Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה הרכב שלי החל להתרסק לבורות בצורה קצת פחות נעימה (אחרי 140K ק"מ, כנראה שזה סביר). בבדיקה במוסך התברר שהבולמים האחוריים גמורים והתגלה עוד חופש קליל במתלה ימין שתוקן. אופי הנסיעה שלי כולל ג'ימקאנות אחת לחודשיים בערך ופה ושם נסיעות קצת פחות שגרתיות, עד כמה שהמנוע הקטן יכול לספק.

היות והבולמים האחוריים יוחלפו בקרוב בכל מקרה אני רוצה לבדוק את האפשרויות העומדות בפניי תוך התחשבות בתקציב סביר.

אין שום כוונה להנמיך את הרכב אך יש כוונה לשפר מעט את ההתנהגות, עד כמה שבולם לבד יכול להשפיע.

4 בולמים מקוריים יעלו לי קצת פחות מ-2000 ש"ח כולל מע"מ, אך אני יודע כיצד הרכב יתנהג פחות או יותר.

בילשטיין חוצים את רף ה-4.5K וקוני ספורט (צהוב) מגיעים לאזור ה-3.5K. בשני המקרים האלו נראה לי שהשקעה כבדה מדי.

מבחינתי תקציב של עד 2.5K נחשב סביר ואני מבקש לדעת באם יש עוד דגם שכדאי להעיף עליו מבט טרם התקנת בולמים מקוריים?

(מחירים ללא התקנה וללא כריות בולם)

תודה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

את הצמיגים - למידה 185.60.14 - כבר הגדלת ?

אם לא - אני ממליץ להתחיל בכיוון זה.

אגב, ניתן (באופן זמני ומצומצם) לרכוש רביעיית F1 (כן, כן, מה ששמעת) במידה זו כרגע בארץ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נא לא לצטט את ההודעה שמעליך . תודה , יאשה .

אין לי מושג איך הם עם הבולמים המקוריים של הפונטו,

יענו לך מומחים ממני

אבל לפי מה שאני יודע אייבך מייצרים קפיצים לכל סוגים הבולמים, יש לך קומבינציות שונות לפי בחירתך

אבל לפי דעתי אם זה אפשרי, יהיה פתרון המשתלם ביותר

פורסם

קפיצי אפטר מרקט הם מונמכים בד"כ,

ואמורים לעבוד טוב עם בולם שמיועד לעבוד עם אותה הנמכה.

קפיץ מונמך וקשיח עם בולם רגיל... נו, הבנת את התשובה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון,

ידוע לי שאפשר להזמין קומבינציות שונות של קפיצים, ולא חייב להמניך בישביל זה את האוטו, תקן אותי אם אני טועה (במיוחד אייבך)

פורסם

העניין הוא פשוט, ארבעה בולמים יוחלפו בכל מקרה, אחרי 140K אי אפשר לצפות מהם ליותר מדי.

אם יש משהו בתקציב של עד 2.5-3K שישפיע על ההתנהגות לטובה אז מתאים לי. (קפיצים מתקדמים על הבולם המקורי החדש שיותקן\בולם מתקדם על הקפיץ המקורי וכדומה)

בכל מקרה אחר, לדעתי האישית, עדיף להחליף לבולמים המקוריים חסרי היומרות ולהמתין עד אשר אחליט לעבור לרכב אחר שיהיה חיית ג'ימקאנות או אשפחטומטית מצויה.

תודה על התגובות.

פורסם

בסוף החלטתי ללכת על בולמים מקוריים של הרכב. מנגד עומדים הבולמים של SACHS שלמיטב הבנתי נחשבים לטובים, המחיר זהה למחיר הבולמים המקוריים. יומרות ספורטיביות כבר לא יהיו.

על איזה בולם לדעתכם עדיף ללכת, ZACHS או המקורי של פיאט?

• תוכן חדש...