Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתקעתם עם הרכב ? (מתוך כלכליסט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3178603,00.html

בעיות חשמל הם הסיבה העיקרית לתקיעת רכבים בצד הדרך, והסייפא היא שאין הבדל בין הרכבים מיפן לאילו מאירופה.. רחמנא ליצלן..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

העיקר , זו בת האיכר - ובעיקר כאשר האיכר לא בבית :idea:

אין תשובה או תוצאה - כתוצאה מלחץ של אנשים המספרים חצאי אמיתות

אני מצטט מהכתבה את הסיבה , מדוע התשובה מעורפלת

על השאלה המעניינת ביותר, אילו דגמים נוטים להתקלקל יותר מאחרים, נמנעות חברות הגרירה מלהשיב. הסיבה לאיפול התקשורתי: חשש מפני תגובת יבואני הרכב ה"בעייתיים". הרבה יותר נוח להם לשבח את המכוניות האמינות.

ואני בטוח כי הקוראים יזהו מי היבואנים הלוחצים/לחוצים :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

התשובה ברורה בתחילת הכתבה; הקטע עם כוכבי הבטיחות.

יש רק יצרן אחד בארץ שמתגאה בכוכבי הבטיחות שלו כי לא יכול להתגאות בשום דבר אחר.

אגב, כוכבי בטיחות הוא הרויח כי רוב הזמן רכביו נמצאים במוסך ויש סיכוי קלוש שיקלעו לתאונת דרכים.

בגלל זה הם "אלופים בבטיחות". רק חבל שהם לא מעבירים אנשים ממקום למקום ללא תקלות בדרך.

פורסם

בעיות חשמל הם הסיבה העיקרית לתקיעת רכבים בצד הדרך, והסייפא היא שאין הבדל בין הרכבים מיפן לאילו מאירופה.. רחמנא ליצלן..

תקרא שוב את הכתבה ואנא אל תתעלם מעובדות משמעותיות:

כשרוב התקיעות הן בשל מצבר גמור אז ברור שבסעיף הזה יהיה שיוויון בין המזרח למערב, כי מצבר חי אצל כולם 3-5 שנים.

עוד נאמר בכתבה ש: " 1.6% מהקריאות לעזרה התקבלו מנהגים שאיבדו את מפתחות המכונית, 2.6% לא הצליחו לנטרל את האימובלייזר, ועוד 2.8% הזמינו טכנאי רק כדי שיחליף להם צמיג".

כלומר בכמעט 40% מהתקיעות אין קשר בין איכות הרכב לבין הסיכוי שיתקע.

תן לי בבקשה סטטיסטיקה שמנטרלת את התקיעות האלה ומתייחסת רק לתקיעות שמקורן ב"איכות" הרכב.

נדמה לי שבמקרה הזה אתה ממש לא תאהב את התוצאות.

פורסם

ושימו לב שעל הכביש יש יותר מכוניות יפניות כך שיותר סיכוי שמכונית יפנית תתקע אז זה מתאזן :wink:

S2000

פורסם

אישית ,בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר צרפתיות מתחת לשנת 2000 תקועות בצידי הכביש.

אולי זה אומר משהו ואלי זה סתם צרוף מקרים .....

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
העיקר , זו בת האיכר - ובעיקר כאשר האיכר לא בבית :idea:

תרשה לי לתת כאן את הגירסה המלאה:

לא האיכר הוא העיקר, אלא בת האיכר, והעיקר שהאיכר לא יהיה בבית. :idea:

פורסם

כמה סימבולי שדווקא תמונה של רנו עולה על גרר מפארת את הכתבה...מעניין מה פרויד היה אומר על זה :-P

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כשקראתי את הידיעה הזאת היום, ישר חשבתי על ידידינו CX שיקפוץ מיד בראש, וכבר הכנתי לו תגובה ,רק שדורקי הקדים אותי.

אי אפשר ללמוד מכך כלום.

חבר בעל חברת גרירה (שהיא קבלן משנה של שגריר בין היתר) הצהיר בפני לא מזמן שמעולם לא גרר טויוטה....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
התשובה ברורה בתחילת הכתבה; הקטע עם כוכבי הבטיחות.

יש רק יצרן אחד בארץ שמתגאה בכוכבי הבטיחות שלו כי לא יכול להתגאות בשום דבר אחר.

אגב, כוכבי בטיחות הוא הרויח כי רוב הזמן רכביו נמצאים במוסך ויש סיכוי קלוש שיקלעו לתאונת דרכים.

בגלל זה הם "אלופים בבטיחות". רק חבל שהם לא מעבירים אנשים ממקום למקום ללא תקלות בדרך.

חשבת לבד על הטימטום הרשום מעלה ואו שעזרו לך ביצירת האומנות הזו ??

אם היית קורא עד הסוף היית מוצא את המשפט הבא:

"מה שבכל זאת עולה מנתוני הגרירה שהגיעו לידי "כלכליסט" זה שאין הבדלים גדולים בין יצרני הרכב האירופיים והיפניים בכל הנוגע למספר קריאות. "ההבדלים העיקריים הם בין שנתונים", מסביר רייף. "ככל שגיל המכונית עולה, היא דורשת יותר חילוצים".

אז אני יכול להניח שאותו בעל רכב עם כוכבי הבטיחות לא ישב לבד במוסך, איתו ישב בעל רכב מהחברה הגדולה בעולם שהחליפו לו מנוע, או קטילזטור, או מחשב מנוע או אולי הוא יצא בזול והחליף רק סעפת פליטה סדוקה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...