Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני כותב פה כי אני חייב להוציא את העצבים שלי. :evil:

היום שוב פעם אני יוצא החוצה מוריד קצת לכלוך אחרי הגשם מהאוטו עם מיים (שטיפה קלה), ואז אני שוב מגלה שיש שריטות מכוונות , לא עמוקות אבל על הלקה, בצורה כזאת |||||| על האוטו.

מכיוון שהאוטו חדש, עדיין כואב לי הלב לראות את הדברים האלה.

אם הייתי תופס מישהו על חם עושה את זה לא יודע מה הייתי עושה לו באותו רגע בגלל העצבנים .

אני לא מבין אנשים פשוט, למה מציק לך שיש רכב שעומד וחדש בלי פגמים עדיין? מקנא?! מה הסיבה שיכולה ליהיות לבן אדם להשחית רכוש של מישהו אחר ללא שום סיבה ממשית, כלומר לא מכיר אותו, מילא הכיר אותי ולא הסתדרנו ויש לו שנאה כלשהי כלפי, אבל כלום!

סתם הולכים ושורטים לאנשים את האוטו בשביל הכיף.

למזלי הפעם הווקס הוריד את הפגיעות, לפחות ככה זה נראה. אבל פאק אני לא יודע כבר מה לעשות , אני מחנה במקומות לא בולטים מי יודע מה, ההפך הוא הנכון אני משתדל להחנות הכי רחוק והכי פחות נראה , והכי פחות נגיש ונח . אבל עדיין איך שהוא מגיעים לרכב.

אני מניח גם שאלה ילדים ולא מבוגרים, כי מבוגרים בדר"כ יש להם אוטו והם יודעים כמה לא נעים זה שיש שריטה חדשה על האוטו.

כבר עם השריטות של פתיחת דלתות וכאלה אני השלמתי, זה לפחות לא במכוון 100%, סתם חוסר זהירות של אנשים אחרים.

איך אתם מנסים להימנע ממצבים כאלה?

פורסם

אכן כואב, אפילו מאוד כואב.

אבל לצערי אין לך כלכך מה לעשות נגד זה, אם ילדים ירצו לשרוט הם ישרטו. כאילו חסרים גם המקרים של האנשים ש"לא שמו לב" ופגעו בכל הטמבון שהם יוצאים מהחניה. אבל לך תשנה את כל העולם..

פורסם

מצלמת אבטחה יכולה לעזור לתפוס את מי שגורם נזק לרכב וגם בתור הרתעה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בסוף ישחיתו גם את המצלמה וגם את האוטו.

וגם זה לדעתי די יקר לעשות את זה, למרות שעבר לי בראש בשניות הראשונות לשים מצלמה. (וזה חניה של בניין קומות לא פרטית).

לדעתי זה הולך ככה כמה שאתה יותר שומר על האוטו ככה סיכוי שיעשו לו משהו גדול יותר, הם לא יכולים לראות שמישהו שומר על האוטו, כלומר הם חייבים למצוא משהו להרוס, להנות מלגרום לאחרים לסבול.

פורסם

איך אתם מנסים להימנע ממצבים כאלה?

כיסוי ,ילד משועמם בד"כ לא ירים את הכיסוי ויתחיל לשרוט לך את הרכב (אבל הכל יכול להיות) ,וכדי להימנע ממכות של דלתות זה מבזבז עוד 10 דקות אבל חנייה מסודרת לא ליד מכוניות ישנות חנייה רחבה או מרוחקת ממכוניות יפתרו/ימנעו את הבעיה.

פורסם

בצורה מאוד שיטתית? זה היה ככה \\ |||| על הכנף למעלה. וגם אחרי זה בקורה מעל החלון הצדדי, וגם היו יחסית עבות לשריטה שחתול יכול לעשות.

איך שהוא נראה לי שיותר סיכוי שזה בן אדם.

כיסוי זה משהו שאני שוקל לקנות , השאלה עד כמה זה פרקטי בחורף? יורד גשם ואז הכיסוי נרטב ויגרום בסוף לחלודה.

לגבי החניות צייניתי שאני תמיד מחפש חניות לא צפופות ורחוקות מאוד מכל ההמולה של תנועת רכבים יוצאים נכנסים לחניה. בינתיים זה עוזר מבחינת דלות (גם לא ב 100% ) כי לפעמים אתה מחנה עם הרבה ספייס ואז מישהו בא ונדחף למקום שקטנוע לא יכנס.

פורסם

הכיסוי הוא מניילון ככה שהסיכוי לחלודה הוא נמוך.

למרות שממול הבניין שאני גר יש מישהו שהחנה את רכבו (שנת 84') עם כיסוי מבד ועדיין אני לא ראוה חלודה כאשר פעם ב... הוא מרים אותו לנקות אותו ולהתניע (וזה ממש לעתים רחקות). הרכב עומד כשנה -+ (ככה שהוא עבר גשם וקיץ וברד).

פורסם

כ"כ מוכר לי המקרה הזה..באמת מרגיז. אי-אפשר להסביר זאת: פשוט צרות-עין וקנאה.

מה אני עושה נגד זה? כיסוי, חנייה במקומות מרווחים ולא הכי בולטים, 2 שיני שום וחמסה ענקית (סתם, השום והחמסה לא, אבל אתה יכול לנסות - תגיד לי אם זה עובד :wink:)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לגבי הכיסוי, אני קניתי כיסוי במידה B לרכב שלי לא מזמן של חברת HR ב- 300 ש"ח.

הכיסוי כבר אצלי חודש, כבר הפסקתי לעבור איתו גשמים כבדים. מה שקורה זה שהכיסוי מתרטב וקצת האוטו, אבל אין שום חלודה ולא תהיה.

קצת מעצבן פשוט להוריד את הכיסוי כשהוא רטוב, ואי אפשר להכניס אותו לתא המטען כי הכל שם יירטב, אז אני לוקח אותו הביתה ושם אותו במייבש ל- 20 דקות.

למעשה גם עכשיו הרכב מכוסה.

פורסם
בצורה מאוד שיטתית? זה היה ככה \\ |||| על הכנף למעלה. וגם אחרי זה בקורה מעל החלון הצדדי, וגם היו יחסית עבות לשריטה שחתול יכול לעשות.

איך שהוא נראה לי שיותר סיכוי שזה בן אדם.

כיסוי זה משהו שאני שוקל לקנות , השאלה עד כמה זה פרקטי בחורף? יורד גשם ואז הכיסוי נרטב ויגרום בסוף לחלודה.

לגבי החניות צייניתי שאני תמיד מחפש חניות לא צפופות ורחוקות מאוד מכל ההמולה של תנועת רכבים יוצאים נכנסים לחניה. בינתיים זה עוזר מבחינת דלות (גם לא ב 100% ) כי לפעמים אתה מחנה עם הרבה ספייס ואז מישהו בא ונדחף למקום שקטנוע לא יכנס.

יכול להיות שלחתול יש שלפוחית רגיזה, הוא פשוט רץ לשירותים ובשיטתיות שרט לך את האוטו, רק בשביל הפאנן ופריקת הלחץ.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

במקרה אצלנו מתחת לבניין, זה אכן חתולים (כשקר להם הם עולים על המכסה מנוע ויושנים להם בכייף ובחום).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לי פיתרון יצרתי שלא הרבה מקירים.

יש כמו יריעת וניל ששמים על חלונות אך ציפוי לרכב. אפשר לצפות את כל הרכב מבחוץ או איזורים חשובים.

הציפוי שקוף לגמרי הוא רחיץ ולא נראה לעין וגם עם תעבור עם סכין על האזור הוא יחליק ולא ישרוט.

חיפוש קצר בגוגל מעלה את התוצאה הזאת

http://www.sunfilm1.co.il/Heb-3-0.htm

S2000

פורסם

יש כמה אפשרויות להמנוע מהרכב מגע עם גורמים זדוניים.

* חנייה על כביש הומה. כשיש כמה שיותר תאורה ותנועה וכמה שיותר זויות תצפית על הרכב. ככה הנבלות ירגישו שמסתכלים עלייהם ב- 360 מעלות.

* כיסוי לרכב.

* לא להבריק את הרכב יותר מדיי, ולא לשטוף את הרכב הרבה פעמים. לתת לו לצבור מעט אבק. ברכב מלוכלך לא כייף לגעת.

* זה האחרון הכי טוב מבחינתי לחבר את הרכב למטען חשמלי דיי חזק שיכאיב אך לא יהרוג את הוואנדל.

(חבל שאי אפשר לעשות זאת. ואם מישהו ירים כפפה ויחליט לעשות אז בית המשפט העליון וכל העיתונות הישראלית לא ישושו לשפוט אותו וכמובן לזרוק האשמות כגון: "פושע", "המחשמל", "המרטש החדש..", "הרס להם את הילדות...והמשחק התמים בפארק..")

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...