Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות הבחנתי ביציאת שמן מהנשם הגיר הוצאתי את הנשם על מנת להסתכל הוא יצא ממש בקושי.נגשתי למוסך ונאמר לי לעזוב את זה וזה קורה.הוא פתח את הבורג של השמן יצא שמן והוא סגר ומרח לי קצת סילקון מסביב לנשם למרות שלא הבנתי מה התועלת.

ניקיתי את האזור .בדקתי השבוע ושוב יש נזילה של שמן מאזור הנשם שממש מלכלך את הגיר .

הרכב אצלי בשנה האחרונה ולא הוספתי שמן האם ייתכן שיש עודף שמן? מה שלא נראה לי שפתאום זה החריף עכשיו כי אם היה עודף התופעה הייתה צריכה להיות מזמן. אני מבין שיכולה להיות יציאה קלה מהנשם של שמן אך התופעה נראית לי כרונית ומחריפה

מה אם כן יכולה להיות הבעיה.

תודה

פורסם

לאחר בדיקה מעמיקה יותר בפורום מצאתי שאם נשפך שמן מבורג המילוי הדבר מעיד על עודף שמן.

במוסך הוא פתח לחצי שנייה את פקק המילוי נזל שמן והוא סגר האם ייתכן שבאמת יש עודף שמן וזה הסיבה שהגיר מוציא

את העודף מהנשם ?

פורסם
לאחר בדיקה מעמיקה יותר בפורום מצאתי שאם נשפך שמן מבורג המילוי הדבר מעיד על עודף שמן.

במוסך הוא פתח לחצי שנייה את פקק המילוי נזל שמן והוא סגר האם ייתכן שבאמת יש עודף שמן וזה הסיבה שהגיר מוציא

את העודף מהנשם ?

צריך לראות באיזה מידה נישפך שמן מהבורג בעיקרון מפלס השמן בגיר בודקים על רכב קר המפלס צריך בדיוק בחלק התחתון של הבורג ואף ממש טיפה לצאת.

פורסם

אני מקפיץ .מי שיכול לעזור הבעיה טרם נפתרה מה יכולה להיותסיבה של יציאה שמן גיר מהנשם רק עודף שמן או סיבה נוספת?

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את אותה הבעיה יוצא לי שמן מהנשם

ביורוסויט 98 וכל שבוע אני צריך להוסיף קצת בגלל שהמפלס יורד.

אם כבר עליתה על הבעיה בבקשה תשתף אותי

פורסם

כי בפיאסטה יש צינור נשם שמחובר על הפקק של השמן מנוע ומחובר ישירות לפילטר אוויר

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

• תוכן חדש...