Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפשת המון זמן רכב אוטומט קטן, ללא הצלחה.

אבא של חבר מוכר אופל קורסה דגם קומפורט:

אוטומט, 2002, מנוע 1400, 75,000 ק"מ.

יש לדגם הזה בעיות מוכרות?

דעות בעד ונגד?

אמורה לפגוש את המוכר יום שני.

שבוע טוב לכולם ותודה רבה מראש לעונים.

פורסם

נמכר הרבה מתחת למחירון, יהיה לך קשה למכור אותו בעתיד.

אני מניח שעלויות אחזקה של רכב גרמני (אופל) יהיו גבוהות משל היפניות / קוריאניות

פורסם

איזה שטויות! כל אוטו לגופו! הכל תלוי במצב הרכב,אם הרכב נראה טוב ונוסע טוב ומצב המכני שלו מצויין אז למה שיימכר מתחת למחירון? (כשהחלטתי למכור את האוטו שלי בזמנו המחירון היה 33 אלף וביקשתי עליו 36 וגם באו אנשים שהיו מוכנים לתת לי עליו 36 ולבסוף התחרטתי).

אצלי יש כזה רכב,האמינות שלו יחסית מאוד גבוהה ביחס למכוניות "גרמניות(האוטו מיוצר בספרד)",כלומר אם אני משווה אותה לפולו שיש במשפחה אז הקורסה לוקחת ובגדול במבחן האמינות מול הפולו. מבחינת עלויות אחזקה אז בהשווה לדייהטסו שרייד ההבדלים בין הטיפולים השותפים נעים בין ה 100-200 שקל במצטבר.

לסיכום סה"כ אוטו טוב במידה וטיפלו בו כראוי,המנוע שלו יחסית חזק ומספיק מעל ומעבר,האוטו חסכוני מאוד ולפי דעתי שווה לקנות במידה והרכב באמת מציאה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם זה אוטומט אז אני אישית לא מכיר בעיות מיוחדות ברכב,אבל וזה אבל גדול אם התיבה היא רובוטית בשמה המוכר איזיטרוניק אני אישית ממליץ לבדוק במוסך מורשה אם בוצע תיקון ביחידת מנועים של הגיר/במחשב גיר במידה ולא אז בעתיד הקרוב יהיה צורך בתיקון של אחד מן השניים והתיקון ממש ממש לא זול!

בהצלחה בקנייה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...