Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ותודה מראש,

שאלה זו היא בשביל חבר ששללו לו את הרישיון על נהיגה בגילופין, למשך שנה וחצי.

השאלה שלי היא האם הוא יצטרך לעשות תיאוריה וטסט מחדש או רק תיאוריה(אם אינני טועה יש "מדרגות" מסויימות לזה)?

ד"א, השלילה נגמרת לו בעוד כחודש(אם זה משנה משהו).

פורסם

וואו שנה וחצי שלילה, באיזה נסיבות תפסו אותו? תאונה או סתם ביקורת?

הוא אכן יצטרך לעבור טסט ותאוריה מחדש, אך רק בתום השנה וחצי שלילה, לא לפני, רק אז תיהיה לו "הזכות" לרישיון מחדש.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

Kfir, תקרא טוב, קרא עד הסוף.

"ששללו לו את הרישיון על נהיגה בגילופין"

נהיגה בגילופין = תחת השפעת אלכוהול.

פורסם

nyteX, תקרא שוב, תקרא טוב, תקרא עד הסוף ותבין מה אתה קורא.

כפיר שאל האם הוא "סתם" נעצר ע"י שוטרים לבדיקת אלכוהול או שהוא עשה תאונה ואז מצאו שיש לו אלכוהול בדם ברמה מעל המותר.

אין סיבה לקפוץ סתם :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אין כל חובה שהוא יצטרך לבצע אמצעי תיקון כלשהו כאשר מדובר על נהג ותיק, הכל נתון לשיקול דעתה של רשות הרישוי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הוא היה נהג צעיר(לא חדש) כאשר נשלל.

זה היה ביקורת, לא בעיקבות תאונה.

האם הוא יצטרך הכל מחדש כמו שכפיר כתב, או שכמו שקומפי כתב תלוי ברשות?

שוב תודה לכל העונים.

פורסם

למיטב ידיעתי הוא יצטרך לעשות טאוריה

לגבי טסט אני כמעט בטוח שלא צריך כי זה לא היה תאונה או משהו כזה

זאת הייתה ביקורת שנתפס על אלכוהול.

אז אני כמעט בטוח שזה יהיה רק תיאוריה חדשה.

פורסם

אין קשר לוותק ולנסיבות, שאלתי כי רציתי לדעת.

החוק במדינה קובע כי נהג שרישיונו נשלל מעל כשנה על ידי בית המשפט תיהיה חובתו לעשות תאוריה וטסט מחדש כתנאי לחידוש רישיון.

לפני כמה זמן מישהו כתב כאן על רוכב אופנוע עם 30 שנים ללא עברות על מהירות של 165 ועוד פעם על 202 קמ''ש רישיונו נשלל ל4 וחצי שנים אך לרכב הוא יוכל לשוב ולנהוג רק עוד שנה וזה בתנאי של תאוריה וטסט מחדש.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

המשיב [תגובה אחת] מעליי.

אתה לא יודע אז אל תגיב, לא בטוח, מנחש עדיף לא להגיב ולהטעות סתם.

במקרה של הרשעה בנהיגה תחת השפעת אלכוהול יש צורך לבצע מבחן ברחוב הארבעה בת"א לאחר שעוברים את המבחן+פסיכולוג שאמור לוודא שאתה לא אלכוהוליסט,יש צורך לבצע את כל התהליך מחדש,ז"א תאוריה וטסט

בכל מקרה ככה היה לפני כשנה,יכול להיות שהתהליך השתנה,בקיצור לא כדאי לשתות ולנהוג והכי לא כדאי לא להתפס

אני מאוד מקווה שהחבר שלך למד את הלקח

פורסם
המשיב [תגובה אחת] מעליי.

אתה לא יודע אז אל תגיב, לא בטוח, מנחש עדיף לא להגיב ולהטעות סתם.

במקרה של הרשעה בנהיגה תחת השפעת אלכוהול יש צורך לבצע מבחן ברחוב הארבעה בת"א לאחר שעוברים את המבחן+פסיכולוג שאמור לוודא שאתה לא אלכוהוליסט,יש צורך לבצע את כל התהליך מחדש,ז"א תאוריה וטסט

בכל מקרה ככה היה לפני כשנה,יכול להיות שהתהליך השתנה,בקיצור לא כדאי לשתות ולנהוג והכי לא כדאי לא להתפס

אני מאוד מקווה שהחבר שלך למד את הלקח

אתה טועה ומטעה.

לא כל אחד עושה מבחן במכון הארבעה.

אלו שעושים בדרך כלל מבחן זה אילו שנשלל רשיונם לשנה ומעלה וגם לא תמיד.

שחר

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

לפי התקנות זה מה שאמור להתבצע, בכל מקרה כמובן כל מקרה לגופו

בנוסף קח בחשבון שבעבירות של נהיגה תחת השפעה המינים שלילה הנדרש הוא שנתיים.

זה שאתה משלם לעורך דין שיוציא אותך מסכן אחרי התנהגות טיפשית זה סיפור אחר, וזה גם מאוד תלוי בנסיבות ובעיקר בעורך דין

הדבר הכי חשוב שזה תלוי בו זה הכמות במדידה.

אם נתפסת על 500-600-700 יש סיכוי גבוה מאוד שלקבל את הרישיון חזרה אחרי השלילה הארוכה יהיה תהליך ארוך ומייגע.

פורסם

מעניין אותי אם החבר שלך שכר את שירותיו של עו"ד , או הלך לבדו לבית משפט?

עם עו"ד דין טוב , במקרה הכי גרוע יכל לקבל שלילה לפחות משנה ולפעמים הרבה פחות.. ואז לא יצטרך לעשות תיאוריה וטסט מחדש

פורסם

האמת הוא לקח עו"ד וקיבל, כאמור, שנה וחצי, כנראה שהוא נתפס על רמה די גבוהה(אין לי מושג על כמה).

בכל אופן את המבחן הוא עושה בטוח, ככה הוא אמר לי.

תודה על התשובות, החכמתי.

• תוכן חדש...