Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 306 או מאזדה 121

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מתלבטת בין פז'ו 306 שנת 99 נפח מנוע 1400 ו- 1600,

ומאזדה 121 שנת 1998.

איזה רכב יותר מומלץ? מבחינת אמינות, חיסכון וכד'?

פורסם

על פי הדרישות שהצגת - המזדה מנצחת לדעתי.

הפז'ו לא נוראית, אבל יש לה בעיות קטנות לא מעטות, שמסוגלות לשגע בן אדם (ואם אין מעט רקע טכני, גם לעלות הרבה).

אני מניח שגם בסעיף החיסכון בדלק המזדה תנצח, אבל לא בהרבה.

דברים אחרים - אם מעניין:

לזכות הפז'ו נזקפות נוחות עדיפה בהרבה, והגה עדיף - גם מבחינת תקשורת (אם משנה), ובעיקר מבחינת תפעול בדגם האוט'.

האחרון הגיע ללא הגה כח, וקשה לסובב אותו בתמרוני חנייה וכו'.

פורסם

ה306 אמינה לא פחות מ121 כמובן צריך לוודא לגבי שתיהן שלא חסכו באחזקה וטיפולים.ההבדל העיקרי הוא שב306 התחושה שנוהגים ב"רכב" וב121 התחושה זולה הרכב עשוי מ"נייר" לא הייתי רוצה להימצא ברכב כזה על כביש ארצנו המופלאים!!.

פורסם

אם מסתכלים רק על מכלולים ראשיים, אז כן, ה-306 אמינה למדי.

אבל אם מסתכלים על כל אותן פעמים בהן ה-306 נתקעת ו/או מתקלקלת על שטויות קטנות ומעצבנות - אז לבעל רכב ממוצע שלא מבין בתיקונים יותר מדי - ה-306 תהיה הרבה פחות נוחה לחיות עימה.

מכיוון שפותחת השרשור שמה דגש על אמינות (וחסכון), המלצתי על הבימבה. מכל בחינה אחרת - אין לי ספק בכלל שה-306 עדיפה - עובדה שיש לי גם אותה וגם את אחותה (הצולעת) ZX.

פורסם

מבחינת הנאה מנהיגה אין ספק שהפיג'ו מתקדמת עשרות שנות אור מה-121, אבל במידה והפרמטרים החשובים ביותר הם אמינות וחיסכון בדלק אז ידה של המאזדה על העליונה. כמובן שאני מתייחס אך ורק לרכבים שטופלו כראוי.

• תוכן חדש...