Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנה למוסך רון, הוא מתמחה בפולו (ושאר תוצרת VAG)

:)

אולי הפולו שאתה קונה מחו"ל זה לא באמת של ראלף לורן? (אם זה בהזמנה דרך האינטרנט למשל)

באמת דילמה, לקנות חולצות פולו ולגור בראש העין,

או לקנות חולצות בשוק של ראש העין ולגור בת"א.... אני הלכתי על האופציה השניה :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דוד תהרוג אותי אבל אני חושב שזה מה זה מיותר לעבוד קשה בישביל חולצה(או כול בגד) שאתה יכול לקנות כימעת באיכות זהה בטורקיה With all the respect.:lol:

אייל,הרגת אותי עכשיו מצחוק פשוט נפלתי מהכיסא..

פורסם

איזה שטויות רצות בשירשור הזה...

זה כמו להגיד למה לקנות ג'אנט של OZ שאפשר לקנות ברבע מחיר סיני.

נו באמת, גם לי יש לא מעט חולצות יקרות, ואני ממש לא מרגיש טמבל ללכת איתן.

אין מה לעשות, באיזה שהוא מקום אנשים נימדדים לפי סימלי סטטוס ומי שמכחיש את זה הוא או שקרן או טמבל.

אמנם גובה המשקל אותו כל אחד מייחס לסמלים הוא שונה אבל השורה התחתונה היא שאנחנו עדיין נמדדים ומודדים.

כשבא אלי לקוח חדש הוא קודם כל בוחן את ההופעה החיצונית שלי וכנ"ל אני אותו.

לא מתבייש בזה וזהו דרכו של עולם.

פורסם

ולחדד את הנקודה.

יש אנשים שעושים דברים שאחרים רואים. למשל לקנות פלאפון דור X (הכי חדש נניח). ללכת עם חולצות ממותג יקר (בזה אני גם חוטא האמת)

ודברים, שאנשים אחרים לא רואים. כאלה שנניח שאצלם בבית מבשלים עם סירים הכי משובחים שיש (כאילו היו מינימום שף מדופלם).

עכשיו תבחרו איפה אתם. האם אתם מאלה שלובשים מותגים, ושאר סמלי סטטוס או שאתם מצניעים את סמלי הסטטוס שיש לכם?

כל בחירה תהיה נכונה. כמובן שיש כאלה שבוחרים להיות "מחוץ למשחק".

וקאררה, תגהץ את הצווארונים בעדינות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
החולצות פולו היקרות לליבי יוצאות מהכביסה עם צווארון מצ'וקמק.

ההורים טוענים שלא מגהצים חולצות פולו כלל, לי נמאס להראות כמו טמבל על חולצה ששווה כ-300 שקל.

יש אפשרות לגהץ את הצווארון ככה שיהיה ישר, קשיח ויפה ?

פעם שמעתי שאנשים גיהצו חולצות עם עמילן, יכול להיות שזה קשור ?

תודה רבה למגיבים.

אין שום בעיה לגהץ את החולצות הנ"ל.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

כשבא אלי לקוח חדש הוא קודם כל בוחן את ההופעה החיצונית שלי וכנ"ל אני אותו.

לא מתבייש בזה וזהו דרכו של עולם.

כשבא אלי לקוח חדש (וזה קורה בממוצע 5 פעמים בשבוע), הוא רואה אותי לובש מכנסי עבודה

שהגיעו מאיזה כפר נידח בסין, וחולצת פולו שהגיעה מהכפר השכן. זאת הקולקציה החביבה עלי.

חלק מעמיתיי לעבודה משקיעים יותר בלבוש שלהם, בבושם, במוצרים לטיפוח הפנים והארכת הז*ן,

אבל עדיין, אף אחד מהם לא הצליח עד כה לעקוף אותי בכמות העסקאות שנסגרו.

במקומות בהם נמצא הכסף הגדול, מראה חיצוני זה נחמד, אבל לא קובע כלום. מה שנבחן לפני ואחרי

הכל הוא המקצועיות של האדם העומד מולך, והרעיון הזה עובד בשני הכיוונים.

אם אתה מרגיש שפריט לבוש זה או אחר הוא מה שעוצר אותך מלבצע עוד מכירה, סימן שאתה בתחום

הלא נכון. וגם שאתה צריך לעבוד על הביטחון העצמי שלך.

אני עובד באירופה, אבל מאמין שכל מה שנכתב לעיל תקף גם בישראל. בואו לא ניסחף עם חשיבותם של

סימני סטטוס ויחס העלות-תועלת של חולצות ב-300 ש"ח. ברור שזאת קניה "לנשמה" ולא לצורך פרקטי.

פורסם

מה נפלתם עליו שהוא קונה חולצות ב 300 שח ?

הוא רוצה להתייפיף ולהשקיע בעצמו בדיוק כמו שאתה מקשטים את הבית או את האוטו ולא תמיד זה בזול.

מי שרוצה לקנות בגדים בשקל תשעים שיבושם לו, ובינינו הוא גם יראה כמו שקל תשעים.

ומי שרוצה "לבזבז" כסף על בגדים ותכשיטים הוא לא צריך לתרץ את זה לאף אחד וזה בשביל עצמו והוא רוצה גם צווארון מגוהץ כי בא לו להיראות מיליון יורו גם כשהוא הולך לירקן בשוק

מזכיר לי שבעבודה אני הייתי בא עם ברמודה ונעלי אצבע (אמנם מותגים :wink:) ואילו זה שישב איתי במשרד נראה כאילו הוא מתחתן כל יום.

ולשנינו לא היה שום מגע עם לקוחות או העולם החיצון בזמן העבודה מלבד לשבת מול המחשב

אז שכל אחד יעשה את החשבון של עצמו איך הוא רוצה להיראות מול המראה או מול אחרים בכל רגע נתון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...