Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הרחבתי את המטמון מ512MB ל2G, יש איזושהי הגדרה של הזיכרון הוירטואלי (שכרגע עומד על 768MB) שכדאי לשנות

ע"מ למקסם ביצועים? איזושהי הגדרה אחרת שאתם ממליצים עליה?

אשמח לייעוץ בתחום שאני באמת לא מכיר יותר מדי.

עריכה: אבא החליט להשתעשע עם המחשב שלו, ולנסות לחבר המון זכרונות לא קשורים יחד (במקרה הזה, 3X256 ואחד של 1G). זה עובד? זה מומלץ? זה מתכון לכאבי בטן?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
בשעה טובה הרחבתי את המטמון מ512MB ל2G, יש איזושהי הגדרה של הזיכרון הוירטואלי (שכרגע עומד על 768MB) שכדאי לשנות

ע"מ למקסם ביצועים? איזושהי הגדרה אחרת שאתם ממליצים עליה?

אשמח לייעוץ בתחום שאני באמת לא מכיר יותר מדי.

עריכה: אבא החליט להשתעשע עם המחשב שלו, ולנסות לחבר המון זכרונות לא קשורים יחד (במקרה הזה, 3X256 ואחד של 1G). זה עובד? זה מומלץ? זה מתכון לכאבי בטן?

אם זה עובד, אני מניח שזה אפשרי.

ממומלץ זה לא מאחר והזיכרון האיטי ביותר (אני יוצא מנקודת הנחה שהסים של ה 256 ישן יותר ומין הסתם איטי יותר) יהפוך להיות צוואר בקבוק ושאר הזכרונות יעבדו במהירות שלו. במקרה שלך סים אחד של גיגה עדיף.

ארז רונן

פורסם

בדרך כלל זה אמור להשתנות אוטומטי, אבל מכיוון שזה לא.

אז אצלי יש גם 2GB וכמות היזכרון הוירטאולי שבדרך כלל שמים זה כפול 1.5 מהזיכרון במחשב.

שזה יוצא אצלי במחשב 2344MB.

בהצלחה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

כפול 1.5 מ 2 זה 3.

אין כלל מדויק לגבי הגודל. בד"כ למי שיש כמות זכרון מספקת בהחלט יכול להסתדר יופי עם יחס של 1 ל 1.

מה שאני ממליץ הוא לכוון את הגודל המינימלי לגודל המקסימלי (זה ימנע ממערכת ההפעלה לשנות את הגודל שלו שבאופן תיאורטי יכול להגיע עד לגודל הכונן). צריך לזכור שהזכרון הווירטואלי הרבה פחות מהיר מהזכרון האמיתי מכיוון שהוא נמצא על ההארדיסק.

כדי לראות את ניצול הזכרון שלך והשימוש ב PAGE FILE תסתכל ב TASK MANAGER תחת העמודה COMMIT CHARGE

TOTAL אומר כמה זכרון (אמיתי ווירטואלי) מנוצל ברגע זה

LIMIT אומר כמה זכרון בס"כ ניתן לניצול (זכרון אמיתי + וירטואלי)

PEAK אומר מה היתה הכמות הגדולה ביותר של זכרון שנוצלה עד לרגע זה.

בקיצור, אם אתה רואה שבמהלך העבודה במחשב ה PEAK התקרב ל LIMIT אתה צריך להוסיף עוד זכרון וירטואלי (או זכרון אמיתי, אבל זה לא בחינם.. :wink:).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הפיק אמור להראות את שיא צריכת הזכרון בהפעלת המחשב האחרונה, או בכללי בעברו של המחשב?

השיא הוא 530MB, כשהמקס הוא 2.73GB.

יש לי איזושהי סיבה להגדיל את הזכרון הוירטואלי אם אני כל כך רחוק מהמגבלה שלי? אולי אפילו לבטל אותו ולהסתמך על זכרון אמיתי בלבד?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הפיק מראה את שיא הצריכה בהפעלת המחשב הנוכחית.

אין שום סיבה להגדיל את הזיכרון הווירטואלי.

בהחלט אפשר לנסות ולהקטין אותו כדי לשפר ביצועים. נסה לכוון אותו ל 10% מכמות הזיכרון האמיתי, אין שום סיבה שזה יפריע. מקסימום תגדיל עד ליחס של 1 ל 1 אם WINDOWS יתחיל להציק ב VIRTUAL MEMORY LOW.

2GB זה ה-מ-ו-ן זכרון לשימושים ביתים נפוצים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...