Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הכנס את המפתח לסווי'ץ

2. סובב את המפתח למצב ON (אל תניע)

מנורת ABS צריכה לדלוק למשך מספר שניות בלוח השעונים.

במידה וקיימת תקלה המנורה נשארת דולקת גם לאחר ההתנעה.

ראה שרטוט מצורף נכון לסיאט משנת 1999.

במידה ומישהו בעבר ניתק בצורה כולשהי את המנורה בכדי להסתיר בעייה במערכת ABS תוכל לבדוק בעצמך את הדברים הבאים:

1. בכול רכב עם מערכת ABS קיימת משאבה הידראולית בתא המנוע שממנה יוצאים 4 צינורות (או 6)

2. בכול רכב עם מערכת ABS קיים חיישן מהירות בכול גלגל

3. בזמן בלימה פתאומית אתה צריך להרגיש רעידות/פמפום/ של דוושת הגז ובלימה הדרגתית של הרכב

4. עם התחלת הנסיעה ולאחר מספר מטרים מערכת ה-ABS מבצעת בדיקה עצמית (בדיקת תקינות המערכת) ובדרך כלל שומעים נקישות קלות

אם עדיין לא הצלחת לזהות האם ברכבך קיימת מערכת ABS והאם היא תקינה גש לכול מוסך של סיאט וכול מכונאי יכול לומר תשובה מוסמכת.

E90-0004.JPG

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

תרשום פה את מס הרכב אני אומר לך אם קימת

מערכת ABS ברכב הזה שלך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ברשיון הרכב שלי כתוב שיש ABS. וכמו שמרק כתב מנורת הABS הכן דולקת מספר שניות כשה הסוויץ' מסובב.

אני קצת בספק אם הABS עובד אצלי נכון מכיוון שיצא לי לנהוג על רכבים אחרים שיש להם ABS וראיתי אצלם שבכל פניות חדות מנורת הABS ניפעלת אבל אצלי זה לא כך.

פורסם

אין שום בעיה. ה-ABS תקין ואני מקווה שלא תגיע למצב בו יצטרך לפעול.

המנורה לא נדלקת בשום סיבוב ושום בטיח. היה רגוע. כאשר יש תקלה שמונעת את פעולת המערכת הנורה נשארת דולקת ולא כבית.

פורסם
ברשיון הרכב שלי כתוב שיש ABS. וכמו שמרק כתב מנורת הABS הכן דולקת מספר שניות כשה הסוויץ' מסובב.

אני קצת בספק אם הABS עובד אצלי נכון מכיוון שיצא לי לנהוג על רכבים אחרים שיש להם ABS וראיתי אצלם שבכל פניות חדות מנורת הABS ניפעלת אבל אצלי זה לא כך.

1. במידה וקיימת תקלה במערכת ABS אזי המנורה הייתה דולקת קבוע

2. בכול רכב המערכת מתנהגת קצת שונה לכן אל תשווה רכב אחד למשנהו.

3. הנורה שראית דולקת ברכבים אחרים היא כנראה מנורה של ESP שנדלקת במקרה של אובדן אחיזה באחד הסרנים כלומר תת-היגוי או היגוי ייתר בזמן סיבוב חד במהירות גבוהה או החלקה של הגלגלים על כביש רטוב בזמן התחלת נסיעה המערכת מבצעת תיקון ולכן המנורה נדלקת.

במידה ואתה חושד שהמערכת לא מתפקדת כראוי מומלץ להכנס למוסך רון לשם בדיקה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...