Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מה נשמע?

יש לי שאלה חשובה מאוד ואני אשמח אם תענו לי כאני מאוד לחוץ בגלל מה שקרה כרגע.

אני נסעתי בשקט וברוגע עם חבר באוטו, נסענו בכביש דרך חברון בירושלים למי שמכיר.

אנחנו נסענו לכיוון גילה דרך דרך חברון, והגענו לרמזור אדום בדיוק בצומת איפה שיש פנייה ימינה (ללא רמזור), פנייה ישר(עם רמזור עם מצלמת אור אדום).

הפנייה ישר מובילה לכיוון גילה והר חומה, ולעומת זאת הפנייה שמאלה לכיוון רחוב האומן ולכיוון קטמון. בכביש דרך חברון כאשר היינו ברמזור, הוא היה אדום, ואני הייתי בנתיב השמאלי של הכביש והייתה מכונית אחת לפני, ברגע האחרון כשהרמזור עוד היה אדום החלטנו לקחת ימינה ולא להמשיך ישר (להזכירכם יש 2 נתיבים ישר ואחד ימינה), אז אני אותתתי ימינה ומהנתיב הכי שמאלי עברתי לפנייה ימינה, כל זאת כשהרמזור עוד אדום ולא הפרעתי לשום מכונית כיוון שלא היו מכוניות בנתיבים האחרים אלא רק מכונית אחת לפניי. אז פניתי ימינה ובשניה שהייתי על האי תנועה(יש מין שרטוט בלבן כזה לפני הפנייה ימינה, שרטוט ממש קטן של אי תנועה), הרגשתי 2 פלאשים חזקים והמשכתי לנסוע.

נלחצתי מאוד וכעת אני כותב את ההודעה. הרי אני לא עברתי באדום ואני אפילו לא עברתי את קו העצירה וגם אם עליתי על אי התנועה שמשורטט על הכביש זה היה לשניה ולא הפרעתי לאף אחד אני רק פניתי ימינה איפה שאין רמזור לימין, יש פנייה חלקה ללא רמזור ימינה.

מה אתם אומרים? צולמתי?

אם כן על מה הקנס? על נסיעה באי תנועה?

כמה נקודות וכמה הקנס?

אני מקווה מאוד שאין מצלמה כזאת כי אני נהג חדש וזה ממש יעציב אותי וסתם יעשה לי רקורד רע ברישומים של המשטרה על משהו שלא עשיתי בכלל.

נ.ב, אם אני אקבל קנס על עבירה באדום אני בטוח אלך לבית משפט כיוון שאין להם צילום שלי שעברתי באדום כי אפילו את קו העצירה שלפני הרמזור לא עברתי!

אשמח אם תענו לי בהקדם.

בברכה, רועי.

פורסם

הייתי רחוק בכלל מהקו עצירה.

אבל עליתי לשניה על האי תנועה(שוב, לא מדרכה אלא שרטוט בלבן).

אני מדבר על הצומת בדרך חברון שיש בה כיוון או ישר לכיוון גילה או ימינה לכיוון תלפיות\קטמון. והמצלמה שם פעילה מניסיון כי פעם אמא שלי קיבלה שם דו"ח על זה שהיא עברה באדום!

הקטע הוא שוב, שאני לא עברתי באדום ולא התקרבתי לקו עצירה אלא הייתי באי תנועה לחצי שניה!

אם עוד אנשים יגיבו אני אשמח!

פורסם

לפי מה שהצלחתי להבין פנית מהנתיב הכי שמאלי פנייה ימינה תוך כדי חציית 3 נתיבים בזמן שהרמזור אדום לאלו שפונים ישר (פונים ישר :shock:)

זאת אומרת שהרכב צולם מהצד הימני שלו ולא מאחוריו ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

א. מה הקשר למספר הרכב שלי עכשיו.

ב. בקשר למי שרשם שאם זה צילם אותי זה צילם לצד, למה זה בכלל צילם?!

לא עברתי שום קו עצירה ושום קו הפרדה וכו'... ופניתי ימינה כשאין שם רמזור בכלל אז איזה עבירה בדיוק נעשתה?!

אני משתגע ועכשיו אני סתם אהיה בלחץ 3 שבועות לראות אם יגיע דוח כלשהו

פורסם

לפי מה שזכור לי משיעורי התאורייה אסור להחליף נתיבים בתוך צומת,וגם לפי מה שהבנתי חציתה קו לבן כשפניתה ימינה(האי תנועה)?

פורסם
לפי מה שזכור לי משיעורי התאורייה אסור להחליף נתיבים בתוך צומת,וגם לפי מה שהבנתי חציתה קו לבן כשפניתה ימינה(האי תנועה)?

אסור לעבור נתיבים בתוך הצומת לא לפני.

אי תנועה זה לא קו לבן, גם עליו אסור לעלות בזמן נסיעה.

פורסם

שעה.

שעה (!!!) שאני מנסה להבין את מה שכתוב בהודעה הראשונה.

כנראה שהשתרבבה לך בכתיבה איזו פנייה שמאלה שלא קיימת.

במילים אחרות, נסעת בדרך חברון מכיוון מרכז העיר לכיוון גילה,

ובחרת להיכנס לאזור התעשייה תלפיות בפנייה השנייה, ולא בשלישית

לא זכור לי שיש שם אי תנועה או ציור על הכביש, אבל מכיוון שהעבודות בירושלים

לא נפסקות לעולם, כנראה שהיום יש. (מחר? מי יודע?)

בקיצור נמרץ: אין לך מה להיות בלחץ

הסיכוי שצולמת עם המספר הוא קלוש ביותר,

ולהבא תשתדל לא לעלות על איי תנועה,

בדר"כ אין סיבה לעשות את זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם עוד אנשים יגיבו אני אשמח!

מה המספר רכב שלך?

א. מה הקשר למספר הרכב שלי עכשיו.

היי, אתה צריך לשמוח שהוא הגיב !

אני משתגע ועכשיו אני סתם אהיה בלחץ 3 שבועות לראות אם יגיע דוח כלשהו

יותר נכון 3~ חודשים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תירגע היא לא צילמה אותך וגם אם כן אז לא את המספר.

פעם הבאה תפנה ישר ואז תפנה ימינה במקום לחתוך נתיבים בפניות עקומות

לפחות יצאה לו אחלה תמונת פרופיל

פורסם

בכל מקרה אני מבין שגם אם היא צילמה אותי אז אין להם על מה לתת לי דו"ח?

הרי המצלמה הזאת נותנת דוחות למי שעובר באוד אדום, לא למי שפנה ימינה ולשנייה היה על אי תנועה, נכון?

או שיש גם קנס על נסיעה לחצי שנייה על אי תנועה?

• תוכן חדש...