Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב - עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה עברתי תאונה עם ה-i30 שלי, טוטל לוס, ואקבל מהביטוח בסביבות ה-105,000 ש"ח שמיועדים לרכישת רכב חדש.

אני מחפש רכב חדש, ואני לא כ"כ בטוח אם אני מעוניין ברכב יד שנייה, או בחדש.

כבחור צעיר בתחילת שנות העשרים, מאוד נהניתי מה-i30 (2.0 premium). ברור לי כי לא אוכל לקנות רכב ברמת גימור דומה בתקציב הנוכחי, ולכן אני פונה אליכם, מומחי הרכב, בבקשה לעצה.

לצערי, הבעייה המרכזית היא שההבנה שלי בתחום הרכב שואף לאפס, ולכן קשה לי לאפיין אפילו מה בדיוק אני מחפש ברכב. אוכל להגיד כי הרכב שלפני ה-i30 היה 206CC 1.6 (שנשארה במשפחה) ומאוד הרגשתי את ההבדל מבחינת "הכוח" כאשר עברתי לנהוג בין הראשונה לשנייה.

לכן, ראשית, האם עדיף רכב יד שנייה על יד ראשונה במקרה שלי?

שנית, על איזה רכב אתם ממליצים, שעלול לשחזר את חוויית הנסיעה ב-i30?

תודה לעוזרים

פורסם

ראשית,אני מצטער על האוטו,בטח לא נעים.

אם אתה רוצה מכונית חדשה קטנה ואמינה יש 5 אופציות:דיהטסו סיריון,פיאט גרנדה פונטו,פז'ו 206,יונדאי גטס וסוזוקי סוויפט.

לדעתי ה206 הגרנדה פונטו והסוזוקי סוויפט לא ירדו מהi30. האחרות יותר זולות במקצת,אמינות אך עם זאת יש קצת פחות ריגושים במהלך הנהיגה.

לדעתי תמין עדיף חדש על יד 2.

זהו בעיקרון,לא ממש נתת לי כיוון איזה גיר אתה רוצה או סוג אבל אני מקווה שעזרתי:)

פורסם

חשבתי דווקא יותר בכיוון של הקטגוריה של ה-i30 (האמת, אני לא בטוח איך קוראים לקטגוריה הזו). משהו כמו מאזדה 3, איביזה, לאון (?), פולו וכו'.

לגבי הגיר, אוטומאט.

פורסם
חשבתי דווקא יותר בכיוון של הקטגוריה של ה-i30
משפחתית קומפקטית?

ואגב, לא ה 206 ולא שום אותו אחר באותו תקציב לא יתקרב ל I30 בגירסה הזו.

ב 2.0 פרמיום יש ריפוי עור והאמת שהעיצוב בפנים מרהיב, וסה"כ נותן תחושה דיי טובה.

חבל על הרכב :(

אם אפשר להיות קצת חוצפן, אפשר לדעת איך נגרמה התאונה?

בכל אופן, אני במקומך אולי מחכה עוד טיפה שיגיעו דגמי 2009, זה במידה ולא לחוץ לך לחכות ( וזה לא בגלל שאולי המחיר יירד, אלא בגלל דגמים חדשים שמגיעים כמו לסיאט איביזה, מאזדה 3 ועוד ).

עוד דרישות לא יזיקו.

אמינות, בטיחות וכו'.

פורסם

אין שום בעיה. התאונה נגרמה כשנסעתי בחניון גדול, בחניון יש מעין "צמתים". כאמור אני נסעתי ישר וגולף שהגיעה מימיני נכנסה בי מהצד בדלת האחורית. מהמכה הזנב של הרכב עף שמאלה ופגע ברכב חונה אחר, שפגע ברכב חונה שלישי. המכה עם אותו רכב חונה עיקמה את הציר של הגלגל השמאלי האחורי, והוחלט שלא בטיחותי להחזיר את הרכב לכביש, ומכאן הטוטאל לוס. אציין כי לגולף הפוגעת לא קרה שום דבר, ממש כלום. פרסומת לגולף. :(

העניין הוא שכרגע אני בלי רכב, וכסטודנט זו קצת בעיה. מתי אמורים להגיע דגמי 2009?

לעניין הדברים שחשובים לי, אני מניח שמדובר בחויית נהיגה, "כוח", רכב נאה מבפנים ומבחוץ וכו'.

פורסם

עצוב שבגלל כזו שטות הלך הרכב \:

בכל אופן, בכתבות באינטרנט ( כמו זאת ) אומרים שהסיאט איביזה החדשה (שלדעתי ניראת ממש טוב ) תגיע בסוף 2008.

אני מציע לך להתקשר לצ'מפיון מוטורס ולבדוק אם יש תאריך מדויק.

המאזדה 3 אמורה להגיע יותר מאוחר.

פורסם

הונדה סיויק משנת 2006 הצורה החדשה אוטו מפנק ברמה מאוד גבוהה אפילו יותר מה-I30 נסעתי על שניהם וההונדה ממש חוויה תבדוק את האוטו ותחליט בכל מקרה בהצלחה!

פורסם

אני הייתי קונה שוב i30 ואם הביטוח של הפוגע משלם תוכל במקרה כזה לתבוע רכב חדש לגמרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני הייתי קונה שוב i30 ואם הביטוח של הפוגע משלם תוכל במקרה כזה לתבוע רכב חדש לגמרי.

הוא לא יוכל להוציא עוד I30 באותה רמת גימור במחיר הזה.

ב 105 הוא יוכל לקנות אולי את ה I30 הכי מסורסת.

לגבי הסיוויק, אם תוכל למצוא אחת כזו משנת 2006 עם מנוע 1.8 ברמת גימור ES, לדעתי תוכל להתקרב להנאה שהייתה לך מ-ה I30.

תנסה אולי גם לראות מאזדה 3 מנוע 2000, יד שניה. משנת 2008 ניתן למצוא ב 120K ומטה, אני מאמין ששנת 2007 אפשר לצמוא באיזור שהבאת.

לי יש אחת כזו, ומבחינת רמת גימור אני לא חושב בכלל שהיא נופלת מ-ה I30 ( שעשיתי נהיגת מבחן על ה 1.6 הכי מפוארת, שהייתה ללא ריפודי עור אבל בכל זאת ). מכיוון שלא נהגתי על ה 2.0 של ה I30 לא אוכל להגיד מבחינת כוח מי עדיפה, אבל אין ספק שהמאזדה מספקת את הסחורה :D

אני גם אציין שהסיויק חסכונית יותר מ-ה 3, ה 3 "שוטה" באיזור ה 1:7-8, השאלה איך זה מתאים לך בתור סטודנט.

אגב, את ה 3 ניתן למצוא גם בצורה שקצת יותר דומה ל I30, בגירסת ה "SPORT":

1_1_1_27003_20080920180938.jpg

פורסם

ב 2.0 פרמיום יש ריפוי עור והאמת שהעיצוב בפנים מרהיב, וסה"כ נותן תחושה דיי טובה.

.

אין בI30 ריפודי עור. ישנם שילובי עור דמוי RECARO ברמת גימור SUPREME שהיא רמת גימור הבחירה מעל הפרימיום.

נצל"ש חוצפני. שאלה לפותח. מה הייתה תצרוכת הדלק ברכב ובאיזה תנאי נסיעה? תודה.

פורסם
חשבתי דווקא יותר בכיוון של הקטגוריה של ה-i30 (האמת, אני לא בטוח איך קוראים לקטגוריה הזו). משהו כמו מאזדה 3, איביזה, לאון (?), פולו וכו'.

לגבי הגיר, אוטומאט.

אם הרכב היה על הכביש שנה ואו פחות מזה צריך להיות לך סעיף בפוליסה אשר אמור להבטיח לך החזר כספי ברמה של רכב חדש מהנילונים , וזאת תמורה לפרמיה שנתית היקרה ברמה של 100-200 ש"ח בלבד.

בדוק עם סוכן הביטוח שלך באם הפוליסה שלך כללה סעיף כזה, ובאם לא דאג לכך ברכב החדש שלך.

ולגבי רכב חדש, הייתי ממשיך עם הI30 ואו עם הקאיה סיד אשר למעשה מדובר על אותו רכב אך עם עיצוב משופר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אין בI30 ריפודי עור. ישנם שילובי עור דמוי RECARO ברמת גימור SUPREME שהיא רמת גימור הבחירה מעל הפרימיום.

/quote]

דמוי עור משולב עם בד ( במקומות מסויימים יש בד רגיל, ממה שאני זוכר ), לא עור כמו של BMW או משהו בסגנון.

• תוכן חדש...