Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

שאלה שבתור חובב רכב מציקה לי: כשאתם רואים מישהו נוהג ברכב שמשהו בו לא תקין, אתם מעירים לו? ומה התגובה של האנשים?

לעיתים קרובות אני מעיר לאנשים, והרבה פעמים הם לא מבינים מה אני רוצה מהחיים שלהם, אם אני לא שוטר או משהו בסגנון. לעיתים גם אומרים תודה. תמיד אני מתלבט אם להמשיך להתאמץ, אבל קשה לי לשתוק כשאני רואה דברים כמו צמיגים חצי מנופחים, נורות שרופות וכדומה. אני רואה את זה כסכנת חיים, וברור לי שהם לא.

אתמול נסעתי מאחורי רכב שהצינורות של השמן ההידראולי של הבלמים האחוריים היו תלושים מהמרכב וכמעט היו על הרצפה, עצרתי לידו והנהג נזקק לתרגילים מסובכים על מנת לפתוח את החלון, שכמובן גם לא היה תקין. הוא לא הבין מה אני רוצה מהחיים שלו, ובנתיים הנהגים מאחור התחילו להתעצבן כי הרמזור התחלף לירוק.

זכור לי מקרה אחר בו ניסיתי להגיד לנהג שהוא נוסע עם תקר (גלגל שטוח לחלוטין), אבל כל פעם שניסיתי לעצור לידו הוא פתח בזינוק כי הוא חשב שאני רוצה להתחרות איתו. הוא ברח ממני בכניסה מהירה לעבר כביש מהיר.

לנהגים שנוסעים עם מנוע שמוציא עשן שחור, עומס יתר נוראי או ילדים לא קשורים / לא בכיסא בטיחות הפסקתי להעיר מזמן, כי אלה פשוט פושעים שלא איכפת להם מכלום.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי כבר להעיר לאנשים.

בדרך כלל הם עונים בחיוך ואומרים תודה.

פעם בכמה זמן הם עונים לי ב"מה אכפת לך מהאורות שלי, אני לא רוצה להשתמש בהם (בלילה, כן?) מה אתה שוטר? לך תז...ן!"

הקטע של האידיוטים שרוצים "פתיחות" גם קורה לפעמים.

לא משנה כמה אנשים יענו לך בצורה לא נחמדה ואפילו תוקפנית, צריך להמשיך להעיר להם כי מצד אחד הם לא קשורים אחד לשני, ומצד שני אתה יכול להציל למישהו את החיים.

פורסם

כן, לרוב יוצא לי להעיר על אורות ואני מקבלת סימן כזה עם היד של תודה.

יצא לי להעיר גם על מעיל מתנפנף מהדלת, גם קיבלתי תודה.

בגז' פתוח, גם תודה.

ורק לפני חודש הערתי למישהי, היה לה איזה חלק מהפנס תלוי ונגרר אחריה על הכביש, על פניו זה היה נראה כאילו היא רק צריכה להחזיר את זה למקום לתת איזו כפה וזה מסתדר, אבל היא ענתה לי "כן אני יודעת" מרוגז כזה והמשיכה הלאה.

ולי כל פעם אחרי תאונה (האידיוט שלפני לא שומר מרחק) העירו לי על מכסה מנוע פתוח\ לא סגור טוב.

(פיג'ו 206 לא ידועה לטובה בזכות הפגוש הקידמי שלה, נורא מרגיז)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

ולי כל פעם אחרי תאונה (האידיוט שלפני לא שומר מרחק) העירו לי על מכסה מנוע פתוח\ לא סגור טוב.

(פיג'ו 206 לא ידועה לטובה בזכות הפגוש הקידמי שלה, נורא מרגיז)

ואת כנראת לא שומרת מרחק מהאידיוט שלפניך.

לפני כחודש אני נוסע ומריח ריח חריף של דלק (סיוויק מליסינג), בודק הכל מסתכל וכולי ולא מוצא שום בעיה.

אחרי כ300 מטר אני עוצר ברמזור (כל זה בשעות החושך) וקולט שמה306 שלפני פשוט נשפך דלק(המון אחרי שלב הטפטוף, לדעתי אפילו משהו שרואים בלוח השעונים), אם לא הייתי אומר לו והיה איזה גיץ או משהו דומה באמצע הפקק שיש מקדימה, אני אפילו לא רוצה לחשוב על התוצאות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לי היה מקרה די הזוי:

באיזה שהוא רמזור הבטתי בשעמום-מה במכוניות מסביב.

ברגע (!) שאני מסתכל על הפיאסטה משמאל,

מתפוצץ אצלה איזה שהוא צינור או שנסדק מיכל המים,

וכל מי הקירור הירקרקים נשפכים תוך שניות על הכביש.

כמובן שמיהרתי להזהיר את הנהגת עם מידה מסוימת של פאניקה

("התפוצץ לך צינור, את חייבת לעצור!") אבל קיבלתי מין "כן כן" כזה

והיא פשוט המשיכה לדרכה. :shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פעם אחרונה שאני הערתי לאדם על מנורת הברקס השרופה שלו, קיבלתי משב צונן של רוע לב, בו נאמר לי: "תתעסק בקקה שלך! לא של אחרים!" ומיד אח"כ עצר אותו שוטר לביקורת, והוא קיבל דו"ח, ואני קיבלתי קללה עסיסית... (אני מתנדב במשא"ז, והייתי באותו זמן במחסום)

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מקרה שקרה לי שלשום, לא בטיחותי לגבי הרכב אך מאוד לגבי הנהגת:

סוף העליה של פרויד בחיפה, צומת T עם פניה שמאלה 2 נתיבים מרומזרת שמאלה, ונתיב אחד מרומזר ימינה לכיוון האוניברסיטה.

אני בנתיב הימני עולה לקראת הרמזור ימינה, פתאום הנהגת מהנתיב האמצעי מחליטה שהיא צריכה ימינה אז למה לא לחתוך אותי?

מתקדמים ממש לפני הרמזור, הוא אדום לגמרי כמובן, הנהגת ממשיכה לנסוע ימינה לכיוון האוניברסיטה ומתעלמת בבוטות מהרמזור! אני מסתכל לעבר החברה, היא מסתכלת עלי, שנינו לא מבינים מה קרה עכשיו. אנחנו מחכים שיתחלף הרמזור וכמובן שאני פוגש את הנהגת ברמזור הבא, מבקש ממנה לפתוח את החלון, היא פותחת אותו ואז אני מבשר לה כי היא עברה באדום והיא צריכה יותר לשים לב לכביש כי בקלות יכלה לעשות תאונה (הכביש הזה מאוד סואן במשך היום), היא צוחקת ואומרת לי שבדיוק חברה שלה במושב לידה אמרה לה שעברה באדום ותודה שאמרתי לה. אני חושב לעצמי, מה לעזעזל מצחיק אותה? היא יכלה לההרג! התודה שלה ממש לא מעניינת אותי, היא צריכה רענון תאוריה! במקום כזה מרכזי לעשות כזאת שטות?! במו עיניי ראיתי שם שתי תאונות עם פצועים בפנייה זו ממש וחוסר תשומת הלב שלה ממש הפריע לי.

מצטער שאני מתעלק על שרשור הבטיחות הזה במקרה תעבורתי אך הרגשתי צורך לפרוק את מה שחשבתי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

פעם קרה לי שבכביש החדש של היציאה מירושלים מכיוון הגבעה הצרפתית חזרתי מנתיבות ומישהו נסע לפני באוטו ישן, שכל האגזוז שיפשף כל הדרך את הכביש.

נראה לי זה היה אחרי פסח, כל האגזוז ממש על הריצפה וגיצים עפים לכל עבר כל מי שנוסע אחריו עפים עליו גיצים פשוט סכנה.

אמרתי לו את זה ברמזור והוא מסתכל אחורה וממשיך בנסיעה כאילו לא אכפת לו.

פורסם

גם אני מעיר תמיד ברמזוקים, עם זה למישהו שהלדת לא סגורה עד הסוף, פנס שרוף, טאסה שהולכת לעוף, תמיד עונים תודה בחיוב או עוצרים בצד לטפל בזה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לפי דעתי המילה "להעיר" היא לא נכונה אני מאמין שכולנו "מתריעים".

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הכי מטריף אותי זה אותם אנשים שנוסעים עם אורות חניה בלילה.

בדיוק בשבוע שעבר נסעתי ליד נהגת כזו באיילון, היא כמובן נמנמה לה בשמאלי וכשנסעתי לימינה וסימנתי לה (התחלתי ב-"קווה-קווה" עם היד וסיימתי במופע שלא היה מבייש את חנוך רוזן) היא כמובן הייתה בטוחה שאני איזה חולה נפש שמדבר עם היד שלו :roll:

פורסם

אלו שמקבלים את הערה ומפנימים אפשר להעיר, לכל השאר זהו סתם בזבוז זמן. אף אחד לא יצליח לחנך אותם.

אני עצרתי ברזמור לפני כשבועיים ליד צומת קסטינה בכניסה לקרית מלאכי, התיישב לו מקדימה נהג שמאחור יושב לו ילד כבן 4 עם כל הראש בחוץ, אני צופר לו , פותח חלון מסמן ואומר לו , "בחור שים לב לילד עם הראש מאחור" , האדיוט עם שברולט אופטרה מליסינג סוגר את החלון שלו וממשיך ליסוע שהילד מאחורה עם הצוואר בחוץ ונהנה מהרוח של איזור הדרום.

במיוחד שהצומת הזאת מאד מסוכנת, השבת נדרסה למוות שם נערה בת 17 מול עיני חברתה מקרית מלאכי העיר הסמוכה.

לאחר המקרה הזה הבנתי שאין סוף לטמטום של אנשים, רשלנות טהורה.

לא אתפלא אם הנהג הזה היה נרקומן.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אני לא אעיר למישהו על בעיה שרוב הסיכויים שהוא מודע לה. כי אז רוב הסיכויים שהוא מתעלם בכוונה, ובין אם מדובר באידיוט או ערס, אין לי עניין לפתוח בדיאלוג עם אחד כזה.

אם אני רואה משהו שנהג ממוצע עשוי שלא להיות מודע לו (כלומר שלא מדליק נורית אזהרה ברוב המכוניות), אני אעיף מבט בנהג, ואם נראה נורמטיבי ואני יכול למשוך את תשומת לבו בלי לעכב מכוניות אחרות - רק בהתקיים כל התנאים הללו אני אעיר לו. בכל מצב אחר, עדיף להמשיך הלאה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני תמיד מעיר לאנשים על תקלות, רובם מקבלים בחיוך ואומרים שלא שמו לב ויתקנו את זה, וחלקם פשוט אומרים "גילית לי את אמריקה" בציניות כמובן ואומרים שזה לא מעניין אותם כל עוד האוטו נוסע.

• תוכן חדש...