Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נוסע כעת טוב בעזרת מעט צ'וק. כפי שאמרתי הבעיה היחידה זה שהבורג של תערובת הדלק/אוויר איננו מתפקד.

המים הוצאו מהצילינדרים בעזרת טכניקה פשוטה, פירקתי את המצתים מהמנוע, נתתי קצת סטרטר וכל המים השפריצו החוצה (:

מלכתכילה קניתי קיט לקרבורטור 1200 מכיוון שחשבתי שעל מנוע 1200 ישימו קרבורטור 1200, אבל לא. השאירו את הקרבורטור של המנוע 1000 ולכן חלק מהאטמים לא התאים. כעת אין בריחה של מים, כל האטמים במקומם, הבעיה שנותרה זה שהבורד שציינתי איננו מגיב.

אם מישהו יוכל לתת לי כיוון לפתרון הבעיה אני אשמח. לקחתי את האוטו הזה כפרוייקט, זה לא אוטו ששווה יותר מידי, ואשמח ללמוד עליו.

תודה מראש.

פורסם

מה זה "לא מתפקד " תהיה יותר ספציפי, אמרתי לך מה אתה אמור לעשות , אם אין שינוי כלל שאתה מסובב את הבורג אז כנראה שהוא שחוק או שההברגה שחוקה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ההברגה לא שחוקה, הבורג עולה ויורד בהתאם לכיוון הסיבוב.

כשאני אומר שהבורג אינו מתפקד אני מתכוון, שאין כל שינוי בפעולת המנוע כאשר אני פותח או סוגר אותו.

פורסם

כיון הפתרון הוא לגשת לבעל מקצוע כיוון שיש גבול לכל תעלול.

הפורום הוא פורום מקצועי והעצה במשפט הקודם היא המקצועית ביותר שניתן לתת לך במצבך.

אם אתה רוצה לדבר על ספרות טכנית ועבודה מקצועית ומסודרת יש על מה לדבר. אם ברצונך לעשות "מצליח" על הרכב שלך זה לא המקום.

פורסם

הייתי שמח לעשות זאת בעזרת ספרות מקצועית, אך לא מצאתי כל מידע אודות הג'אסטי ברחבי האינטרנט.

בכל מקרה תודה לכל מי שניסה לעזור.

פורסם
צביקה עם כל הכבוד קצת נסחפת "טועה ומטעה" לבנתיים עברתי שוב על כל השרשור ולא ראיתי שרשמתי משהו שהוא לא נכון בכלל,

הבחור רצה לעשות שיפוץ קרבורטור לבד , ואכן הוא כנראה לא עשה הכנות מתאימות לפני ביצוע העבודה , אלא רץ ישר לפרק וכנראה לא הרכיב כראוי את החלקים , זו זכותו וכעת הוא נושא באחריות.

האם הרמז שלך, זה שאתה מחכה שהוא יתקשר, ויביא אליך את הרכב על גרר?

ארז ידידי שלום רב!

כשכתבתי שאתה טועה ומטעה , לא נסחפתי(אני לא גולש בים, ואפילו שונא ים),כוונתי לכתוב במשפטים הבאים:

הרכב שלך למעשה נחנק כשאתה לוחץ על הגז אבל לא נחנק כשאתה מושך צוק , למעשה הצ'וק אם אני לא טועה זה הגדלת יחס האוויר שנכנס לקרבורטור ואז זה מגדיל את הבערה, מה כנראה לא מכוון אצלך זה בורג ששולט על יחס אוויר דלק , כנראה שהוא סגור מדי , אם המנוע רועד יתר על המידה כשהוא בניוטרל אז כנראה שזו הבעיה.

הבחור על דעת עצמו, לקח על עצמו פרוייקט, שעל הנייר פשוט, ואין כל סיבה להכשל בו, אלא מה,הוא לא לקח בחשבון,

שללא ידע מוקדם, ועם קרבורטור לא מקורי, שלא מתאים לרכב, הפרוייקט יתקל בקשיים אוביקטיבים, גם אם הבעייה תסודר

על ידו, לעולם היא לא תיהיה מושלמת, מכון קרבורטורים, אינו מכון לסחיטת כספים, והוא אינו רוצה ,ויכול לעבוד בחינם,

העזרה והתמיכה הטלפונית שקיבל הבחור ממני, לא תסולא מפז, ועובדה שהוא ציין זאת, ואין לו שום טענות אלי.

אני לא רומז לשום דבר, ואם הבחור ,יחליט שהוא רוצה להגיע אלי, הוא יגיע אלי, בגרר או בלעדיו.

את דעתי על עבודה עצמית, אני לא מסתיר, ורק מהצד השני של המטבע, ניתן לגלות, גם קרבורטורים הושבתו על ידי, בגלל ניסיון לא מוצלח של כוון או נסיון של טיפול עצמי בקרבורטור, שלא צלח וגרם לנזק בלתי הפיך, ודיסקסנו כבר בנושא בעבר.

על כל אחד שמנסה ולא מצליח, מגיעים אלי, עשרות אנשים שלא מנסים, לבצע דבר ללא ידע מוקדם, אנשים מוכשרים, שאני גאה לבצע בשבילם את העבודה, ולהוציא מהם, חיוך של שביעות רצון.

רובם ככולם חברי פורום זה, ופורומים שונים אחרים ברשת, ואתה ארז ,כידוע לי מודע לכך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קראתי את השרשור ואני ממליץ לך בחום לפנות אל צביקה, יש לך מעט יותר בעיות כרגע ברכב מבורג שלא מגיב.

אולי עבורך הרכב לא שווה הרבה, אך כאשר הוא מכוון כיאות הוא אחד מרכבי הבנזין הקטנים והחסכוניים שיש למצוא בשנתונים אלה.

אך בכל זאת, אני אבדוק אם אוכל למצוא לך ספרות בנושא.

מה דגם הקרבורטור?

(צביקה אל תכעס, אחל לו בהצלחה! אם יצליח מעולה!! ואם לא, כל הדרכים מובילות אל צביקה :lol:)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הקרבורטור שייך למנועי ה-1 ליטר של הג'אסטי. לא יודע דגם מדויק, האם זה רשום על הקרבורטור עצמו?

פורסם

אני אפשפש במרחבי ה WWW בניסיון לדלות איפורמציה. וכן, הדגם מוטבע על הקרבורטור (אמור להיות בכל אופן).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...