Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי רנו קליאו קלאסיק. אומנם אצל סוחר מכוניות, אבל במצב טוב.

הפרטים של האוטו - קליאו 3 קלאסיק, שנת 2006, אוטומטית, מנוע 1400, 40,000 ק"מ.

רציתי לדעת כמה האוטו אמין, כמה הוא כדאי, כמה אראה מוסך, וכל פרט אחר שנראה לכם רלוונטי.

השימוש שלו הוא לאימא לילד, נסיעות לעבודה מידי יום

פורסם

יצא לי לנהוג על קליאו קלאסיק שכורה בטיול בבולגריה לפני כ 8 חודשים. הרכב היה ידני ולא אוטומטי. קיבלתי אותו עם 30 ומשהו אלף ק"מ. הספקתי לנהוג על הרכב כ 1200 ק"מ שהתרכזו בעיקר על 4-5 ימים.

הרכב יחסית נוח ומרווח. אני 1.87 ולא היה חסר לי מקום. המרווח ראש היה סביר וגם לרגליים היה מספיק מקום. המושב היה מספיק תומך ולא הרגשתי כאבי גב או אי נעימויות גם לאחר נהיגה ארוכה של כמה שעות.

תא המטען יחסית גדול ומרווח , הכנסנו לשם 2 מזוודות קטנות ועוד תיק בלי כל קושי.

מבחינת נוחות נסיעה, אפילו בכבישים המשובשים שמלאים בבורות ומכתשים המתלים של הקליאו עשו את עבודתם כראוי. היו קרקושים מהפלסטיקה אבל לא בטוח שרכב אחר לא היה מתחיל לקרקש עם איכות הכבישים הירודה מאוד שיש שם.

רוב הכבישים שם הם בעלי נתיב אחד לכל כיוון, המנוע הפתיע אותי לטובה והרגשתי בנוח כדי לצאת לעקיפות גם בכבישים ההרריים. גם בכביש המהיר המנוע היה שקט ונמרץ ואיפשר לי להגיע למהירויות לא חוקיות די בקלות מבלי לשמוע ולהרגיש שהמנוע מתאמץ.

בסך הכל אותי הרכב הפתיע די לטובה.

החסרון הגדול הוא העיצוב, תא המטען נראה כמו תוספת מאולצת אבל הוא די שימושי.

מבחינתי הייתי מעדיף אותו על אביאו ביג או יונדאי אקסנט שהם בעצם המתחרות בארץ.

קח בחשבון שאני לא יודע לגבי אמינות וסחירות וההתיחסות שלי היא לגבי הדגם הידני.

אסף

פורסם

אני תקופה ארוכה עם מכונית שכזו, בליסינג:

הטוב:

תיבת הילוכים, אחיזה - מצויינים לקטגוריה. בקשר לאמינות התיבה - היא ידועה לשמצה מבחינת אמינות אך לא נתקלתי בבעיות בעצמי.

היגוי - טוב מאד, אבל כבד.

הרע:

איכות הרכבה - מגוחכת (כבלים שזרוקים באזור תא הנוסעים, מאפרה מתפרקת).

נזילה חוזרת מאזור פתחי האוורור.

בלימה - איומה. זו לא רק דעתי האישית אלא דעתו של כל אדם שנסע ברכב. ברמה של סכנה בטיחותית. מערכת ה- ABS פשוט "קלה" מדי, אין שום סיכוי לבלימת חירום אפקטיבית.

המכוער:

האוטו, אבל מתרגלים להכל :wink:

הסיכום:

לטעמי לקנות כיד 2 - לא כדאי.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...