Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה הרכב שלי ניכבה באמצה נסיעה ולא מניע אחרי זה , גררתי את הרכב למוסך ואמרו לי שהלך איזה חלק שאני לא יודע איך קורים לו

(זה החלק)

20081213sf4.jpg

בשביל לבדוק אם זה הבעיה אני צריך לסים את החלק וזה לא בטוח זה ממה שאם אומרים ואני לא רוצה לזרוק סתם כסף

והשאלה שלי היא ככה יש איזה דרך לבדוק אם זה באמת הבעיה ליפני שאני מחליף את החלק ?

תודה מראש.

Polo 1.6

פורסם
יש לי בעיה הרכב שלי ניכבה באמצה נסיעה ולא עניה אחרי זה.

אולי זה איסמעיל עניה בכלל. :roll:

בכל מקרה, החלק החשוד הינו הקויל (סליל), ויש דרכים לבדוק אותו בלי להחליף בלאנקו.

תגיד למוסכניק שאתה מוכן להחלפה, בתנאי שהוא מחזיר את החלק הישן למקומו ללא חיוב - אם הבעייה לא נפתרת.

פורסם

תיאור המקרה בהחלט מתאים לסליל הצתה שהגיע לסוף דרכו. הרכיב שסמינת הוא סליל + מגבר הצתה. לרוב מה שהולך זה המגבר וניתן לבדוק כל אחד מהם בנפרד. בכל מקרה לא ניתן להחליף רק אחד מהם כך שזה לא ממש משנה.

מה שחשוב שתשים לב לשני דברים אם אכן יאושר שזו הבעיה:

1. יש בשוק גם תחליפיים סיניים- לא לגעת. הם לא מחזיקים מעמד. למרות שזה עולה לפחות כפול- שים Temic (המקורי) או Beru. על הסיני חבל על הכסף.
  2. שים לב למצב חוטי ההצתה, יכול להיות ששווה להחליף גם אותם אם הם המקוריים או שמצבם לא משהו. גם כאן החוטים המקוריים עדיפים.

• תוכן חדש...