Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברכב הנ"ל נדלקות בלוח שעונים מנורת הABS ומנורת הבלם יד בכל פעם שלוחצים על הברקס.

הוחלפו רפידות ודיסקים בכל הגלגלים ונוקו כל החיישנים והבעיה עדיין לא נפתרה. הייתי במספר מוסכים מורשים של פורד וכולם לא היו מוכנים להתעסק עם הרכב בגלל שאין להם שום דרך להתחבר למחשב ולאתר את התקלה...

איך אני יכול לפתור את התקלה?

האם יש איזה מקום אמין שמתמחה בבלמים ו-ABS שאתם יכולים להפנות אותי אליו?

תודה מראש,

עמרי לייט

פורסם

מה זאת אומרת מוסך מורשה שלא מוכן לטפל?!

שלח תלונה ליבואן, ואם זה לא יעבוד שלך תלונה ליצרן.

מוסך מורשה חייב לדעת לתקן רכבים שיש בארץ שיבואו ביבוא סדיר

פורסם

אז ככה, גם לי כמו שהכרת יש לי שתי סיירות ושניהם גיאות ולשניהם יש ABS שכן הוא לא מתפקד בכלל!

מי שייצר את המכוניות האלו לא חשב שזה פשוט טיפשי לשים את המערכת ליד האגזוז והיא גורמת שם לבאלגנים בגלל החום, יש מצב שגם החיישנים לא הכי טובים אלו שמתחברים לגלגלים.

אין ממה להלחץ כשנדלקות המנורות של ההחלקה ושל הברקס יחד זה אומר שיש תקלה אבל לא במערכת הבלימה עצמה אלה בABS אני נוסע כבר שנים עם זה ואין לי שום תקלה כשאני לוחץ על הברקס גם בסדאן וגם בסטיישן.

הדבר ביחיד שאפשר לעשות זה פשוט למצוא סיירה ישנה לפרק משם את כל מערכת הבלימה שהיא כוללת :

כל הצינורות של הברקסים (ממש הכל ), את המשאבה של הברקסים,את הבוסטר, ויש מגבר קטן כזה מתחת גם אותו לפרק ואז פשוט לעשות החלפה של כל המערכת. אני גם יעשה את זה בשלב מסויים כי המערכת הזו פשוט מעצבנת וגם לא מועילה.

או שאני יביא מערכת של רכב חדיש יותר וירכיב על שלי כולל הABS. כמו פאסאט או משהו בסגנון.

בקשר לחיבור למחשב זה בעיה כי אנשים כבר לא מחזיקים קונקטורים כמו שלנו המוסכים המורשים מבחינתם הסיירה זה רכב כבר נכחד ובגלל זה לא מחזיקים דברים כאלו לצערנו.

יקי!!!

פורסם
מה זאת אומרת מוסך מורשה שלא מוכן לטפל?!

שלח תלונה ליבואן, ואם זה לא יעבוד שלך תלונה ליצרן.

מוסך מורשה חייב לדעת לתקן רכבים שיש בארץ שיבואו ביבוא סדיר

היית צריך לראות איך התייחסו אלי במוסכים מורשים של רנו כשהגעתי עם רנו 11.

זרקו אותי מכל המדרגות ואמרו לי שלא שמעו מעולם על הדגם הזה.

אחד המכונאים שאל אותי אם זה סיטרואן.

פורסם

חח זה נשמע מצחיק אבל מה אתה מצפה שהם יחזיקו דברים ישנים הרי רק מתקדמים עם השנים.

זה מאוד מרגיז אין ספק אבל זאת הקידמה.

יקי!!!

פורסם
היית צריך לראות איך התייחסו אלי במוסכים מורשים של רנו כשהגעתי עם רנו 11.

זרקו אותי מכל המדרגות ואמרו לי שלא שמעו מעולם על הדגם הזה.

אחד המכונאים שאל אותי אם זה סיטרואן.

במוסך המרכזי של רנו בת"א ראיתי כמה פעמים רנו 4 שבאו לטיפולים וקיבלו יחס בדיוק כמו לגונה חדשה, זה תלוי במוסך ולא ברשת.

• תוכן חדש...