Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DAR, אם אתה מדבר על הציפוי של 3M אז כבר יהיה זול יותר לרשת את הרכב במאה מצלמות וחיישנים. הציפוי הזה יקר מאוד.

פותח השרשור, שריטות מפתיחת דלתות לא נוצרות מ"חוסר זהירות" אלא מ"אני לא שם ז*ן".

פורסם
יש כמה אפשרויות להמנוע מהרכב מגע עם גורמים זדוניים.

* חנייה על כביש הומה. כשיש כמה שיותר תאורה ותנועה וכמה שיותר זויות תצפית על הרכב. ככה הנבלות ירגישו שמסתכלים עלייהם ב- 360 מעלות.

* כיסוי לרכב.

* לא להבריק את הרכב יותר מדיי, ולא לשטוף את הרכב הרבה פעמים. לתת לו לצבור מעט אבק. ברכב מלוכלך לא כייף לגעת.

* זה האחרון הכי טוב מבחינתי לחבר את הרכב למטען חשמלי דיי חזק שיכאיב אך לא יהרוג את הוואנדל.

(חבל שאי אפשר לעשות זאת. ואם מישהו ירים כפפה ויחליט לעשות אז בית המשפט העליון וכל העיתונות הישראלית לא ישושו לשפוט אותו וכמובן לזרוק האשמות כגון: "פושע", "המחשמל", "המרטש החדש..", "הרס להם את הילדות...והמשחק התמים בפארק..")

לגבי הלא לשטוף באמת נראה לי שזה עובד, ברגע שהחארות האלה רואים ש"לא אכפת לך מהרכב" אז אין להם טעם להרוס במילא לא תתרגש מזה יותר מידי.

לגבי חניה על כביש הומה, אתה לוקח סיכון שמישהו יכנס בך, או ישפשף אותך טוב במקרה שהוא לא שם לב.

לדעתי במקום להסתבך עם פיתוח מערכת הגנה שתחשמל את הנוגע ברכב, פעם אחת צריך להתחבא ליד הרכב, ממש טוב, ואז כשהחרא הקטן\ או הגדול יבוא לשרוט את האוטו, לירות עליו עם שוקר חשמלי, לשים עליו אזיקונים (סטריפים), לשים בבאגז להביא למשטרה ולהגיד שהוא ניסה לגנוב את הרכב.

נראה לי כיסוי לרכב זה מה שאני הולך לעשות, אשתדל לחפש אחד בלי פתחים לדלת ולבאגז, שלא יהיה להם נח לפתוח לשטור ולסגור.

ד"א DRAGSTER, האותיות שסימנת באדום ניסית להעביר איזה מסר כלשהו? כי ניסתי לחבר אותם ולא יוצא שום דבר הגיוני.

פורסם

ד"א DRAGSTER, האותיות שסימנת באדום ניסית להעביר איזה מסר כלשהו? כי ניסתי לחבר אותם ולא יוצא שום דבר הגיוני.

LOL, יש לי הרגשה שאתה רואה יותר מידי "נמלטים" :lol:

בסה"כ עבודת עריכה של ההנהלה ליותר מידי שגיאות כתיב :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

חבר'ה אני לא סימנתי שום אות בצבע אדום.

המנהלים תיקנו את שגיאות הכתיב שלי וסימנו אותן.

אפילו פרק אחד של נמלטים לא ראיתי :lol:

לגביי לתפוס את המשחית ולזרוק אותו בבגז' - אהבתי.

הבעיה שבדרך כלל כל השריטות הנ"ל מגיעות בלילה (2:00-4:00) כשאין נפש חיה ברחוב.

דברים שקראו לי, והנה מה שעבר לחארות האלו בראש כנראה:

"אני שיכור ובדיוק עומד רכב נקי ומצוחצח, היי? לא שייך לאף אחד מהחברים המאגניבים שלי.

הוא שייך לשכן נחמד (אחד שלא נכלל בחבר'ס שלנו) שממש דואג לו, מעניין מה תהיה התגובה שלו לשריטה הזאת..? ועוד אחת.

ואולי ננסה לעלות לא על הבגז' או הגג? יהיה קימוט ממש נחמד.. היי תראה רואים את מידת הנעליים שלי על מכסה הבגז'!

וגם הסמל של הנייק!

ומחר נזרוק עליו בקבוק מלא חול בנסיעה,'שבועות' לא?, הוא ממש יבהל..

עוד יחשוב שנפל עליו פגז...חחח"

אף פעם לא משעמם בארץ אם כל הפתיחת עיניים כאן 8)

אתה לא לומד, אה?

אין כזאת מילה "משחיט".

השורש ש.ח.ט - מלשון שחיטה (של חיה, של רכב שנגנב וכד').

השורה ש.ח.ת - מלשון השחתה (קלקול, הרס, חורבן, גרימת נזק).

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

איך אתם מנסים להימנע ממצבים כאלה?

מתי שאתה חונה בחנייה תנסה לחנות שצד קרוב לקיר שמצד אחד תהיה "מכוסה " בפני דלתות ניפתחות !

ותעלה את הרגישות של האזעקה ותוסיף סירנה חזקה שאחרי הסריטה הראשונה הם יקפצו חזרה למיטה לאמא ...

• תוכן חדש...