Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הופך להיות עצמאי בתחילת שנה, ואני מעוניין לקחת בליסינג רכב מקבוצה 3 (מקסימום 130,000 ש"ח עלות).

מאחר ואני רווק ואני חובב הגה, אני מחפש רכב עם קצת אדרנלין וחוויית נהיגה (ולא יפנית משעממת...).

בקבוצה זו אני יכול לקחת את הסיטרואן 1.6 C4 SX-PACK .

ממה שראיתי זה אמור להיות רכב מעניין (143 כ"ס ומומנט של 24.4 קג"מ ב 1400 סל"ד, משקל עצמי של 1300 ק"ג)

הרכב מגיע ברמת איבזור בסיסית אבל סבירה (אין פינוקים מיוחדים כמו כיסאות מתוחכמים, ריפודי עור וכו'.. מחשב דרך ומגנזיום מעבר לסטנדרט).

מאחר ואני לא צריך למכור מתי שהוא את הרכב לא אכפת לי השיקולים שעושה מי שבא לקנות רכב כזה, בעיקר ירידת הערך, בעיות פוטנציאליות של אמינות והקושי במכירה כמשומש (ככל שיהיה קושי כזה...).

החסרון והחשש המהותי שלי הוא בעניין הגיר האוטומטי. הרכב מוצע רק בגיר אוטומטי של 4 הילוכים.

כדי להשלים את התמונה אציין שכיום אני נוהג בסיאט ליאון 1.8 אוטומטית. ובסה"כ אני די מרוצה. לא מלהיב אבל די בסדר.

אני נהג שנוהג חזק ומהר בדרך כלל.

אשמח לקבל חוות דעת על הרכב הזה, ואם למישהו יש רעיון לרכב אחר בקבוצה שלוש שיכול לתת יותר כיף/הנאה מנהיגה, אני יותר מאשמח לשמוע את הצעתו...

פורסם

ה-C4 היא ממש לא רכב למי שמחפש ריגושים. זה רכב שמכוייל להיות מפנק ונוח. מנותק מהכביש וממש ממש לא "Drivers Car". שלא תבין אותי לא נכון, מכונית נהדרת, אבל לקהל יעד אחר כנראה ממש שאתה מחפש.

לדעתי?

מאזדה 3 2.0 ליטר תהיה הרבה יותר מהנה לנהיגה מאשר ה-C4.

היא תראה פחות מיוחדת (למרות חישוקי ה-17" שמוסיפים לה שיק), תהיה פחות נוחה, אבל אם אתה מחפש אנדרנלין ו-FUN, אין משהו אחר לחשוב עליו בכלל בקבוצה 3 שאפילו מתקרב.

אני גם אמליץ לך לשקול את ה-I30 בגרסת ה-2.0 ליטר. מגיעה מאוד מאובזרת, מהנה יחסית לנהיגה (יותר מה-C4) ונותנת תמורה טובה מאוד למחיר. גם הסיוויק החדשה, הגולף החדשה (ברמת אבזור בסיסית), הלאנסר 1.8 החדשה נכנסות לקבוצה 3 וכולן יהיו מהנות יותר לנהיגה מה-C4.

פורסם

תעיף מבט בגולף החדשה, מרכב 3 דלתות (שיפה הרבה יותר מ- 5 הדלתות) עם מנוע ה- 1.4 TSI בגרסת 122 כ"ס עולה 123,000 שקלים.

היא תהייה איכותית מכל מה שמסתובב פה בקטגוריה (אחרי הכל זו גולף...), אבל דינמיות והנאה מנהיגה הן די ממנה והלאה (אחרי הכל זו גולף...)

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

הדגם שאתה מדבר עליו הוא הדגם החדש לאחר מתיחת פנים מנוע ב.מ.וו 1.6 טורבו מנוע שזכה בשנה האחרונה במנוע השנה בקטגוריית הנפח שלו.אני נהגתי על הגרסה של המנוע ב308 והופתעתי מאד לטובה יש לו המון מומנט בטורים נמוכים הוא עולה בטורים בקצב שרק מנוע בווארי יכול הגיר פה הוא כינור שני כי בכל הסקאלה של הטורים יש הרבה כוח.מבחינת אבזור אין ריפודי עור אבל יש גנטים מגנזיום הכל מחושמל יש מחשב דרך בקרת שיוט חיישני אור וגשם שזה יותר מהמקובל בקבוצת המשפחתיות.מציע לך לבצע נסיעת מבחן הרכב חזק ובהחלט מהנה לנהיגה.

• תוכן חדש...