Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

 

ברצוני לרכוש טויוטה קאמרי 2007.

בעל הרכב אמר לי כי הדבר היחיד שקרה לרכב זה שנפל איזה חפץ על הגג, וכתוצאה מזה עקם את הפח ושבר את הסאן רוף.

הגג תוקן והסאן רוף הוחלף בחדש.

חוץ מזה לא היו שום תאונות לדבריו.

 

הייתי רוצה לדעת עד כמה הדבר הזה יכול להיות רציני? איך הוא יכול להשפיע על ירידת ערך?

במידה והוא תקן את הנזק לא דרך ביטוח אלא באופן עצמאי, האם יש דרך לגלות זאת ולהעריך ירידת ערך?

האם מכון בדיקה יכול לעלות על נזק שקרה לגג (למרות שלדעתי אין שום סמנים)???

 

חייב לציין שהרכב נראה פצצה וחדש, ללא שום סמנים וניסיתי לפתוח ולסגור את הסאן רוף 5 פעמים והכל עבד חלק.

 

תודה!!!

פורסם

אין חוקים כתובים בעניין הזה.אם הרכב נראה לך תוריד כמה שיותר ותיקח אותו. אם כל הגג עבר צבע אכן יש לזה השפעה על ערך הרכב אבל היא לא גבוהה. עדיין כדי לקחת את הרכב לבדיקה או לפחח כדי לגלות האם יש פגיעות בשאסי שאכן מורידים ערך ופוגעים בבטיחות של הרכב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מכון בדיקה טוב ומקצועי יעלה על נזק כזה. בהחלט יש לו משמעות כלכלית ויכולה להיות לו גם משמעות בטיחותית, תלוי מה בדיוק נפגע בנפילה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקש לראות חוות דעת שמאי ודו"ח ירידת ערך, שהוכן לאחר המקרה (אמור להכיל גם צילומים).

אם אין לבעל הרכב סיבה להסתירה, בוודאי שמר אותה או יוכל לבקשה מהביטוח כדי להוכיח שנגרם נזק לא משמעותי.

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לפי שאלתו של פותח השרשור "..במידה והוא תקן את הנזק לא דרך ביטוח אלא באופן עצמאי.." נשמע שלא היה מעורב ביטוח/שמאי, זה כשלעצמו מעורר בי איזשהו ספק.

אני לא מאמין שמישהו שגרם לנזק כזה ישלם לבעליו ירידת ערך מתוך רצון טוב, ללא חוות דעת של שמאי על גובהה, ולעומת זאת בעל הרכב, אם הוא שפוי, לא יוותר על פיצוי בגין ירידת ערך.

פורסם
אם כל הגג עבר צבע אכן יש לזה השפעה על ערך הרכב אבל היא לא גבוהה.

 

ממש לא נכון.

לפני ארבע שנים נפגע רכב שלי מברד, שמאי אישר לי 8% ירידת ערך בעבור תיקון וצביעת הגג.

מה שכן, אם נעשה לפח "תיקון יבש" בלי צביעה (כמו שעושים ב'אוטופיקס' או ביונייטד C שבפתח תקווה) והפח תוקן ללא סימן ובלי שניתן לזהות את זה - אז אין ירידת ערך.

×
×
  • תוכן חדש...