Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בצעתי סקר לאחר שהבחנתי שפנסי מכוניתי הפכו עכורים ואיבדו מהצלילות שלהם בעדשה החיצונית

בדקתי עם חבר שהיינו עובד בחברת יבוא של פנסים והתברר לי כי התופעה ידועה בכל הפנסים שהעדשה שלהם מפלסטיק שלא מתאים לשמש בארץ

במסגרת הטיפולים במוסך הדבר לא מטופל כמו כל טיפול במערכות הרכב , ובטסט יש אפשרות של אי עבירות המבחן .

השאלה האם אפשר לתקוף הבעיה מול אחריות יבואני הרכב מול משרד התחבורה ולחייב את מוסכי השירות לטפל בתופעה במכלול הטיפול שרכב מקבל עפ"י כניסתו למוסך המורשה

בברכה

פורסם

יבואנים, משרד התחבורה, מוסכים:shock:

לפי דעתי יהיה יותר קל לעשות ניקוי פנס ב-30-40ש"ח ויוצא כמו חדש.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

לא נראה לי שהיבואן יעשה משהו בנדון בגלל שאין אחריות על שקיפות הפנסים לאורך זמן, באותה המידה אפשר לבקש שבמסגרת הטיפולים ישימו ספריי סקאיי על הדשבורד כדי שלא יתייבש בשמש הישראלית ויתפוצץ ופוליש ווקס כדאי שהצבע של הרכב לא ידהה.

ולגופו של עניין קופסת פוליש עדין עולה ארבעים שקל ותספיק לך להמון זמן, רק תקפיד אחת לחודש להבריק את העדשות של הפנסים.

פורסם
ואני מאמין שהתכוונת ל"ראשיים" ולא לשטות הזאת שכתבת בכותרת

 

 

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

 

יש דברים מצחיקים בפורום.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...