Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בד"כ אנשים אומרים תודה עם חיוך מבוייש.

פעם אחרונה הערתי לבחורה דתיה שצמיג קדמי שלה הולך כל רגע להתפוצץ כי הדופן הייתה קרועה.

היא נתנה לי את המבט הביצ'י והמשיכה בנון-שאלאנט. יהיה בסדר בעזרת השם.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשעות הערב, בשבוע שעבר. הערתי למישהי על אורות. עשיתי לה סימן עם הידיים, כשחציתי במעבר חציה.

היא פתחה את החלון, ואמרה "תודה, זה עכשיו נשרף לי" (נהגה באיזה ואנדורה שראתה ימים טובים יותר..).

אז יש ויש..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כשאני רואה רכב עם צמיג במצב ממש מסוכן (בליטה בדופן לדוגמא) אני משאיר פתק שהצמיג מהווה סכנת נפשות.

אנשים חסרי מודעות.

פורסם

על תקלות כמו: נורה שרופה, נסיעה בלי אורות אחוריים, בלי אורות ברקס, חוסר אויר בצמיג או חו"ח פנצ'ר, בדרך כלל אני מקבל תגובת תודה נימוסית, אולם יש הערות שנהגים לא אוהבים או מבינים.

כאשר אתה מזהיר על בולם זעזועים אחורי שלא בולם והגלגל מקפץ על כל מהמורה קטנה בכביש - תקלה מסוכנת ביותר ולא מספיק מודעים לחומרתה, אני בדרך כלל מקבל תגובה פושרת וגם כאשר אני מתריע כי הילד מאחור לא חגור. זה פשוט יכול להטריף אותי איך הורים למרות כל התשדירים המודעות והפרסומות, לא חוגרים ולא דורשים מילדיהם להחגר ואומרים לי: "הילד לא רוצה". :shock:

אני אמשיך...

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

הרבה פעמים יוצא לי להתריע בפני נהגים על אור בלם שלא דולק, תמיד מתקבלת תגובת תודה מחוייכת.

על עברות כמו לדוגמא ילדים לא חגורים שממש מטיילים במושב האחורי אני לא מעיר לעולם.

מהסיבה הפשוטה, אור בלם יכול להיות שהנהג לא מודע בכלל לבעיה.

ילדים לא חגורים ברור שהנהג שם לב לכך והדבר מכוון, אני לא צריך לחנך אף אחד ואין לי כוונה להתווכח עם נהגים אחרים.

פורסם

צומת הכפר הירוק, פניה שמאלה לרמה"ש מכביש 5 מזרח. בחורה בקורולה במסלול אמצעי, אישה מבוגרת בטרנטה במסלול ימני.

שתיהן פונות שמאלה כאשר האישה המבוגרת סוגרת את הפניה לתוך המסלול האמצעי ולתוך הכנף האחורית של הקורולה. אני רואה אותה בתהליך ומצפצפת (אולי היא תתעורר) אך ללא הועיל.

שתי האמות ממשיכות כאילו כלום לא קרה (ואני בשוק אחריהן, שומרת מרחק...).

ברמזור הבא עצרתי ליד הבחורה בקורולה וסיפרתי לה שכרגע היא היתה מעורבת בתאונה. היא היתה בהלם (המומה :shock:) אבל מאוד הודתה לי.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

מאירה לתשומת ליבם של נהגים על אורות שלא דולקים (היבהוב עם האורות שלי).

אם יש חוסר אויר בצמיגים ("פנצ'ר").

פעם אחת גם יצא לי לנהל "מרדף" אחרי נהג ברכב מסוג גולף, שהיתה לו נזילה של דלק, והשאיר אחריו שובל של דלק במהלך הנסיעה.

כולם אמרו תודה, אלו שנהגו מולי ללא אורות בדרך כלל מהבהבים בחזרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני שמח לראות שאני לא ה"משוגע" היחיד שמעיר לאנשים. תודה ששיתפתם אותי.

יצא לי גם להעיר לאנשים עם נזילות דלק.

גם את ה"כן אני יודעת" המרגיז אני מכיר יותר מדי טוב.

נזכרתי בעוד סיפור שקרה לי פעם, אספתי חבר מהעבודה מתחנת הסעה. לאחר מספר קילומטרים ראינו רכב שכל תא המנוע שלו עולה באש בצד הדרך. החבר שלי סיפר שכמה דקות לפני הנהג עבר באותה תחנת הסעה ואסף נוסעת. אנשים העירו לו שיוצאת קצת אש מהמנוע, אבל הוא התעלם והמשיך לנסוע...

לא הגיע רחוק הבחור.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

א) אני מנסה כמיטב יכלתי להעיר לאנשים, אך לא יוצא מגידרי כדי לעשות זאת. מסיבה פשוטה-לא רוצה להידקר ע"י חמום מוח שעבר עליו יום גרוע במיוחד.

ב)שבוע שעבר, אני עובר ליד רכב עם 2 אנשים שעמדו מחוץ לו, ושם לב למשהו גדול ואפרורי במראה האמצעית (לילה, כן?)

לרגע חשבתי "איזה הולך רגל מהיר...לאא, לא יכול להיות- מה זה לעזאזל?!"

מסתבר שזה היה אופנוען. כשעבר לידי צעקתי לו "תדליק אורות, שיראו אותך".

במזל ראיתי אותו, האיזור מלא בורות שאני מנסה תמיד להימנע מהם, זה היה עלול להיגמר לא נעים.

ג) אני יודע שאני אשמח עד אשמח מאד אם יעירו לי על משהו(=בעייה) שלא ידוע לי ברכב.

אבל אני ברווז- מה אני כבר יודע?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הסיפור שלי:

אני נוהג בכביש 4 ליד רעננה 8:30 בבוקר בעומס של יום ראשון, נוסעת לה נהגת בBMW חדשה עם הבגז פתוח, מה אין ציפצוף/נורת אזהרה? בכל מקרה התא היה חצי מלא בדברים שהתחילו לעוף החוצה.. איזה בגד עף על הרכב מאחוריה, הוא צפר לה ללא תועלת, ואנחנו עוד מדברים על 40-50 קמ"ש.. אני לצידה, פותח חלון ומסמן לה עם היד לעבר תא המטען ואז תנועה כזאת של למעלה/פתוח, היא עשתה לי אם היד (מה אתה רוצה מהחיים שלי?) וחזרה לשלה.. אני עברתי אותה, התור של הבחור מאחורי, יש לו נוסע ליד הנהג שראיתי שהוציא יד מהחלון לעבר הרכב שלה לאותת לה, לא עזר. יצא לי שוב להיות לצידה ברמזור ואני מסתכל אליה ומנסה לחשוב איזה אדם מטומטם...

פעם אחת אני עמדתי ברמזור והרכב הימני, קצת לפני מוריד חלון, מוציא ראש ומתחיל לצרוח עלי/לעשות סימנים עם היד, אני נבהלתי חשבתי שבמינימום התפרק לי חצי מהרכב, אני בפאניקה מנסה לפתוח חלון ועושה לו סימן, מה?? ולא תאמינו!! הוא רצה שאני יעיר את צומת לב חבר שלו שברכב בצד השמאלי שלי!!!! כן!! הוא ראה פתח חלון ימני והם התחילו לשוחח להם באמצע כביש סוען לאורך 3 נתיבים! בצעקות...

את זה אני לעולם לא אשכח...

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

טוב את תורי הגיע,

עמדתי להנאתי בחיפה כאשר נהג טויוטה חדשה,החליט לחנות בלב החניה,

לפני סיבוב מאד צר,

הערתי לו בנימוס שלא מומלץ לחנות שם כי פשוט חבל על הרכב,

וגם הסברתי לו שאני הולך רגל ואין לי אינטרס מסויים..

והוא עשה תנועה מזלזלת עם היד והלך.

כמה דקות חלפו ונהגת חלפה והעיפה לו את השמשה השמאלית,

וגם השאירה לו מזכרת לתפארת שם.

בד''כ אני מזדרז לרשום את מספר הפוגע,עשיתי בעבר ככה צדק,

אבל הפעם בשל תגובתו פשוט המשכתי הלאה.

פורסם

כאשר אתה מזהיר על בולם זעזועים אחורי שלא בולם והגלגל מקפץ על כל מהמורה קטנה בכביש - תקלה מסוכנת ביותר ולא מספיק מודעים לחומרתה, אני בדרך כלל מקבל תגובה פושרת...

חידשת לי פה, למרות שאיני חושב שאוכל לזהות זאת בעצמי.

תודה.

• תוכן חדש...