Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי הוא 500-600 שקל, וההתלבטות היא בין ה Morel Pulse לבין JBL GTO6507.

אני יודע שכבר יש נושא כזה בפורום אבל השאלה שלי קצת שונה, כי התכנון הסופי של המערכת אמור לכלול את הקומפוננט הנ"ל וגם סאב קטן עם מגבר מונו ומגבר נוסף לקומפוננט עצמו.

אז השאלה היא כזאת, איזה סט עדיף לי לקנות בהתחשב בתנאי שציינתי למעלה? :)

פורסם

שלום לך . . .

לפי תקציבך ולפי הסטים שהצבת לעצמך אני אישית ממליץ על הMOREL PULSE זהו קומפוננט חזק מאוד איכות גבוהה

לי אישית יש אותו ואני מבסוט ממנו חבל על הזמן..

אגב, עם מה אתה הולך להגביר אותו?איזה מגבר?

פורסם

גם לי היה כשנה וחצי את ה-PULES אחלה של רמקולים. ממש חזקים. היו לי ברנו אקספרס ועם כל הפח הרעוע של האוטו הם נשמעו נהדר.

פורסם
גם לי היה כשנה וחצי את ה-PULES אחלה של רמקולים. ממש חזקים. היו לי ברנו אקספרס ועם כל הפח הרעוע של האוטו הם נשמעו נהדר.

אני בטוח.:-)

פורסם

חברה תודה רבה על התגובות המהירות, אחרי קצת מחשבה( וחיפוש בפורום :roll:) החלטתי שאני יחסוך כמה שקלים וילך על ה Morel Tempo.

ומקס, עדיין לא חשבתי על שאר הפריטים, אני צריך קודם לראות מה יהיה התקציב אני יוכל להקצות לעסק :)

• תוכן חדש...