Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש בAudioControl 2XS - עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כרגע בתהליך התקנה, והסט (הייברד + MT23) , יעבוד בבי אמפ כרגע,

ע"י קרוס אקטיבי של audioControl דגם 2XS.

לקרוס יש שני כפתורי GAIN בעצם, hi pass \ low pass.

ונק' חיתוך בפנוכו שניתן לשנות.

איך אני בעצם חותך עם המכשיר?,איזה חיתוך אני צריך?.

על ה"ג'וק" שניתן להחליף וקבל נק' חיתוך שונה רשות רק חיתוך אחד כלשהו.

איך אני יודע בעצם מאיזה נקודה לאיזה נקודה אני חותך כל אלמנט,איך אני קובע את זה?.

ומה הנקודה שאני צריך?.

על איזה גיין אמור לעמוד כל אלמנט בקרוס?.

אני דיי בור בנושא,אשמח לכל עזרה והבנת הקרוס.

תודה,סטס.

פורסם

כן, קראתי בינתיים את הדף הראשון, (היה 3 בלילה),היום אמשיך.

אך לא מוסבר כאן איך אני חותך את המידים והטויטרים הקיימים אצלי.

ועדיין, יש הרבה דברים שלא הבנתי, לדוגמא סלופ וכו', ה18DB.

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי, רשומה שם הנוסחא למציאת נגד בערך המתאים לחיתוך הרצוי. הנגד קובע את הנקודה הקבועה שתהיה נקודת החיתוך בין המיד לטוויטר. הערך משתנה בהתאם לערך הקבל. הסלופ הוא סלופ קבוע, שכן כך מתבטא נגד 16 רגליים (או כמה שזה לא יהיה, הזכרון שלי כבר לא מה שהיה פעם).

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תוציא דאטאשיטים של שני הרכיבים, תרא את התדרים שהם עובדים בהם כשהגרף נרא ישר, ואז תבחר את התדר - ככל שיהיה נמוח אך לא יותר מידי

נגיל לMT23 שלך יש תדר רזוננס של 950Hz

והגרף שלו מיתישר ב1400-1500hz - מוסיפים קצת כדי שהוא לא יסבול וכך אפשר לחבר אותו ב 1600-2000hz

לגבי המידבאס - המורל הסתירו את הנתונים שלו - אז נצא מנקודת הנחה שהוא מתנהג גרוע וצריך לחתוך אותו ממש נמוח = ~1600-1800hz.

אם זה 4" אז אפשר בד"כ לחתוך גם בסביבות 3-4khz

אז תלך על 1800hz: תכניס את ה 1800 לנוסחה של מדריך התקנה ותקבל 7200/1800=4 קילו אום.

אכשיו תרוץ לשקם ותבקש משקמיסט שיתן לך שש נגדים של 4 קילו אום של רבע watt.

תקע אותם כמו שמצויר בסרתות ותהנה מצליל איכותי של בי-אמפ.

את האוצמות של רכיבים תבחר לתעמך או באזרת דיסק שהאלתי (Alan Parson and Stephen Court Test CD) - תריץ את הפינק נויז של הטרקים 26-33 ותכוון כך שהרכיבים ינגנו באוצמה שווה בכל הטרקים.

[under construction]

פורסם

לגבי איך בוחרים את נקודת החיתוך בסדרת הקרוסים XS של אודיו קונטרול -

מחלקים 7200 בנקודת החיתוך ומקבלים את ערך הנגד שצריך לשים בתוך הקרוס בשביל לקבל את נקודת החיתוך.

בת'רד שרשמתי (שכבר הועלה כאן) רשום אפילו איפה אפשר לקנות אותם בפחות משני שקל לג'וק במקום 90 עד 120 שקלים.

אתה יכול גם לפנות לאודיוקונטרול ישירות ולהזמין בדואר מודולים לפי דגם הקרוס שלך ונקודות החיתוך הרצויות.

בגדול אודיו קונטרול משתמשים במודולים של BOURNS שלא קיימים היום כבר אבל ניתן למצוא חליפיים של חברת BECKMAN

מדובר על גשרי נגדים שהם מבודדים אחד מהשני (אני מדבר על הג'וקים) - ג'וק עם 14 רגליים חותך ב18 DB וגו'ק עם 16 רגליים חותך ב24 DB - אבל זה גם תלוי במכשיר עצמו.

ב6XS את כל נקודות החיתוך אפשר לעשות או ב18 או ב24.

ב4XS - עד כמה שזכור לי רק נקודת החיתוך של הסאב והPFM הן ניתנות לבחירה בין 24 או 18.

ב2XS - צריך לברר מול אודיו קונטרול או פשוט להביט בתושבות של הג'וקים...

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על העזרה.

אז כמו שרשמתם,

אני לוקח 7200 ומחלק ב1600 (למיד)

יוצא לי 4.5HZ?,וזה מה שאני צריך?.

איך הכי כדאי לחתוך את המיד של ההיברד וטויטר של MT23?.

תודה.

פורסם

1800khz

לפי חישוב שש נגדים של 4kOhm

תקנה גם תושבת DIP ל14 רגליים

תלחים את הנגדים על תושבת בצורה הבאה:RRR0RRR כש R הוא נגד ו0 הוא כלום. הכיוון וסדר לא משנה.

תקע אותם לקרוססובר וסע לשלום :)

ה4.5 שקיבלת זה ערך של נגדים שאתה צריך בקילואומים.

העלות של כל נגד זה שקלים בודדים + כמה שקלים על תושבת.

רק תבקש נגדים מדויקים - ככה יהיה יותר טוב.

[under construction]

פורסם

אין לך מיד במערכת, רק מידוופר וטוויטר.

חיתוך אלמנט משתנה מרכב לרכב. אתה יכול לחתוך ב3K ולשמוע סבבה וברכב אחר זה לא יתאים.

תכין מספר מודלים שנעים בין 2.4K עד 3.9K ותנסה לתפוס נקודה מתוקה.

תתקין את המערכת ואל תמכור כל רכיב אחרי שבוע.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

זהו החלטתי שאני מתקין , ובאמת נהייה מחלה לשדרג לפני ההתקנה עוד.

שאלה קטנה נוספת,

בספר רשום לשים את הקרוס כמה שיותר קרוב לHU, ואם זה משנה?.

אם אני ישים אותו ליד המגברים וממנו ימשוך RCA קצרים למגברים , או ההפך ליד הHU וממנו ימשוך חוטים רגילים?.

תודה.

פורסם

לא משנה כל עוד יש לך HU וחיוות טוב.

יותר נוח לכוון אותו כשהוא נמצא מקדימה.

[under construction]

פורסם

לא צריך להלחים נגדים - אפשר לקנות מודולים מוכנים מראש - אפילו רשמתי בת'רד איך לדעת לפי המספר של המודול את הערך שלו כשמדובר על מודולים של BECKMAN

פשוט קונים מודולים, מנתקים את המכשיר מהמערכת ומכל החיווט - כולל חיווט החשמל, מחליפים מודול ומחברים חזרה.

7200 לחלק בתדר החיתוך

יתן את ההתנגדות הדרושה מהמודול.

אם אני לא טועה זה הולך ככה 8993-1-R12K זה סימן לנגד מסדרה 8993 (יכול להיות שאני טועה בסדרה - אפשר לראות מהצילום שב4XS אצלי את הנגד של בקמן - אם לא אני אנסה לברר מחדש (ניר - אולי תוכל להעלות תמונה?) כאשר הR12K אומר שהנגד הוא 12 קילואוהם.

או שזה 899-3- נדמה לי שזו הסדרה הנכונה - בכל מקרה הרעיון ברור ומה שרשמתי בת'רד ההוא זה הדבר הנכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...