאמורה להסתובב אין.

בכל מקרה זה מסתובב טיפה.

המכשיר נדלק, אני נותן PLAY ואפילו יש תמונה על המסך באיכות טובה, ואחרי 5 שניות על הצג מופיע STOP והקלטת יוצאת לבד החוצה, לפעמים עם קצת סרט בפנים.

אם אני מנסה להריץ קדימה או אחורה, כל הסרט מתרוקן מהקלטת החוצה, ואז אחרי 5 שניות הסרט חוזר חזרה לתוך הקלטת.

• תוכן חדש...